Отчет на набор 2003 - 40!

• 15 221
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Честит  рожден ден,Антонио!
Да си здрав,безгрижен и щастлив!
   newsm67  bigdance2

# 211
Честит Рожден Ден на Антонио  newsm59
Здраве, щастие и весели детски игри.

Embarassed и много лудории в захлас!!! Heart Eyes

# 212
newsm59 Честит Рожден Ден Антонио и от нас newsm59

# 213
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНТОНИО!

# 214
Честит шести рожден ден на Антонио!
newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

# 215
Честит Рожден ден Антонио.Пожелавам ти едно прекрасно детство изпълнено с много игри и приятели.

newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59

Искам и да се похваля.Днес детската ни градина работи и ми приеха мишлетата.Това което направо ме изуми е,че в група имаше по 3-4 деца   Shocked.
Тези родители не работят ли или всички имат баби под ръка  newsm78.

# 216
  • в края на града
Честит Рожоден ден Антонио! Много радост, здраве и весели игри, много подаръци и забавления днес!

# 217
 bdbaloni Честит Рожден ден на Антонио! Желая му здраве, щастие и много усмивки!  bdbaloni
Снощи до един след полунощ съм се ровила в ла редута. И днес пак. Вече пуснах една поръчка, обаче уви, не ми стига. Голяма краста с тези намаления.  Twisted Evil Почти всичко е за Кристиян, да знаете, че има блузки на сметка.  Wink

# 218
Честит шести рожден ден на Антонио! Здраве и безброй сбъднати мечти! newsm59  bigdance2 Tada

# 219
  • София
Честит рожден ден Антонио! Бъди много здрав и усмихнат! newsm59

# 220
  • Русе
Снощи до един след полунощ съм се ровила в ла редута. И днес пак. Вече пуснах една поръчка, обаче уви, не ми стига. Голяма краста с тези намаления.  Twisted Evil Почти всичко е за Кристиян, да знаете, че има блузки на сметка.  Wink
И аз напълних една кошница с блузи за Алекс. Вече втора година го обличам оттам и съм много доволна.
А пък за момичета какви неща имааа..........  Confused

# 221
И аз напълних една кошница с блузи за Алекс. Вече втора година го обличам оттам и съм много доволна.
А пък за момичета какви неща имааа..........  Confused
аз пък изобщо не мога да се ориентирам в тоя сайт ooooh!

# 222
ЕЕЕЕ че сте лошии hahaha
ей сега отварям и аз Редута, мъжа ми скоро ще ме постави пред вратата... Joy

# 223
Здравейте мили майчета!Е ще се записваме на есен в предучилищна? Crazy
Нека всеки сподели с по две думи къде -в училище или в детска градина ще карате предучилищния клас,а ко е в училище в кое и къде се намира то.И най-вече защо точно това избрахте.Ако пък е в детска градина,осигурен ли е прием в дадено училище  за първи клас .Благодаря ви! Peace

# 224
  • София
Здравейте!

Хич не мога да се ориентирам в тоя сайт на Ларедут, а толкова хора го хвалят и пазаруват от там. Може би ми трябва просто повече свободно време за да разгледам.

Нашият ще бъде в детската на предучилищна, по простата причина, че човека си спи следобяд. Ако спи докъсно вкъщи и не е на детска - следобяд не ляга, но стане ли рано - просто е задължително. Дори се притеснявам, дали ще го израсте до първи клас.

Общи условия

Активация на акаунт