Плодове и чай с мед - 31 част

• 16 967
  • 255
  •   1
Отговори
# 180
И аз съм на ръба , хапнах домат ама го ръснах с босилек, блях много гадно Sick

# 181
о да това си е гадно  Sick аз тъкмо хапнах - портокал,банан и зелен ябълка...,но до 30 мине пак ще стържиииииии... мисля че още 2 дни и ще премина бариерата...психологическата... #Cussing out #Cussing out #Cussing out baby_neutral baby_neutral baby_neutral утре лед не лед съм на работа,че иначе ще нахапя хладилника  hahaha hahaha hahaha

# 182
  • София
Здравейте, момичета!
Днес ми е 12 ден на плодове, резултатът е  - 6.5кг.Вече става много бавно свалянето на кг.Но аз продължавам без колебание напред!

green_ice    welcome  и УСПЕХ!!!

Марги* и на мен ми се прияждат в момента такива неща, дето ако не съм на диета, няма да ги погледна.Толкова "ниско съм паднала", че се ослюнвам при вида на салатка от зеле или обикновени солети...Сега си мисля, че като свърша диетата, не е толкова трудно да се храня здравословно. newsm12        Но като ми се възвърне апетита, друга песен ще запея.    Embarassed

Раличка, много се радвам, че ни навестяваш!  love001  Аз съм от "старите кучета".Възможно е да не ме помниш, защото не пиша често, пък и не съм се вясвала от около година тук.Пробвах други диети, но нищо не е така ефикасно, както плодолечението.Затова сега пак съм тук.Решила съм да го направя 20 дена и после захранване.С всеки изминал ден става все по-трудно, но щом съм решила, ще изкарам докрай!

# 183
Дръжте се момичета.Преди 2г. започнах на шега да плодувам и за 6 месеца свалих 30 кг, но си промених и начина на хранене.Започнах от 105кг и стигнах до 75 кг. Така си поддържах 75-77кг но от август започнах едни хормонални таблетки и станах 81кг. Не искам пак да стигна до 100кг и затова няма да се предам.

# 184
аз в момента съм на хапчета-хормонални понеже ми поставиха леко кофти диагноза...и идеята е да сваля има няма 30кг Simple Smile др мес съм при доц.Атанасова мисля...диетоложка...едвам се уредих...
зарежете това...спазвала съм и преди този режим...и тогава издържах 21дни и 7 захранване правих...но бях на 18год...млада и глупава Simple Smileвърнах всички кила!!!
СЕГА 6ТЕ ВИДИМ КОЛКО САМ ПОРАСНАЛА Simple Smile Shocked Twisted Evil Joy Joy Joy baby_neutral baby_neutral baby_neutral
(междувременно преди 2год свалих 20кг...но с глад и лишения без диети- преди 2 мес преди да ми поставят диагнозата качих 10 за 2 мес)
забравих са спомена, през ден сам на фитнес само кардио 30мин пътека 1:1 и 30 мин колело 1:1 на 5 степен Simple Smile голям ми е кеф там  Whistling Whistling baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral Joy Joy Joy Joy
мечтата ми е тези прословути 75кг

# 185
ЗДравейте плодоранки   bouquet

Включвам се само да ви надъхам, че ще успеете   bouquet
Успех на всички ви и стискам палци.  Hug

# 186
Добро утро плодоранки   bouquet

Желая ви успешен старт на деня с чай и мед  Hug
и многооооооооо минуси на кантара и никакви изкушения  Naughty

# 187
  • Балчик
На мен вече ми е 7 ден , и не смея много да говоря но ми е по-леко с диетката , особено като се представя с  newsm78едни .... дънки .... ммммм супер, само  да издържа  до края. Joy

# 188
Днес ми е първи ден от захранването плодове и моркови (егати и деликатеса аааа) , завиждате ми нали  Crazy Laughing... ммм това ми напомня че още не съм хапвала ...чакаме един портокал..ча0 за сега...

# 189
  • София
Здравейте, плодоранки! Hug

Дандулина, още малко и аз ще хрупам морковчета.Така си ги мечтая...

*...>>Бо<<...*, няма страшно, ще издържиш, щом сме заедно тук, да се подкрепяме! newsm10

green_ice , katy69, браво за постигнатото преди!Дано и сега свалите и задържите резултата![smilie=smile3521.gif]

# 190
здравейте  Crazy Crazy Crazy кризата настъпи днес...2ч стъргане на корем...е няма такъв кошмар...нито чай с мед,нито плодовете помогнаха...добре,че имах мнг работа и не разбрах как мина времето...посетих и фитнеса и сега сам пълно гроги...
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
 Praynig Praynig Praynig дано утре мине и продължа така стоически...
ля ля ля мога да летя... Simple Smile
 Whistling Whistling Whistling Blush Blush Blush baby_neutral

# 191
Днес ми доиде МЦ-то ....и ми е гадно , прилоша ми и едва изядох 1 портокал ...чак ме заболя стомаха..искам да легна и заспя , но звяра няма как да го оставя Mr. Green
Иначе си сварих картофки ... към 2 часа картофче и морковче ...
Къде се губите... Sad
Лек ден от мен

# 192
  • Балчик
Днес съм само на портокали , не мога да им се наситя. Доволна съм защото раздвижих нещата и килцата веднага се понесоха надолу. Преди нова година бях с Дюкан , но настъпи един застой и не мръдвах , започнах плодчета и за осем дена и  вече почти 5 кила ги няма, еми доволна съм пък bowuu

# 193
Момичета,днес ми е 4ти ден захранване.Знам че не може и все пак-от вчера си правя замразени зелнчуци на тиган с малко маргарин-това вместо салата от пресни зеленчуци Rolling Eyes
Как мислите голямо прегрешение ли е??
Ми не мога сурови да хрупам,пак и така са топлички и по вкусни Rolling Eyes
Първите 2 дена ядох сурови де..

# 194
Момичета,днес ми е 4ти ден захранване.Знам че не може и все пак-от вчера си правя замразени зелнчуци на тиган с малко маргарин-това вместо салата от пресни зеленчуци Rolling Eyes
Как мислите голямо прегрешение ли е??
Ми не мога сурови да хрупам,пак и така са топлички и по вкусни Rolling Eyes
Първите 2 дена ядох сурови де..

Сидни мила, да ти кажа мисля, че ти е ранно за такъв тип ядене. мазнината и солта,а и замразените зеленчуци? Много смело от твоя страна. Колко дена гладува?

Общи условия

Активация на акаунт