Страхотна Диета за Страхотни Тела - 20

• 17 909
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
dironi , абсолютно права си. И аз съм наясно, че резултати се постигат с разумен хранителен режим и редовно движение, не вярвам в чудодейни хапчета или уреди, с които да си легнеш и без грам усилие на другата сутрин да се събудиш 3-4 кила по-слаб  Mr. Green Grinning Mr. Green
А за клинчето си мисля, че дори и да няма полза, няма да има и вреда и мога да си го ползвам за спортно екипче  newsm39  sweating running jump

# 226
Привет и от мен момичета,
не съм писала вчера, но бях режимна през деня ябълки и една активия натурална вечерта к.мляко и ябълка.Не съм се теглила заради МЦ...предполагам че няма да имам минуси сега. Не зная каква диета ще правя тия дни обаче, днес братми е рожденик, утре свекър ми, а в Събота моето момченце става на тли....така че ще гледам да контролирам нещата.. Laughing
Моят мъж каза че почвал и той диета от Понеделник така че се надявам по леко да вървят нещата др.седмица без изкушения.
Поздравления на всички за усилията и резултатите Ви Hug
Хубав ден.

# 227
  • София
Привет, Страхотни!

Лиде, честит празник! Да ти е жив и здрав!  bouquet

Режимна съм по диетата, която сама сътворих. Взаимствана оттук-оттам. Laughing Доволна съм,че устоявам на различни изкушения.

lamarinka, много добре си направила с тази покупка.Замислих се дали да не си взема и аз. Аз имам два пъти седмично интензивна тренировка в залата по 75 минути. Не може да няма ефект. Thinking

stela.polaris, много празници при вас...внимавай. Grinning Хапвай, но умерено. Да не се ядосваш после като мен....

На всички  Hug

# 228
Ей ме на и мен  Crazy

Добре дошли на новите попълнения  Hug   bouquet Режимност и Воля са Необходими  Peace Пожелавам ви ги от сърце  Mr. Green

Лиде, Честит Празник   Heart Eyes
(тез шоколадови изкушения хич не са за мен, май само аз съм със слаба душичка  Blush)

Нямаме  Grinning

ПП И все пак,режимност и стриктност?Разлика?

# 229
  • София
...
ПП И все пак,режимност и стриктност?Разлика?

Аз виждам така нещата:
Режимност - храниш се по режима, т.е по  диетата.
Стриктност - освен ,че се храниш по режима, спазваш стриктно и часове.
По принцип може и да се определят като синоними в темата. Wink

Диетичност - храниш се здравословно и диетично, но не си по този режим.

Хаххаа , откъде да знам всъщност кой - как вижда нещата. Само предполагам.  Може да са заместили думите, все пак..
Калааа  Hug Heart Eyes

Значи аз съм диетична днес . Laughing

# 230
  • в белята
Минавам само да ви  Hug Hug Hug Hug.
Днес ми е ужасен ден ,мъчиме страхотно главоболие заради кръвната захар ,дано другата седмица като почна метформина нещатат да се подобрят.Дано да издържа да не хапна нещо сладко или хляб за да си оправя главобола  Praynig Praynig Praynig
Трябвали да спазавам наистина часовете за хранене?Аз водя доста динамичен начин на живот и нямам нерви да спазвам часове за хранене ,хапвам като прегладнея  Blush Blush Blush

# 231
Добро утроооооооооо,

ставайте страхотни, страхотен ден на всички и още по страхотен уикенд!!! Heart Eyes

# 232
  • София
.....
Трябвали да спазавам наистина часовете за хранене?Аз водя доста динамичен начин на живот и нямам нерви да спазвам часове за хранене ,хапвам като прегладнея  Blush Blush Blush

Задължително е. В тези часове, които е дала Байкова, тя твърди ,че се отделя някакво в-во,което спомага за обработката на храната, т.е.  засилва се метаболизма най-вече в тези часове. Peace

Хайде днес кафето от мен :  Hug

Хубав ден от мен!  Hug

# 233
  • София
Хей, никой ли не пи кафе? Rolling Eyes
Хайде пишете как се справяте...
Темата пак ще отиде на втората страница.

bubalanak , ето нещо да прочетеш  Wink

http://www.factor-vt.com/news-560.html

"Трябва да ядем 5 пъти ­ в 8, 10, 12, 16 и 19 часа, защото човешкият организъм като биологичен часовников механизъм излива храносмилателни сокове в определени часове на светлия ден, без да ви пита. Ако няма храна в стомашно-чревния тракт, тези агресивни сокове (в тях има ензими, солна киселина, пепсин, трипсин) атакуват лигавицата на празния стомашно-чревен канал и правят гастрити и колити. Ако още съм устойчива, нямам гастрит и колит, първата приета хапка след дълго въздържание от храна, отива в депа, които са под формата на мазнини. "

Peace

# 234
StaM, чудесна статия   bouquet

# 235
  • в белята
StaM благодаря за разяснението.Ще си взема поука и ще се опитам да ги спазвам тези часове Embarassed Embarassed Embarassed.
А кафето може ли да се пие със сметана?А киселото млеко някой ден да се замести с прясно млеко за разнообразие? newsm78
Благодаря за кафето !!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 236
ЕТо ме и мен.....нережимна,нестриктна и недиетична  newsm43

И все пак всеки трябва даси слуша тялото....при мен сякаш нещата са +30мин и не всеки ден съм еднаква  Crazy

И аз си мисля,4е клина не може да не спомага малко или много стимулирането в дадени области....само дано кожата го 'понесе' това запаряване  Peace

Изказах се bowuu

Наоколо съм  Crazy

ПП Буба, сметаната ако едничка от тия мъничките(то т'ва сметана ли е)....аз също си пия кафето с млякоWinkЗа млечните дни ....мммм нямам си на идея!?

# 237
  • София
Радвам се, че ви харесва статията. Hug Полезна е и разяснява доста въпроси от първоизточника. Wink

Аз понякога си слагам няколко капки прясно мляко в кафето.  Peace Сметана не.

Кала  newsm66  Wink

Хайде, момичета, аз отлитам на спорт. newsm52  running jump

Хубав уикенд! Hug

# 238
Добро утро  Party
Днес започнах добре деня/режима. А Вие?  Heart Eyes

# 239
Дирони, браво  Peace извинявай какво точно ти отчита линийката в подписа?!(май само аз пак не разбирам  ooooh! )

Аз не чак толкоз  Crazy , но ще се постарая от утре  Mr. Green

Наглеждам ви с издънка в ръка  Joy ,но трябва пак да започна да прилагам метода на Лидето ...сещате ли се?! - ако хапваме издънките със затворени очи, не са издънки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт