Машина за хляб - 13 част

  • 89 406
  • 997
  •   1
Отговори
# 840
  • Мнения: 389
Дайте рецепта за хляб с доматено пюре Praynig. Търсих в рецептите, но не видях.

# 841
  • Мнения: 9 785
чушчица, успех!

Дайте рецепта за хляб с доматено пюре Praynig. Търсих в рецептите, но не видях.

Ами няма рецепта - просто заменяш течността в избраната рецепта с размито доматено пюре Peace. И пак си следиш да не маже под бъркалките.

Аз пък да ви се оплача. Вече втори ден пускам хляба на Дж. Оливър и не ще, и не ще да ми стане като друг път. Не ми изпълва цялата форма. Вчера си помислих, че не съм сложила достатъчно брашно, че се бях хванала и с нещо друго, обаче днес стоях неотлъчно до машината и пак не ми се наду до горе. И взех да си мисля, че е от брашното. Дето го сях. Домашно е, т.е. от мелницата, но не е баш много прясно. От купеното не съм имала провали с този хляб. Не се сещам за друга причина. Рецептата е толкова точна, че даже не ми се е налагало да добавям брашно никога.

# 842
  • Мнения: 672
Здравейте момичета Grinning
Правя все едни и същи хлябове и питки затова не съм и писала скоро Wink Като ви четох с тези козунаци така ми се приядоха че скоро ще пробвам. Довечера съм замислила да правя пица та се питах кое тесто за пица е най-сполучливо извадих си няколко рецепти  newsm78, но реших да питам и вас нали сте изпробвали всичко Peace.

# 843
  • Мнения: 11 607
кое тесто за пица е най-сполучливо извадих си няколко рецепти  newsm78, но реших да питам и вас нали сте изпробвали всичко Peace.

За мен - на пицария Верди или пица Верди бе - с мляко, олио, брашно, яйца и мая.....

# 844
  • Мнения: 1 147
polin_a, аз доколкото знам брашното не е хубаво да е прясно ... трябвало да престои известно време, ама незнам защо и колко точно  Embarassed ако може някой специалист да каже ... ... но пък ти казваш, че това дето си ползвала не е баш много прясно, ама може пък заради него да не се е получило както преди ...

# 845
  • Мнения: 411
нетти видях,4е си тук и да ти благодаря за рецептата.
стои залепена на хладилника с едно магнит4е и само такъв хляб ядем.
правя го според кога какво имам или прясно мляко или айран.дори половинката го прави сам ,като козунак е на конци,сноЩи направих снимка,но нямах време да я пусна за да видите с какъв хляб ме храни моя мъж,е... моми4ета,какъв мъж,какъв хляб,това е осмо 4удо на земята като в песента.

вивиан,сигурно е от браШното и на мен ми се слу4и веднъж,видя ми се оЩе като по4нах да го сея 4е е много тъмно,но си рекох Ще се пробва.4е ина4е браШното което купувам Ще ме разори с толкоз месене и реШих да купя евтино.

то евтиното скъпо струва....за боклука.така 4е ве4е си меся само с изпробвано

# 846
  • Мнения: 672
BIZCOCHO много се радвам миличка Hug
Аз пък да ти благодаря за идеята да пусна тестото за питката на бързата програма  Heart Eyes. Снощи имахме гости а нямах хляб и хоп пуснах на бързата до сега не я бях пробвала стана върха, от сега нататък тази рецепта само на бързата програма Peace.
Довечера ще правя пица да видим какво ще се получи до сега все с готово тесто съм правила и винаги е било провал, твърдо едвам се дъвче или се надува като хляб. Ще докладвам после Laughing, да видим какво ще се получи.

