Отговори
# 90

ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ И НАЙ-ГОЛЯМОТО ВЪЛШЕБСТВО ДА ДОЙДЕ В НАШИТЕ ДОМОВЕ ДОГОДИНА !

# 91
                          Честито Рождество Христово!
От името на АПРИЛките Ви пожелавам леко раждане,здрави и пухкави бебчета!
                  Бъдете живи и здрави,Вие и Вашите семейства!

# 92
  • в сърцето на един мъж...
Весела Коледа!
Пожелавам ви много топлина в домовете,
много слънце в сърцата,
много любов и щастие,
късмет и здраве!
Най-здравите деца и най-лекото раждане!

Дорабела, кажи й че децата се приспиват на сешоар и прахосмукачка, така че не е фатално Wink А прах има навсякъде, освен това като започне да пълзи бебето, ще се озори ако няма килим. Да не говорим, че килимите омекотяват падането и предпазват от по-сериозни наранявания бебетата. Можеш да използваш това като аргументи Wink

# 93

ВЕСЕЛА, ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И НЕЗАБРАВИМА КОЛЕДА И ОТ НАС![/b]

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 01:12 от Mecholana

# 94
Весела коледа на всички закръглени коремчета  Hug   Пожелава ви топло и весело посрещане на празниците, обградени с много любов и семейна топлина (и умната с хапването, че... madnoel ) ааа и много подаръци от - santa2

Целувки   bouquet

# 95
Весела Коледа и щастлива Нова Година,в която да се случват само хубави неща,пълна със здраве,щастие,късмет,бебчета и любов
А сега един коледен поздрав от Вашингтон
P.S.Аз станах първа преди малко и чакам другите да се събудят и заедно да отваряме подаръците.После ще докладвам кой какво е получил

# 96
Здравейте мили мами,
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!! Пожелавам ви много здраве, щастие и най-хубавите вързопчета февруари месец!!!
Аз нямам нет в нас, на гости сме на моите родители и ви пиша от там. Криси е в 1-ва градска от петък, не дават много сведения и свиждането е за 10 сек. веднъж в седмицата, но важното е че папа и наддава. Не ми казаха че ще го местят, и половин час търсеха къде е в Майчин дом, но пък щом са го преместили значи е добре  Laughing
Надявам се всичко при вас да е наред, ще чета после Sad , на 29-ти ще си сменяме интернета.
Весело изкарване на празниците и много  Hug и от двамата!

# 97
Весела Коледа!

# 98
Опа забравих да ви почерпя  cook beer Wine Glass, Криси днес ми е именник  Grinning

# 99
Честито рождество Христово!Желая на всички ни много здраве,любов и топлина!И нека новата 2009 година ни донесе най -желания подарък - здраво бебче,което ще озари дома ни с усмивката си!

На малкото ни талисманче желая много,ама много здраве и дано съвсем скоро гушне мама в малките си ръчички!
Честито на всички именници!

# 100
  • София
Честита коледа!
Много здраве, любов и усмивки за всички! И сбъдване на всички мечти!

Честит празник и на всучки именици днес! Да са живи и здрави!

# 101

Честито Рождество Христово! Много здраве, щастие, любов и късмет на всички!

# 102
Весела Коледа!И внимавайте какво ще си пожелаете!Да не се окаже подаръкът ви под елхата от като този:

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 16:16 от konikonkoni

# 103
ако имах вълшебна пръчица,
щях да замахна и да накарам всички хора да станат по-добри,
да показват по-често детето в себе си,
да раздават усмивки и да правят хубави неща без да си ги искат обратно!
бъдете здрави!
бъдете щастливи!
не изневерявайте на себе си!
честит празник!

Куцо пате, извинявай, че чак сега влиза и виждам за питането ти за Шейново, но те момичетата са ти казали всичко, аз няма какво да добавя.

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 16:23 от бульовче

# 104
Честито Рождество Христово! Нека всички вълшебства и  мечти да се превърнат в реалност!

Общи условия

Активация на акаунт