Машина за хляб - 13 част

• 91 410
  • 997
  •   1
Отговори
# 495
BIZCOCHO, записах си тая рецепта и щ я пробвам, щом е от майстор-хлебар Peace. Моята бърза програма е по-кратка 1:40, но се надявам пак да стане.

# 496
  • Разград
BIZCOCHO ,без да прекъсваш процеса ли,се надува толкова хляба?Аз като пека на бързата,преди да почне печенето изключвам за малко,да повтаса още тестото.
Полин,моята бърза е още по-кратка-1,20 часа.

# 497
рецептата е на нети ,но аз замених прясното мляко с айран.не съм майстор хлебар,но хляба наистина е майсторски.е казват 4е съм наследила хлебарството от дядо ми(лека му пръст),това е 4овека който най много съм оби4ала през живота си ,разбира се преди да се появят децата

# 498
  • Разград
рецептата е на нети ,но аз замених прясното мляко с айран.не съм майстор хлебар,но хляба наистина е майсторски.е казват 4е съм наследила хлебарството от дядо ми(лека му пръст),това е 4овека който най много съм оби4ала през живота си ,разбира се преди да се появят децата

Ставаше въпрос за това,дали прекъсваш процеса,за да втаса допълнително тестото?

# 499
BIZCOCHO ,без да прекъсваш процеса ли,се надува толкова хляба?Аз като пека на бързата,преди да почне печенето изключвам за малко,да повтаса още тестото.
Полин,моята бърза е още по-кратка-1,20 часа.

слагам вси4ко на куп и си Шетам,сложих си маШината в хол трапезарията,4е в кухнята не я 4увам като е готов.

# 500
polin_a, защо да е неоправдано за машината - аз го правя там и слагам двойна доза и за час и 20 мин имам готов кекс. Аз заливката не я правя винаги и без нея е страхотен.

Защото моята програма за сладкиши е 3 часа Shocked някъде. Твоята за сладкиши ли се води по книжката? Без глазурата едва ли бих го яла, защото много не обичам кексове, но така става като сладкиш наистина.
Да, моята програма се води за кекс или нещо такова, става супер на нея.

polin_a, защо да е неоправдано за машината - аз го правя там и слагам двойна доза и за час и 20 мин имам готов кекс. Аз заливката не я правя винаги и без нея е страхотен.

Точно заради този пост забърках кекса. Ще ви бия....Зарибихте ме с него! Остават 40 мин. Нямам програма за кекс. Но имам бърза за 1,20ч. Ако не успея, вие ще сте виновни, да знаете!
Аз ще бягам бързо ако не стане, може ли? Mr. Green

# 501
  chefМинавам да се отчета набързо. Вече мирише на топъл и вкусен хляб, на мойте им текат лигите  hahaha Да видим дали и на вкус ще е така  Praynig
Ще се обърна  мамите, които имам FIF-нека да ми пишат на ЛС да не спамя темата, искам малко помощ с програмите, нещо съм индианец с нея още и не мога да се ориентирам  Embarassed Бладаря  bouquet  chef

P.S. На вкус е приказка ! Направих Френския хляб и поклон  пред автора на рецептата!!  bouquet  bouquet  bouquet  chef  chef  chef

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 20:55 от Пипи Дългото Чорапче

# 502
Деситоооооооо, де си? Бягаш ли силно? Бухна кекса, изпълни контейнера, отгоре не се изпече. Пуснах допълнително още 1 час печене. Замириса на изгоряло. Не издържах и спрях 15 мин. преди края. Имах и въпросната глазура. При изваждането от контейнера - се разцепи на 2. Поизгорял е долу. Кусах го обаче. Защото бях ядосана. Вкусен е! Това те спаси,че е вкусен. Но...погледнах нещо бяло вътре, неизпечено. Изтръпнах. Сетих се бързо обаче, че това е стафида. Залях. Сега изстива......По-късно в същия този пост ще пусна снимка и ще кажа мнението на домашните.

# 503
Маме задължително снимка булка Sunglasses иначе не верваме Mr. Green

# 504

Мда Thinking. И кажи на коя програма пече.

# 505
Деситоооооооо, де си? Бягаш ли силно? Бухна кекса, изпълни контейнера, отгоре не се изпече. Пуснах допълнително още 1 час печене. Замириса на изгоряло. Не издържах и спрях 15 мин. преди края. Имах и въпросната глазура. При изваждането от контейнера - се разцепи на 2. Поизгорял е долу. Кусах го обаче. Защото бях ядосана. Вкусен е! Това те спаси,че е вкусен. Но...погледнах нещо бяло вътре, неизпечено. Изтръпнах. Сетих се бързо обаче, че това е стафида. Залях. Сега изстива......По-късно в същия този пост ще пусна снимка и ще кажа мнението на домашните.
Обувам си маратонките и беж да ме няма Mr. Green Ама ще надничам за мнението на домашните да видя дали няма да ми се размине Mr. Green

# 506

Мда Thinking. И кажи на коя програма пече.

На бърза, 1,20ч., друга нямам с подобно време, полакомих се - двойна доза. Е, ми двойна доза!

Но........вътре е пухкав, не се пипа! Всички го одобриха и ме похвалиха. Четящите в други теми като Бъни знаят,че скоро си купих нова форма за кекс. И мъж ми вика - И защо давах аз пари за форма за кекс? Да го правиш в хлебопекарната ли? Казаха още, че корема не гледал формата, а вкуса. Ще се изяде и ще се пита има ли още! Благодаря за споделената рецепта!

Счупен+Тук това, което бе сурово го махнах, добре,че бе малко+Парче......

Десито, този път оттърва кожата. Бъни, защо така не  мога да намеря желание да направя най-накрая и аз една торта.......Нещо не че ме е страх...А скоро имаме повод......

# 507
  • София и там където не се пуши
Цоцоланке, това много вкусно изглежда

# 508
Особено парчето много вкусно изглежда. А пък и от личен опит знам, че в действителност е вкусно. Я кажи сега според теб колко време му трябва общо на тоя сладкиш в машината? Щото пък мойте три часа са направо много. Ама то повече му беше бъркането на моя - сигурно три пъти почва и спира ooooh!. Все едно пита меси hahaha. Пък те са си най-елементарни продукти.

# 509
Ех, маме, олекна ми да знаеш Whistling
А на мен ми е странно, защо не ти се е опекъл, колко време пече тази програма? Мойта ако не се лъжа, бърка 20 минути и после 1 час пече, ама досега винаги ми се е опичал за един час без проблем ... Та ми е странно защо при теб така е станало ...

Общи условия

Активация на акаунт