Къде в Бургас (13)

• 35 413
  • 377
  •   1
Отговори
# 225
mom, музикалното образование ще го получи детето ти в музикалното училище. Пиано знам, че може да свирят от малки, но за китара не съм сигурна. Отиди в НУМСИ "Проф.П.Владигеров" и попитай на място.

Благодаря за всеки коментар, но след като си разбрала, че става дума за малко дете, за какво училище говориш? По твоята логика майката, която търси плуване, трябва да го прати на 4 г. в спортното училище?  #CrazyТака както се записват децата на балет, тенис, танци или английски, аз искам да го запиша на китара - като хоби.

Става дума за музикално образование на малко дете, например някакъв инструмент- пиано или китара - повече съм за китара. Имате ли информация за частни учители или школи в Бургас.  newsm78Интересува ме най-вече квалификацията им и това да не се води детето в някакъв апартамент, което ми се струва опасно, а да е в обществена сграда.

Питаш за музикално образование, отговаря ти се за такова.

Ако си пратиш детето на плуване няма да получи спортно образование.

# 226
Откога се каня опреснителен курс да изкарам   Embarassed
И ти ли? hahaha

# 227
  • London, baby
mom , ти можеш да си го запишеш да си ходи на уроци по китара, но няма да получи музикално образование!!!!! (както каза, че искаш). За да получи такова, го записваш в училището и ще изучава не само китара, ами и музикални предмети. Тъй като съм наясно ти казвам. Ти можеш да намериш учител да го обучава, ама диплома няма да му даде.

# 228
  • Бургас/Пз
Здравейте момичета, аз имам едно малко странно питане, ама дано да ме разберете.

Търся един аниматор за детски рожден който прави фокуси. Бяхме на един рожден ден и той беше там, но майката не си е записала телефона му, а от ресторанта не могат да го намерят. Ако някой е ползвал услугите на въпросния човек и има телефона му моля да ми го даде. Мисля че се казва Красимир и работи в Кукления театър но не съм сигурна.
Благодаря ви предварително.

# 229
Здравейте момичета, аз имам едно малко странно питане, ама дано да ме разберете.

Търся един аниматор за детски рожден който прави фокуси. Бяхме на един рожден ден и той беше там, но майката не си е записала телефона му, а от ресторанта не могат да го намерят. Ако някой е ползвал услугите на въпросния човек и има телефона му моля да ми го даде. Мисля че се казва Красимир и работи в Кукления театър но не съм сигурна.
Информация за Красимир могат да ти дадат от "Кригея"-те работят с него,аз съм го наемала чрез тях.Страхотен е,на истина Peace

# 230
  • Бургас/Пз

Информация за Красимир могат да ти дадат от "Кригея"-те работят с него,аз съм го наемала чрез тях.Страхотен е,на истина Peace

Благодаря, обадих се но ми казаха , че работят с някакъв Дани и нямат Красимир при тях. Simple Smile Ще го потърся в кукрения театър дано да го намеря.

# 231
  • Burgas, Bulgaria
.

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 11:46 от mama21

# 232
  • Бургас
Здравейте дами , знаете ли къде ще е магазина на MANGO в Бургас?

# 233
Здравейте дами , знаете ли къде ще е магазина на MANGO в Бургас?

най-вероятно в МОЛ Изгрев

# 234
  • Burgas, Bulgaria
МОЛ-а няма да е в изгрев

# 235
  • London, baby
Молът ще е в изгрев Изгрев.
А зад Васил Априлов училището нали още един строят, ама  той сигурно ще е готов след 5 години. Laughing

# 236
  • Burgas, Bulgaria
мъжа ми го зарежда този Карфур и каза 4е е уголемен вариант на Метро.И той ще е със зеведения но си е 4исто Метро-поне според него.

# 237
мъжа ми го зарежда този Карфур и каза 4е е уголемен вариант на Метро.И той ще е със зеведения но си е 4исто Метро-поне според него.
И магазини, отделни. Не знам в Метро да има заведения и магазини, Метро е един магазин.
Варненският МОЛ също е на Карфур. Peace

# 238
  • Burgas, Bulgaria
 newsm10 newsm10

# 239
Да сте чували дали в Бургас постригват с гореща ножица?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=363272.0

Общи условия

Активация на акаунт