Машина за хляб - 13 част

• 89 449
  • 997
  •   1
Отговори
# 450
Пепика, и в големите супери,и в диетичните магазини го има.Не го обработвам,направо изсипвам от пакетчето.
А рецептата...моята за бърз хляб е:
400 мл вода /понякога слагам 50/50 вода/пр мляко/
2 с л олио/зехтин/
2 ч л сол
1,5 с л захар
2 с л сухо мляко
640 гр брашно /слагам около 600 гр брашно и допълвам с грис/
4 ч л суха мая
А добавки...когато се сетя и каквито имам в момента,слагала съм слънчогледови семена,сусам,маково семе ,ленено семе,подправки-босилек,вегета.Разнообразие да има.

# 451
Краси.мира тази рецепта за какъв грамаж хляб е? Защото моята машина е за 1кг хляб и си мисля, че ще трябва да намаля от продуктите. Благодаря предварително за отговора  Grinning

# 452
Краси.мира тази рецепта за какъв грамаж хляб е? Защото моята машина е за 1кг хляб и си мисля, че ще трябва да намаля от продуктите. Благодаря предварително за отговора  Grinning

Аз не съм Краси, но си позволявам да ти отговоря. Няма проблем с количеството на продуктите, защото както тя е дала рецептата за бърза програма, хлябът няма да се надигне толкова, че да тръгне да излиза, ако това те притеснява. За нормална програма също мисля, че е Ок.

# 453
polin_a много ти благодаря!!!  Hug

# 454
  • Стара Загора
Искам да купя на мама машина за хляб за имения ден и съм проверила марки и цени, но не съм сигурна дали Аляска е добра. Ако някой има такава моля споделете заслужава ли си 120 лв.

# 455
Искам да купя на мама машина за хляб за имения ден и съм проверила марки и цени, но не съм сигурна дали Аляска е добра. Ако някой има такава моля споделете заслужава ли си 120 лв.

Заслужава си мойте 96лв., дето ги дадох лятото Peace.

# 456
  • Стара Загора
Благодаря ти, твоята откъде я купи?

# 457
От Метро. Даже скоро имаше някаква промоция с машина за рязане към пекарната. 120лв. ми се виждат множко сякаш.

# 458
  • Стара Загора
В техномаркет са 140лв. повече не съм проверявала. Но ми трябва за недея и има време за още проучвания.

# 459
Вилия, огледай се за промоции в известните вериги.......Моята я купих малко преди да я сложат на промоция за 79лв, след 1 седмица бе 72лв. Аляска, 1250гр. Но...малко след като си я купих - ги спряха от внос и сега има само Аляска 1 кг. Мисля,че гледах сега някъде промоции за 150лв. на Мулинекс. Виж в интернет - всички имат на сайтовете си промоциите, които правят. Успех!

# 460
  • Стара Загора
Благодаря ви.

# 461

И друго....по-добре сега дай малко повече пари напр. за машинка с 2 бъркалки, отколкото да си ги спестиш. Слд известно време, когато станеш по-уверена ще искаш да експериментираш, да си помагаш напр. за правене на питки, козунаци и тогава ще разбереш,че по-голямата вместимост е голям плюс. В голямото може и малко, и много. с 2 бъркалки са по-големите машинки. Колко хора ще хапвате от тази машинка също е хубав въпрос, колко хляб се консумира в семейството. Ако е за 2-3 малката е идеална. Но ако напр. има човек като един мой познат, който само той на едно ядене яде по половин хляб и  нагоре - смело - по-голямата!

# 462
  • Стара Загора
за двама е и малка ще им е добре

# 463
  • Стара Загора
Живея в ст.Загора и вече проверих в метро, зора, техномаркет и технополис и няма промоции. Ако се сещате за друга верига кажете.

# 464
eldi , за 1 кг е.Бързата ми програма е автоматично програмирана за толкова,на нея не могат да се сменят грамажите.И както polin_a  ти е написала,за 1.20 ч не може да излезе от машината.
Поне така предполагам,при мен дори не стига до ръба на контейнерчето.

Общи условия

Активация на акаунт