Отговори
# 75
  • София
Честито Рождество Христово!
Пожелавам ви много здраве,щастие и късмет!
Най-големият подарък да дойде през февруари(януари Laughing за някои) и много радостни мигове!

# 76

Честито Рождество!
Пожелавам на всички много здраве, любов и семеен уют, най-хубавите януаро-февруарски подаръци, а на Тони специално скоро Криско да си дойде у дома Hug

# 77
# 78
Добро утро коремки   bouquet

Пожелавам на всички ви най-прекрасното Коледно чудо през новата година

Аз днес съм като разглобена след вчерашното готвене  smile3506 цял ден не можах да се отлепя от кухнята ама днес май пак това ме чака трябва да пека от прословутите меденки мисля че на ioli  newsm53

Това е от мен за сега до по-късно  Grinning

# 79

Честита коледа момичета
,пожелавам ви мн.щастие,любов,здраве и здрави бебчета догодина.
Аз сега ставам и ще се захващам с баницата,като четох рецептата за меденките нещо и на мен ми се доядоха,ще взема да ги направя.Пожелайте ми успех,че не мога мн.добре да готвя. А После ще се отдам на мързелуване.
Лек ден сладуранки  love001

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 10:32 от gerganaj1

# 80
Честито рождество Христово мили момичета,

пожелавам на всички ни много здраве, семейно щастие и по едно малко човече в обятията ни

# 81
            ЧЕСТИТА КОЛЕДА! 

Здраве, късмет, много щастие и пълни торби с подаръци.

# 82
Честита Рождество Христово! Много здраве, щастие, късмет и най-прекрасният подарък през февруари!

Относно отчета- аз бях на 23 -ти на преглед, но доки не гледа бебка и на мен ми стана много криво. Каза,че на 5 януари, когато съм на преглед ще я гледа и щял дя ме гледа на магарето, за да прецени дали съм за нормално или секцио. Тъпо ми стана, че пак не говорихме за доктор за израждане, но ми обеща ,че и това другия път. Аз мисля да се насоча към Тина Киркова, нищо,че Майчин дом ми е най-близко, а преди две седмици една съученичка роди в Шейново и ми ги наговари едни.
Аз съм +12 кг и докторът ми каза,че са доста. Стана ми кофти, макар,че и аз вече се чувствам много дебела.
Сега да ви се оплача от свекито - не дава да слагаме килим в стаята на бебето, защото щял да събира много прах и бебето могло да развие алергия. Аз доста се издразних, да ми навлиза толкова в личното пространство, ама ....така била видяла в едни съседи с бебе. Според мен това са вече прекалени застраховки smile3511 Как съм щяла да чистя килима? Бебето щяло да се уплаши като пусна прахосмукачката......без коментар....
Сега....пожелавам на всички много усмивки и сладки подаръци под елхата днес baloni

# 83
Dorabella,не се ядосвай на свекито,ама тя принципно е права-за праха,алергиите и малките бебета...Но не е права да взима решенията вместо теб,разбира се!Иначе и паркет да е само, пак ще пускаш прахосмукачката,а бебетата не се плашат,не и докато не станат доста по-големи!А и не разбирам как точно "не дава".... newsm78

Весела Коледа !!!Желая ви много хубави моменти днес с най-близките хора! Hug

# 84
Честито Рождество Христово! С пожелания за много здраве, късмет, любов, усмивки и сбъднати мечти!
 santa2  madnoel People Santa Close-mas: Nature Snowman Nature Snowman
Който не знае как се вмъкват картинки, така е

# 85
Дорабелла- и аз мислех, че е по-добре без килим. по принцип е вярно,че събира прах и може да се развие алергия, но те всички мебели събират прахоляк. С Ники нямахме килим , но само за 1 месец, после си сложихме. Но винаги пускахме прахосмукачка когато детето е в другата стая, за да не диша прахоляка, който се вдига. А като започна да пълзи беше голям майтап, ако няма килим, не можеше да пълзи- само се пързаля и се чуди какво става, защо не я слушат краката и ръцете  Joy
Правих меденки и ги рисувахме. Ники много ги хареса и ги поизгриза едно хубаво. За НГ ще правя медена къща и еленчета с каляска.

# 86
Честито Рождество Христово !
Искам да ви пожелая най чудесните бебета догодина  Grinning

# 87
Честито Рождество!
Нека това бъде най-красивата и вълшебна Коледа!

# 88
Весели Празници! Нека магията на святата Коледна вечер влезе в дома ви и донесе здраве, мир и благодат! С пожелания за успех във всичко, което умеем, във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко, за което мечтаем! Честита Коледа!

# 89
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!

Общи условия

Активация на акаунт