Зъбче на 3 месеца ???

• 5 262
  • 54
  •   1
Отговори
# 15
Първо - може, да, синът ми на 3 месеца се сдоби с 2 долни зъбчета.
И второ - лигавенето, чесането, раздразнението, подутите и дори бели венци обикновено предшестват появата на зъбчетата с месеци  Wink Peace

# 16
Защо се учудваш бебчето на моя позната имаше зъбче на 2 месеца,има и случаи на бебе родено със зъбче.Всяко дете е индивидуално и зъбките съответно прорязват в различна възраст, а и всичко е до гени ( ако на един от родителите зъбчетата са излезли по -рано има вероятност и при наследника да е така).

# 17
  • кв.Изток
По-скоро е някакъв период, детето изучава ръчичките си.И дъщеря ми правеше така, но зъбите пробиха около 8 месец Peace

# 18
Дани си лапаше юмруците от двумесечен,беше си протрил кокалчетата,с такова настървение си чешеше венците.Лигавеше се много,но зъбче му излезе чак на 6м.Роден е 4200,но не мисля,че теглото и ръста на бебето при раждане,има общо с порастването на зъбите.На детето на моя позната зъб му изби на 40 дни.На нея самата също тогава й се е показал като бебе.

# 19
  • Разград
Не се притеснявай. Не е ненормално да му избие зъбче.

# 20
По-скоро е някакъв период, детето изучава ръчичките си.И дъщеря ми правеше така, но зъбите пробиха около 8 месец Peace
а на нас на 9м.
и всеки път беше ЗЪБИ,ЗЪБИ,ЗЪБИ... ooooh! тия педита все това си мелят за лесно

# 21
На голямата ми дъщеря първото зъбче се показа на третият месец,сега тя няма шест годинки още а падна и четвъртото зъбче.Няма страшно,важно е да са ни живи и здрави дечицата.

# 22
  • BG
Възможно е и дае от зъби,така че не го изключвай като вариант.

# 23
Възможно, макар и малко вероятно.
На моето дете му избиха първите два зъба едновременно на 4 месеца, но той все си беше неспокоен и лапащ до тогава, така, че не знам дали е било заради зъбите.  Laughing

# 24
  • Бургас
И аз все слушах от майка и разни други разбирачи, че на дъщеря ми и излизат зъби. Държеше се по същия начин, когато беше на 4 месеца. Е, първия и зъб изби почти на 8 месеца. А междувременно винаги и махахме ръката от устата и отвикна да се занимава с нея Grinning

# 25
Да , около 3 месечна възраст правеше същото , първите два зъба избиха като беше на 5 и половина месеца.
Горните я мъчеха и беше с побелели и твърди внци може би около 3 месеца преди да избият .
Залъгалка не е ползвала ,  успокояваше се с кърмене .Не съм я насилвала да си маха юмрука от устата.Спря сама . Simple Smile

# 26
Алекс също правеше така..помислих си и аз зъбче,но уви Wink

# 27
Дъщеря ми на три месеца правеше по същия начин и доста се лигавеше всеки ми казваше,че това ще са зъби,но първото й зъбче се показа чак на година и един месец.Така,че това не е гаранция,но пък на моя приятелка синът й на три месеца вече имаше два зъба.Изчакай и ще видиш.

# 28
  • в илюзия
Може да са зъбки на една приятелка детето имаше 2 зъбчета на 3 месеца и половина . Всяко дете е различно . Ние отиваме вече към 8 месеца и половина и нямаме зъбче.

# 29
  • Ботевград
Да, възможно е  Peace
Първата ми дъщеря имаше зъбче в началото на 4 месец  Hug

Общи условия

Активация на акаунт