Френска празнична тема - 18

• 26 230
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
http://www.interflora.fr/cadeau/sommaire.htm
http://www.florajet.com/index.php?opm=173
http://www.monceaufleurs.com/

Не съм ползвала, но ето какво откривам в Гугъл....

# 166
  • FRANCE
Здравейте мацки французойки,

След едномесечен престой на бг земя се завърнахме. Цори, там от роднини и купони нешо не се доредих до компа.

Имам огромно желание да се присъединя към вас !
 Да се представя с няколко думи .. Живея в Тулуза от 2 месеца и все още съм в етап на адаптация.  Предстои ми да се омъжа тук ..след безброй перипетии  преди седмица подадохме с половинката ми документите в кметството и сме в голям трепет ... Вече се убедих , какво е това бюрокрация, но да се омъжа няма да ме откажат ! Дори на сватбата да съм с преводач се примирих...
 :

Добре дошла и бързо издавай къде в Толуза си? Simple SmileSimple SmileSimple Smile  Аз съм по скоро на север от летишето.
Доротея дано скоро всичко е зад гърба ти.

Роца и после снимков материал, че за срам моите познания за Индия свършват с филмчето "слонът мой приятел" (оштпреди сто години.

приятна вечер аз ще пообръщам внимание на свеки, нали съм си възпитана

# 167
Здравейте момичета,
Благодаря Ви за милото посрещане и за хубавите пожелания.   bouquet
Letizia много благодаря за примера, силна съм и се боря, но е много важно да знам, че има и други
хора минали през този ад и сега са живи и здрави.
Момичета и аз съм от отбора незнаещи френски и упорито им говоря на английски, прави ми впечатление, че някои които разбират не ми отговарят но има и много мили зависи си от човека.   

# 168
Мамба, аз в събота имам една уговорка за гости следобеда, но според последните събития в работата на мъжа ми може и да отпадне. За сега не мога да се ангажирам с нищо, но ако успея с удоволствие ще дойда на среща...

# 169
  • пак на Рив Гош
Мамба, тъкмо снощи с Надин се уговаряхме да се видм този уикенд и да пуснем мухaта на парижката агитка Wink. Аз в събота съм заета, но в неделя не Simple Smile. Ти кога заминаваш обратно? Oще ли ще си в Пaриж в неделя следобед?

Мистик, много неприятна новина си научила, още повече, щом е бил човек, с когото си се разбирала добре и е толкова внезапно и крайно. Сигурно хиляди въпроси ти минават през главата и търсиш отговори, които сигурно никога няма да научиш. Имаш виртуална прегръдка от мен! Hug

Доротея, моят опит с английския на тукашна почва показва, че много хора разбират, но ги е срам да го говорят - я от акцент, я от нещо друго Laughing. Което води до куриози - например, задават ти въпрос на френски, отговаряш криво-ляво че не говориш френски, при което получаваш пак същия въпрос, пак на френски, но повторен бавно, високо и изразително  Laughing. (Между другото, същите случай имах и в Португалия, та сигурно е международно Wink).

# 170
Поздрав и от мен набързо  Laughing
Най после излязохме от серията болести след Габи и аз се тръшнах но вече свърши Peace

Честито на
Тони и Тото ходещи краченца   bouquet
Малката Даная първи ден ден   bouquet
Надин ЧРД   bouquet

Мамбааз с удоволствие бих искала да се видим   bouquet
  Мистик
нечеститя но успех все пак

Получих си най после одобрението за курса към кметството дневния и съм безкрайно доволна
Февруари ми свършва второ ниво на този на който съм сега и даже ще се застъпят та ще ходя известно време и на двата  Laughing  Rolling Eyes
Днес посолдих малко едно палто много яко на 70 процента намалено за голямата щерка та съм доволна от деня си
Поздрави на всички   bouquet
Добре дошли на новите  Peace

# 171
Здравейте Парижанки , ами аз съм свободна в събота, промених плановете , та в петък 6те си свър6а една 4аст от работата, в неделя другата.В Париж съм до неделя, пътувам обратно за Нант в 17,30  4аса.Та ако измислите не6то , пи6ете, незнам дали 6те ми остане време за нет в Париж , и освен да ви оставя телефона си на ли4ни?...ако измисли някой не6то  Hug  bouquet

# 172
 привет и от мен ,
Madame, ние живеем  в Ronguel,  до метрото, но тук е скучно и  не се спирам да обикалям CC - Лабеж-Центъра-Бланиак . Хубав град е Тулуза и направо съм приятно изненадана от любрзно обслужване и усмихнати лица .
  Дори съм впечатлена от личния доктор на половинката ми. Човека толкова внимание ми отдели , като ме видя колко съм закъсала с алергия на ръцете / от сапун и препарати за миене/ -с  един учебник със схеми цял час  разнищвахме проблема ми , адекватно ми зиписа лекарства и такива практични съвети ми даде , какво да избягвам да ям , за дрехите и изобщо списък на нещата, кото на пръв поглед нямат общо, а предизвикват реакция .
  В тази връзка искам попитам за вашето мнение майки, ако използвате бебешки прах за пране за бебешките дрешки, ще ми препоръчате ли някой от който сте доволни . Аз в София изпозвах за пералнята един израелски прах за бебета, който не ме дразнеше. Надявам се тук да има и по-подходящи .

# 173
Здравейте и от нас, много сте изписали, дано да не пропусна някой;
добре дошли на новите мами; и честито на рождениците   bouquet
Доротея, дано скоро да се пребориш с това изпитание и да се почувстваш по-добре; да знаеш, че ние мислено сме с теб  Hug
Роца, мъжът ми е ходил в Индия в командировка и разказва много интересни неща за там ; голяма екзотика и голяма мизерия било... естествено донесе "Слонът моят приятел" , голям рев падна в къщи  Laughing
Ние сме още две седмици в гипс; не е зарастнала ръчичката на малката; много ми е притеснено от това; дали няма да има някакви последствия...  Praynig
поздрави
ПС Летиция, аз използвах Le chat за бебета ли беше или хипоалергичен, не помня, една бяла туба, но бях доволна много от него
 Heart Eyes

# 174
Здравейте!
Letizia, аз също използвам LE CHAT bebe на Henkel, и съм много доволна, имат и хипоалергичен.
Doroteya, пожелавам ти скорошно и успешно оздравяване!

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 13:49 от ansim

# 175
Здравейте!
Letizia, аз също използвам LE CHAT bebe на Henkel, и съм много доволна, имат и хипоалергичен.
И аз, със същата алергия по ръцете се боря  Wink Или този прах, или хипоалергеничният пак на тази марка - и двата са бели
Летиция, аз учих две години в Rangueil,живеех в триподите там  Wink

# 176
  • FRANCE
Letizia, ако искаш следващият път като си в Бланяк свиркай Simple SmileSimple SmileSimple Smile на 15 мин съм. И до всички толузки мами, хайде на среща Simple Smile но съм с малкият звяр в комплект Simple Smile

# 177
Благодаря за съвета момичета, ще пробвам и двата на  хенкел . За лафче  винаги готова и съм без ангажименти, ако се организирате за Тулузка среща ще се включа с удоволствие .
 Тони и Тото, с две дечица и алергията, направо ти съчувствам.   Дерматолога ми в София  ме успокои, че има френска методика, която успешно се справя вече, но лечението е минимум 3 - 6 месеца , без кортикостероиди и се преодолява. Ако имам подобрение ще споделя ...
  Simple Smile приятна почивка  на всички , предполагам дечковците вече са по леглата .

# 178
Една среща няма да е лошо  Wink Има още три мои познати, бългаки, все с деца, та ако се съберем, Лети, ще избяга  Joy Шегувам се наполовина, де.
Проблеът сега, зимата е, че трудно се намира ден, когато всички деца да са здрави, моите особено нещо много боледуват тази зима  Confused

# 179
Такааа
Мисля,че разпратих съобщения,но ако съм пропуснала някоя от парижанките...

Имаме уговорена форумска среща и запознаване с Мамбата утре в 14 часа на Шатле,до църквата-до статуята на грозната глава  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт