Плодове и чай с мед - 31 част

• 16 939
  • 255
  •   1
Отговори
# 195
Момичета,днес ми е 4ти ден захранване.Знам че не може и все пак-от вчера си правя замразени зелнчуци на тиган с малко маргарин-това вместо салата от пресни зеленчуци Rolling Eyes
Как мислите голямо прегрешение ли е??
Ми не мога сурови да хрупам,пак и така са топлички и по вкусни Rolling Eyes
Първите 2 дена ядох сурови де..

Сидни мила, да ти кажа мисля, че ти е ранно за такъв тип ядене. мазнината и солта,а и замразените зеленчуци? Много смело от твоя страна. Колко дена гладува?

Ами 10 Rolling EyesАми да ти кажа добре се чувствам Praynigсолта е калиева.А добре като са замразени има ли проблем нали все са зеленчуци? newsm78

# 196
здравейте сладурани,  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
5 ден...резултат почти никакъв... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
ендокриноложката ми спря хапчетата и ми заяви,че е против този метод...,най мнг 14дни ше съм явно...страх ме е да не оплескам пейзажа иначе...
надявам се след 7-я вече да има резултат...защото ще метна кантара... baby_neutral baby_neutral #Crazy сутрин и вечер се тегля и това допълнително ме изнервя...
за сметка на това..."катчетата" ми са намалели  Embarassed Embarassed Embarassed Blush Blush Blush
 smile3535  newsm19 jump
утре пак на фитнес и така до края на светааааааа

# 197
Момичета,днес ми е 4ти ден захранване.Знам че не може и все пак-от вчера си правя замразени зелнчуци на тиган с малко маргарин-това вместо салата от пресни зеленчуци Rolling Eyes
Как мислите голямо прегрешение ли е??
Ми не мога сурови да хрупам,пак и така са топлички и по вкусни Rolling Eyes
Първите 2 дена ядох сурови де..

Сидни мила, да ти кажа мисля, че ти е ранно за такъв тип ядене. мазнината и солта,а и замразените зеленчуци? Много смело от твоя страна. Колко дена гладува?

Ами 10 Rolling EyesАми да ти кажа добре се чувствам Praynigсолта е калиева.А добре като са замразени има ли проблем нали все са зеленчуци? newsm78

Добре, но поне направи 5 дена захранване и тогава включвай мазнина и сол, дори и калиева да е, защото ти се отваря апетит, а 10 дена глад не е шега работа. Стомахът ти до сега е работил на съвсем друг режим. Стискам палци, хубаво е че се чувстваш добре, но опитай да направиш пълното захранване без прегрешения, следвай схемата  Hug

# 198
Мерси Дунди Hugправа,си много си права Rolling EyesЩе се опитам

# 199
  • София
Здравейте, момичета!

sundey, Дунди е права, можеш да си скапеш стомаха!Замразени зеленчуци може, но да са варени.И в комбинация със сурови зеленчуци, а не вместо тях.То сега освен зеле и ряпа друго не се сещам какво му е сезона, но дори и да е с повечко нитрати, по-добре хапвай по малко, че ще  smile3550

green_ice , виж в сайта на Емилова.   www.emilova.org
И тя казва, че този метод е противопоказан при някои заболявания.Виж да не си от тях.

# 200
Здравейте плодчета   bouquet

Миленски има зеленчуци, зеле, моркови, алабаш, ряпа, червено цвекло,магданоз, който може да се прави на салата с червена чушка и червен лук, пъщарнак, броколи, карфиол и т.н.
съвсем спокойно можете да ги използвате.
Много минуси ви желая и успех  мили плодоранки bouquet

# 201
  • София
Миленски има зеленчуци, зеле, моркови, алабаш, ряпа, червено цвекло,магданоз, който може да се прави на салата с червена чушка и червен лук, пъщарнак, броколи, карфиол и т.н.
Имах пред вид, че сезонните зеленчуци са малко, не насилствено порасналите.То и ягоди има сега, но са като гумени.А пък зелето , алабаша и ряпата не са много подходящи за захранване при мен, защото почва да ми "ври" стомаха. Cry
Ще видим, като му дойде времето с какво ще се захранвам.Имам още 5 дена.

# 202
Раличка, много се радвам, че ни навестяваш!  love001  Аз съм от "старите кучета".Възможно е да не ме помниш, защото не пиша често, пък и не съм се вясвала от около година тук.Пробвах други диети, но нищо не е така ефикасно, както плодолечението.Затова сега пак съм тук.Решила съм да го направя 20 дена и после захранване.С всеки изминал ден става все по-трудно, но щом съм решила, ще изкарам докрай!

Миленски помня те разбира се. радвам се, че си се убедила, че единствено от плодовете се свалят много килограми за кратко време. Аз мразя месо, което значи, че живот и здраве кат родя съм тук и започвам. 98 кг съм в момента. Качих 13 кг до сега , много ми е зле, но живот и здраве идвам тук в темичката. Пожелавам ти успех и на теб!   bouquet

Dundy Sladurska  и теб те помня. От постовете ти личи че си приключила с плодовете. Постигнала си това, което искаш или си се отказала?

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 17:48 от rali44ка

# 203
Имах пред вид, че сезонните зеленчуци са малко, не насилствено порасналите.То и ягоди има сега, но са като гумени.А пък зелето , алабаша и ряпата не са много подходящи за захранване при мен, защото почва да ми "ври" стомаха. Cry
Ще видим, като му дойде времето с какво ще се захранвам.Имам още 5 дена.

миленски, защо не пробваш с моркови и сладки картофи?

# 204
Раличка, много се радвам, че ни навестяваш!  love001  Аз съм от "старите кучета".Възможно е да не ме помниш, защото не пиша често, пък и не съм се вясвала от около година тук.Пробвах други диети, но нищо не е така ефикасно, както плодолечението.Затова сега пак съм тук.Решила съм да го направя 20 дена и после захранване.С всеки изминал ден става все по-трудно, но щом съм решила, ще изкарам докрай!

Миленски помня те разбира се. радвам се, че си се убедила, че единствено от плодовете се свалят много килограми за кратко време. Аз мразя месо, което значи, че живот и здраве кат родя съм тук и започвам. 98 кг съм в момента. Качих 13 кг до сега , много ми е зле, но живот и здраве идвам тук в темичката. Пожелавам ти успех и на теб!   bouquet

Dundy Sladurska  и теб те помня. От постовете ти личи че си приключила с плодовете. Постигнала си това, което искаш или си се отказала?

Здравей Рали, да постигнах.  Но съм си тук, веднъж в седмицата сега плодувам, докато дойде моментът за следващото дълго плодуване. Надявам се нещата при мен да са със стабилни резултати.

Успех ти желая и не се тревожи за килограмите, важното е да родиш здраво и хубаво бебе, а после, а после ще мислиш за друго.   bouquet

# 205
здравейте сладурани   bouquet
благодаря мнг Миленски76,според едната лекарка имам инсулинова резистентност,а според др не...но и според 2те трябва да сваля килата...  #Crazy #Crazy #Crazy  според това което прочетох не съм в групата която изключва ползването на този режим...
реших мах 14 дни...
в офиса са само се нагъват...сладки истории под път и над път  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out аз държа за сега...,но ще си призная 2 гряха - вчера вечерта и днес хапнах 3 маслини... #Crazy чак ми е тъпо...,но ще се опитам да не се повтори...  Rolling Eyes не искам да се урочасвам,но имам резултат мнг искам поне 1/2 от желаните кг да сваля...и 1/3 да е май ще е добре... baby_neutral baby_neutral baby_neutral
лека вечер ви желая  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 206
Здравейте момичета,

как сте?

Виждам, че има доста плодуващи. Аз нямам време да пиша и чета често от многото работа напсоледък...  ooooh!

Днес мисля да започна да плодувам най-накрая. Стискайте ми палци, всеки ден е борба - искам, а не се получава...  Praynig

# 207
Здравейте момичета,

как сте?

Виждам, че има доста плодуващи. Аз нямам време да пиша и чета често от многото работа напсоледък...  ooooh!

Днес мисля да започна да плодувам най-накрая. Стискайте ми палци, всеки ден е борба - искам, а не се получава...  Praynig

Миранди, стискам ти палци и този път ще успееш -   bouquet

# 208
Миранди стискам ти и аз палци.Ти само почни,нататък е лесно,знаеш ,с плодовете.
Препъни камъка при мен е захрнването #Cussing out #2gunfire
няма да казвам ,срам ме е, Embarassedда не ви разочаровам,но изтраях горе долу към 5 дни захранване ,и то не съвсем стриктно EmbarassedНе съм пряждала или съм се нахвърляла върху храната,но хапнах доста забранени неща.Затова утре мисля да съм на плодове,че кантара тръгна нагоре #Cussing out-може би от солта,задържана вода..незнам
А как ми се яде месецее..и по специално агнешко Crazy
Какво стана с дугите момичета??Къде сте?Никой не пише напоследък-докъде е стигнал,как върви?

# 209
Здравейте, момичета!
Миранди, специални поздрави на теб!  bouquet
От днес съм в групата.
Стискайте палци, нали знаете , че първите дни са най-тежки!
Успешен плодов ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт