Аз страдам от остър недостиг на време (то си личи и от форумната ми активност

До сега хленчех, че е студено и не можем да излизаме с Бобето, но не си давах сметка, че като почнем с разходките съвсем няма да ми стига времето на за работа, битовизми и ЛаРедут

Иначе абсолютно споделям чувствата на Ланг, ужасно щастлива съм, но при мен това не се дължи само на майчинството
Ланг, категорично установих, че колкото по-малко го мислиш това кърмене, толкова по-добре върви
Болката и рагадите при Маги въобще не ми минаха, при Боян обаче бях турбо уверена в себе си и всичко върви по вода (е, като изключим кратките ми психясвания в началото, че нямам достатъчно кърма за неговите темпове на растеж, но след като видях, че и с АМ оцеляват децата, се успокоих
). На практика от запушването на каналите, което направих през първия месец (и храненето на Бото с АМ заради антибиотика) не съм се затормозявала. Резултатът е дете-гигант (поне в сравнение с Маги), без кьорава пъпка/лишей/петно (пак в сравнение с Маги), пълен фризер със замразена кърма - около 3-4 литра (това е събрано само от колекторите при рефлекса на потичане), по-малко гладене и чистене... И чедото става - детето не е гладно, дребно, пъпчиво, нито е умряло от дизинтерия (при Маги подозирах, че ако не чистя денонощно ще се случи нещо ужасно
). Така че easy майна (както казват фарнсетата), явно това му е цаката 
Тане, Мимито, какво за Астор и Борко?
Марти, твоето си е мазохизъм - при Маги няма хън-мън - на градина и това е! Да не ме чуе давола, но от както е тръгнала на градина (08 септември) до сега е имала само небрежни сополи, заради които не е спирала градината

Мимис, стига ни плаши, виж циганите по колко деца имат, и пак оцеляват

Ланг, нали знаеш, че за второто еднократната ти помощ от държавата е 600 лева? Елс е юристка и предполагам вече ги е вложила в ЛаРедута

И на всички пропуснати именници - здраве и любов
Нишо съществено.