Плодове и чай с мед - 31 част

• 16 957
  • 255
  •   1
Отговори
# 165
Привет!
За миналата седмица съм само -2 кг Sad Събота и неделя прекъснах диетата, беше ми доста трудно да я спазвам и затова просто си наложих по ограничителен режим на храната. Днес отново съм на плодове и чай и се надявам тази седмица кг да са по-малко, ама ще видим. Нещо много бавно свалям, незнам какво да направя, за да засила обмяната на веществата.
За сега съм изяла 2 мандарини и съм пила един чай.

# 166
  • Балчик
Привет!
За миналата седмица съм само -2 кг Sad Събота и неделя прекъснах диетата, беше ми доста трудно да я спазвам и затова просто си наложих по ограничителен режим на храната. Днес отново съм на плодове и чай и се надявам тази седмица кг да са по-малко, ама ще видим. Нещо много бавно свалям, незнам какво да направя, за да засила обмяната на веществата.
За сега съм изяла 2 мандарини и съм пила един чай.
- Мисля , че май ще трябва да разнообразиш диетката , защото този ефект го забелязвам и при мен, примерно смъкнах значително с Дюкан , доволна съм наистина , но по едно време нещата спряха , починах си известно време и отново на диета , с плодчета защото от месо яйца и мляко мисля , че се задръстих, сега съм 5- ти ден и се чуствам страхотно не се изкушавам от нормалната  Mr. Green храна , а всички около мен си я хапват стабилно и у дома и на работа. Така че разнообрази с нещо и още нещо , може би нямаш толкова за сваляне, и това имай впредвид.

# 167
- Мисля , че май ще трябва да разнообразиш диетката , защото този ефект го забелязвам и при мен, примерно смъкнах значително с Дюкан , доволна съм наистина , но по едно време нещата спряха , починах си известно време и отново на диета , с плодчета защото от месо яйца и мляко мисля , че се задръстих, сега съм 5- ти ден и се чуствам страхотно не се изкушавам от нормалната  Mr. Green храна , а всички около мен си я хапват стабилно и у дома и на работа. Така че разнообрази с нещо и още нещо , може би нямаш толкова за сваляне, и това имай впредвид.
[/quote]

Да, може би си права. Наистина нямам много за сваляне. Искам още 5 кг да сваля, за да стана 50. Но нещо не се получава. С какво да разнообразя? За сега съм спряла газирано, сокове, хляб, сладко, пържено. Обаче какво още да изключа или да мина на друга диета?

# 168
На мен ми остават 2 дни плодуване , ама май ще ги поувелича....ще ходим на гости на нашите от петък и там няма да мога да спазвам стриктно захранването(а това целя) , та затова мога а продължа на плодове до неделя и от понеделник захранване....Ще видим ...сега нещо такова ми се върти в главата пък..

# 169
Дандулина ,много си свалила,Браво!Май на плодове е по лесно,да отколкото захранването

На мен днес ми е първи ден захранване.За 10 дни свалих 3кг.Да видим сега с това захранване какво ще стане Thinking

# 170
От един час насам такъв глад ме гони ...незнам...и утре на плодове и почвам захранването..че така ми се правят едни дюкански вкусотии
Полудявам Mr. Green , лапнах една лъжица мед да се поукротя звяра в мен ...но за 9дни за първи път усещам такова нещо направо ми иде да вияяяяя от глад

# 171
Здравейте.На мен днес мие 9 ден.Свалих 6 кг,още 1 ден и започвам захранване. bowuu

# 172
katy69 , от колко почна и аз толкова съм свалила за 9 дни ...четвъртък захранване

# 173
Започнах от 81кг, сега съм 75кг. Три месеца пих хормонални таблетки и качих 4-5кг.Не че ми помогнаха ами само качих кг.

# 174
Мен ПМС-я яко почна да ме тресе Crazy , къде сте момичета...

# 175

Кати отличен реЗултат  Peace

Синди и на мен на плодове ми е по лесно, захранването не го умея  Twisted Evil

Дандулина и мен ме тряска, не мога да спра да ям  ooooh!

Милеснки
смело напред  Hug

Раличка как си мила  Heart Eyes Не съм започнала, само ям и само оправдания... килата са и при мен има няма 40-50. Качих всичко... трудно ми е да почна пак... но трябва някак си трябва  Confused Измина 1 година свалих всичко и качих всичко, но по моя си вина и т.н. Спасението ми е същото, но въпроса ще мога ли пак?  Tired

# 176
Миранди разбира се че можеш .....(изчетох почти всичките ви теми , постигнала си много ...знаеш че можеш)
Отначало ще е трудно , но малко по малко ще паднат гадните кг ...а знаеш и че с тази диетка бързичко се свалят...за 1-2 месеца ще си свалила многооооо , само сила ти трябва и воля.... Hug

# 177
Привет гладни дами!
И аз съм много гладна, но не е това основния проблем. Най-страшното е, че днес даже и да си заситя корема с плодове, съзнанието ми е гладно за вкусотии. Всъщност това не е само днес, това е винаги. Ужасно лакома съм. smile3511
Майка ми, която е ветеран в плодуването, си има метод за отпъждане на такива изкушаващо апетитни мисли. Когато й се прияде нещо си го записва някъде и си обещава, че като се захрани ще си го сготви. В повечето случаи записва много интересни неща - не това което обича най-много и не някакви засукани деликатеси, а обикновени храни, за които е трудно да си представиш, че могат да ти се приядат толкова зверски. И естествено като свърши плодуването въобще не се сеща повече за списъка и не си хапва по него, но важното е, че в гладните дни успява да избегне изкушението.

# 178
 #Cussing out Днес съм бясна , с 1 кг отгоре съм - и не че не съм била стриктна , не че не съм гладувала или пък не съм пила достатъчно вода ....трябва да ми доиде МЦ-то , чувствам се подута и противна...
И сега ще ме мъчи 5 дена докато ми доиде (не е чесно Cry)....по принцип трябва утре , но с тази диета имам съмнения , че ще ми закъснее.....а знае ли човек...надявам се като ми свърши да падна изведнъв с 3килца Mr. Green
Дали заради това съм 1кг +???????

# 179
здравейте на всички Simple Smile  Embarassed Rolling Eyes ами...аз...исках да се присъединя към вас...прочетох доста от форумчето...и така де хареса ми, че се подрепяте  Embarassed  и мисля, че тук може да се получи подкрепа  Blush и понеже съм вече 3 ден и съм на ръба  #Crazy #Crazy #Crazy   ....реших да пиша

Общи условия

Активация на акаунт