# 847
  • Мнения: 214
Мерси за отоворите за ЕТА, тук в Монтана има и ще проверя.   bouquet
Аз пица правя по една рецепта (дадена ми от др. мама, ама не знам на кой е и от къде), за мен тестото е номер едно  Peace
500 гр. брашно, 2 яйца, 1 ч.ч. прясно мляко, 8 с.л. олио, 1|2 кубче мая жива (да не би и тази да е на Верди  newsm78)
Какъв е този хляб на Дж. Оливър.  Полин, моля те, дай рецепта Praynig
Аз днес направих две дози кифлички, че къщата е пълна с народ и една не стигна  Mr. Green И сега трябва и хляб да меся, мислех да е питка някаква, ама още не съм решила Rolling Eyes

# 848
  • Мнения: 321
Давам отчет. Козуначената ми одисея продължава. Прекарах незабравим неделен ден Mr. GreenПърви опит-пълен провал,който както очаквах се дължи на факта,че моята Аляска има различни параметри от вашите Мулинекс. Извадих тестото 50 минути преди края на програмата за да сплитам, но О УЖАС ,то беше започнало да се пече и както разбирате за никакви плитки не можеше да става дума.Отиде директно в кофата! Изнервена до краен предел се скарах с всички в къщи,които бяха евакуирани временно от нас поради мисия-козунак. Явно се върнаха в неподходящ момент. #Crazy Всички ядоха накрак, аз не съм и помисляла за храна и за губене на ценно време . Sick Заредих втора порция,след първо втасване пооплетох там нещо,сега чакам ,но не съм оптимист. Добре ,че е компютъра за да подвия крак,защото вече 6 часа не съм сядала LaughingНе посмях да гадая,кога ще свърши второ втасване и не рискувах този път.Сега го проверих. Не може да става и дума за бухване до капака и други екстри . Не ме бива и това е. Има оше 37 минути ,ще пиша ако имам сили по късно ooooh!

# 849
  • София
  • Мнения: 547
чушчица, мила, не се обезсърчавай  Wink всеки минава през  това
и неуспешния опит е по-добър от никакъв  опит Hug
следващия път ще ти се получи със сигурност

аз съм със същата аляска като твойта, но още не смея да се захвана с козунак; миналата година за великдан се пробвах с рецептата на Лебедуна, но по-глетаво и тухлено нещо досега не бях сътворявала Rolling Eyes
все ще му хванем цаката на тоя козунак Peace

# 850
  • Мнения: 321
Как бе скъпа? Сега препрочетох 10 страници назад,за да разбера къде бъркам,какво не разбирам и защо не стават нещата. Не знам и незнам. Ето хората за първи път правят козунак и от задоволство той им излиза от контейнерчето,за да ги търси Laughing, а моят като го гледам как се е спотаил до средата му, просто ми се плаче. Embarassed Embarassed EmbarassedНа аромат съм го докарала,вече ухае,колкото да заблуди домочадието,че нещо е станало но,не вярвам.

# 851
  • София
  • Мнения: 547
аз си мисля, че е по-добре да го объркаш няколко пъти, ама накрая да знаеш защо става така, отколкото да ти се получи случайно и да не знаеш защо newsm78
защо не ползваш 8ма месене няколко пъти и като ти втаса добре - 12та печене?
ти на коя програма го меси?

# 852
  • Мнения: 321
ами по съвет на спецовете в бранша, на първа т.е основна за бял хляб. Готов е. Отвъне с много твърда кора-прегорял,отвътре е недопечен или хайде не е бухнал и мекичък,абе идно нищо и половшна.Мислих си и аз точно това. Да го пусно на месене и втасване и после само на печене, но не съм сигурна че ще стане. При програма месене ,втасва ли?Аз не съм я ползвала до края и. Само съм замесвала ронливо тесто с нея.

# 853
  • Мнения: 321
 LaughingДушевното ми състояние съвсем ясно личи от начина ,по който съм написала горния текст.  Joy

# 854
  • Мнения: 9 785
Ако си с Аляска като моята, с една бъркалка, програмата е месене и втасване час и половина. Освен да напишеш какво точно си направила, та спецовете да се произнесат. Пък на домочадието кажи, че такъв му е модела Mr. Green на козунака.

Общи условия

Активация на акаунт