ЯНУАРЧЕ елхата с гирлянди краси, мама до него в нета виси!

• 14 906
  • 302
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Момичета много ви благодаря за пожеланията. Страшно ме трогнахте. Видях поздравите и в предишната тема.

И аз искам да честитя Рождения Ден на Дани на Клеми. Да ви е здрав и жизнерадостен. Да расте палаво и весело дете!

# 16
  • София, Лагера
Шефовете си биха камшика, ние измъкнахме едно уиски от архива, набавихме бадемки и кашу и...

Айс брейкинг ли беше, тийм билдинг ли, на баба ми фърчилото, ма взе, че ми АресА  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ха-ха -хааааа наздраве, НимDrunk Честит празник, от вчера си мисля да ти пиша, но нещо не се организирах!

Лила, да те честит рождения ден! Много драве, добър съпруг, послушно и весело дете!!! И да не се отървеш от късмети всякакви!

# 17
Искам да поздравя всички майки, които участват в тази тема.И да се включа, защото аз също съм майка на едно прекрасно януарско момченце.Привет на всички Hug

# 18
  • София
Искам да поздравя всички майки, които участват в тази тема.И да се включа, защото аз също съм майка на едно прекрасно януарско момченце.Привет на всички Hug

Ами, добре дошла!   bouquet Ама, нещо се забави....  Mr. Green

# 19
Честит рожден ден, Лила. Бъди усмихната, щастлива, обичана и здрава.   bouquet

# 20
Здравейте, дами!  bouquet

От доста време не съм се включвала, но сравнително редовно ви чета.

Виждам, че тук е доста  празнично настроението и положението. Много пиене се лее, то и за това се включвам... Mr. Green шИгувам се  Grinning

Искам да поздравя, всички който са празнували наскоро и не толкова наскоро. Здраве, щастие и много наздраве.  bouquet

Специално поздравявам и днешната рожденичка Лила Ч.Р.Д

Ще се включа скоро и с един отчет за нас, само да ми дойде вдъхновението. Wink

# 21
   Честит рожден ден ,мила Лила!Бъди много щастлива! Grinning Hug  bouquet

# 22
Запис и аз в новата тема.

Лила,ЧРД,от здрав и здраве да не се отървеш .....

# 23
  • София
....
Виждам, че тук е доста  празнично настроението и положението. Много пиене се лее, то и за това се включвам... Mr. Green шИгувам се  Grinning
...

Айде, добре завърнала се!  Hug Навреме кацаш - ще се пие!  Mr. Green

# 24
  • София
Още веднъж, много ви благодаря за вниманието.

Добре дошла на новата мама  wavey Кажи нещо повече за себе си.

# 25
  • Русе
  bouquet  Честит рожден ден , Лила!Бъди много щастлива!     bouquet

Ние преди малко се прибрахме от село и седнах с чаша винце в ръка да ви поздравя  Wine Glass - Йоан прехвърча от едната баба на другата и от събота сутринта го видях за 3 часа тази вечер  Sad , ама няма как трябва да се работи ( или по-точно баща му, който едва ли ще почива повече от 1 ден по празниците ). На 24.12. за обяд ще изчезваме при детенце и там ще празнуваме Коледа, а след това предполагам ще си го приберем насам, но не е сигурно, защото работещия татко не ни иска около себе си  Cry
Хайде разтоварих насъбраното  #2gunfire!
Лека вечер!

# 26
Лила,честит рожден ден!Бъди здрава и щастлива!
Пеперудке,радвам се, че се зъвърна  Hug

# 27

Лила аз също искам да ти честитя рождения ден и да ви пожелая много здраве на теб и на твоето семейство.  bouquet

А за мен мога да кажа че имам едно детенце родено на 28.01.2007г., доскоро бях студентка по магистарската ми степен, но вече завърших и сега с малкия Иван се пазим вкащи докато дойде време за детска градина.Засега само тати пращаме наработа, а ние сме си вкъщи и се готвим за празниците. santa2

Искам да пожелая весело изкарване на празниците на всички мами и семействата им, които участват в тази тема. Hug

# 28
Elica, Hug Весели празници на всички ви и най-вече на малчо! Ако това е истинското ти име и двамата имате прекрасни имена Simple Smile Hug

# 29
ЛИЛА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ И МНОГО ХАРМОНИЯ! БЪДИ ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ЖЕНА! - тайно очаквах да си Козирог - много сме!  Wink

Клеми страхотни сте!  Hug

Ив, радвам се, че толкова бързо преборвате шеренията!

Елица, добре дошла! Весели празници и на вас!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт