ЯНУАРЧЕ елхата с гирлянди краси, мама до него в нета виси!

• 14 912
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
# 241
# 242
Андж на Веско от боледуването му остана много сериозен проблем - лигнята  ooooh! Направо не се търпи, при това го комбинирахме с отказване от биберона, щото имаме съмнение, че му се изкривяват предните зъбки. За съжаление Цеце си отнася всичките негативи от батко му  Rolling Eyes, но и това ще премине. А боледуването му си беше страшничко за мене, щото любимото на вируса беше да предизвиква 39,3 и 4 по нощите, но пък го преборихме за два дена и то само с даването на температуропонижаващи  Simple Smile
Любо оправи ли се?

# 243
  • София
На всички болнички от цялото си сърце желая бързо оправяне с минимални дози лекарства и никакви усложнения!!! Praynig Praynig Praynig

Хрисси, бронхиолитът е състояние, което лесно се разпознава и от некомпетентен родител, веднъж като си го виждал вече. Определя се със свистене на гърдите при дишане. Причината е във възпаление на най-малките въздухоносни части на белия дроб, при което въздухът преминава през тях със затруднение и създава това свиркане. Не е задължително да има температура (Симона нямаше), но дишането е учестено. Детето може да е превъзбудено от намалените количества кислород, но може и да е отпуснато. Кашлицата е суха, спастична, задушаваща и продължителна, може да доведе до повръщане и обезводняване от напъване. Присътпът сам по себе си прилича на астматичен, но разликата е, че е провокиран от вирус. В България масово първи такъв пристъп се лекува агресивно и се диагностицира като пневмония, а следващ такъв - като астма. В чужбина нещата са доста по-различни, ровила съм се доста в нета по темата, но линковете са ми у дома, а съм в офиса в момента. Ако искаш, пиши ми на лични или ми звънни.

Описвам ти го толкова подробно, за да прецениш за себе си дали това е, което се случва с Боил. И се моля да се подобрява вече и да посрещнете Новата година здрави! Praynig

# 244
Честит рожден ден, Дени! 
Честит рожден ден, Алекс! 
Честит рожден ден, Джинджър!

# 245

Да, добре е. И неговото беше вирус. Бързо отмина с панадол и "цокцио" (осцилококцинум).
Лигнята и него го е завладяла, командори ни наред, по цяла нощ реве татко му да му прави мляко, после търси мен. После иска вода, сок ... Пълна програма. Но ще отмине и ще влезем в релси  Simple Smile

Да са здрави децата, това е най-важното!

# 246
  • София
Дано темата продължи в този дух на празничност и да не чета за болни деца и мами!  Naughty (Хрисси, твоя екшън край му се не вижда, беее.... ooooh!)

Утре пътуваме за Кърджали, където ще посрещнем НГ, после - ако е рекъл Господ - ще нагледаме Родопите (ландшафтът да не се е променил, нещо... Mr. Green)...  Sunglasses Вие тук да слушкате, когато мога - ще ви наглеждам!  Hug Heart Eyes Hug

Пожелавам много радост на всички по празниците, много подаръци на рождениците и изобилие от тежки наздравици за гордите родители!    bouquet

# 247
МИЛИ МОМИЧЕТА, ТОЛКОВА МНОГО ТОПЛИНА ИМА В НАШАТА ЯНУАРСКА СТАЯ! БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА СТРАХОТНИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ! СТОПЛИХТЕ МИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДУШАТА!  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС И ДЕНИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА! КЪСМЕТ!

# 248
  • София/Варна
Честито на всички рожденици - малки и големи!

# 249
Момичета,много ви благодаря за страхотните поздравления и пожелания! newsm10  love001 newsm44

Рали М,честита  2-годишнина на твоята мила дъщеричка,честита 2-годишнина и на теб,като майка!Бъдете здрави,щастливи и винаги обкръжени с любов! newsm67 newsm59 Tada

Джинджер,честит ти рожден ден!Нека живота ти е пълен с най-прекрасни преживявания и емоции!  bouquet  bouquet  bouquet

# 250
Ох, интернета ми е ужааасен днес, но се надявам да успея да пожелая
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИ И АЛЕКС!!!
Весело детство и да радват мама и тати много! Весело изкарване на празника и на техните семейства!   bouquet

Джинджър,  newsm59 и на теб! Да си винаги обградена от много нежност, любов и щастие!

# 251
Бръмболина, какво стана с вас? Правихте ли изследвания?

# 252
Честит рожден ден на Дени и Алекс!Да са живи,здрави и много усмихнати!
Джиндж,щастие и радост ти желая   bouquet

# 253
Ами не, обадих се днес на джипито, но тя никак не ми помогна. Първо каза че какви ли не вируси върлували и да й вземем накак си урина за изследвания, защото другото за което се съмнявала било инфекция на пикочните пътища ли, нещо такова... Rolling Eyes Пълна мистерия! Сега пак има 37.7. ooooh!

# 254
Добро утро! Нека денят на всички ви е изпълнен с много здраве и усмивки,и весело изкарване на Нова Година! Hug
Бръмболина,бързо възстановяване ви желая! Hug
Джинджър,много щастие,дълголетие и сбъднати мечти! Hug newsm59
Дяволина,ако поддържаш връзка с Деси честити РД на Боян от всички ни.Да и е жив и здрав,много щастие на цялото им семейство! Hug

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 09:27 от Kатюнгелчева

Общи условия

Активация на акаунт