Имаме си радост най-голяма, Биляна е първо бебче за МАРТенската мама!!!

• 21 456
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ох, и аз още не съм се освестила от новината  Crazy Laughing Страхотно е  Heart Eyes А аз не съм никак готова да ви кажа -нито с покупките, нито психически, все ми се струва, че има много време.  Crazy
Ето нещо розовичко и от мен, за мама и бебка  Hug

Много  Hug Hug Hug на всички ви!

# 211
Таня, честита ти малка принцеска, да е жива и здрава и много да ви радва! Бързо възстановяване и на двете и дано скоро да си гушнеш малкото момиченце.

Все още не мога да повярвам, страхотна новина.

# 212
  • София
 Живи и здрави да са и момата, и мамата! Че тя си е почти отгледана- 1,800 кг. Laughing  Пожелавам да се размине с кувьоза и скоро да си се гушкат вкъщи! Simple Smile
 А аз все по-сериозно се замислям за некупените бебешки принадлежности. Thinking
 Кикоимери, по принцип четох, че е нормално с напредване на бременността движенията на бебоците да не са така интензивни, щото порастват и мястото намалява. Моят баш на Коледа почти не се обаждаше, притиснат от мамбото. Друг е въпросът, че следващите дни ми проби корема, но явно са на приливи и отливи. Simple Smile Естествено един преглед повече никога не е излишен.

# 213
Таня, честито бебче!!!

Да е живо, здраво, да ви радва много!!!Бързо възстановяване на теб, Танче!!!
Малееее, как се развълнувах!Разплаках се от радост!Да ни е на късмет първото бебче!!!
Даниелка, радвам се и за теб!  Hug
Ей това е, днес се будя със страхотни новини!!!
нямам думи - само да са добре двечките, Честито Танче, да си я гушкаш в най-скоро време малката бебочка!!!

# 214
Добро утро!
И от това което прочетох настина е добро  :Lil:
Честито на Таня  Hug бързо възстановяване и от сега само хубави моменти с малката бебка!

# 215
  • варна
добро утро мамчета.бебока цяла нощ ме рита не ме остави да си поспя.
Хайде аз отивам да готвя  chefлек ден Hug

# 216
Честито ви бебка Биляна, на нея и на щастливата мама, пожелавам да са здрави и много щастливи!

Аз съм Ioli от февруарските мами.

Весели празници на всички ви Hug Heart Eyes

# 217
Добро утро, днес найстина е добро.
Честито на Танчето, да сте живи и здрави, бързо да се прибирате вкъщи да ни разказваш как е минало.

Аз влизам ей сега и си търся темата, ама нали си знам старото заглавие. Та бре гледам, ама няма. Ей ошашках се Rolling Eyes Е сега много се радвам, че всичко е минало ок и Танчето и бебка са добре.
Аз тъкмо тази нощ се чудех, че ми липсват Танчето, Тони и още две- три мами.

Слънце- не са ти пророчески сънищата Rolling Eyes
Радвам се, че и Даниелка е добре.

Много хубаво начало на годината, само да сме живи и здрави, те бобоците си знаят кога да излезнат.

# 218
Оф,гледам,чета и не вярвам!Не мога да събера мислите в главата си.Вълнуващо е!
Честито на мама Таня,малката принцеска бързо да наддава и да радва мама и тати.
А на вас-стискайте крачетата и весело посрещане на новата година Hug  bouquet

# 219
  • Стара Загора
Добро утро и от мен. Elg по важното е всички да сме живи и здрави. То няма как да се сбъдне - след като си с предпоследен термин. И знаете ли аз какво си мисля - доста голямо се е родило бебето за седмицата в която е била Таня. Но нека по бързо да си наддаде сега нужните кг.
Спомняте ли си когато лежах в болницата ви бях писала после, че една жена от Сливен беше в моята стая в високо кръвно и се наложи да и направят секцио заради лошите изследвания. Бебето се роди в 30-31 г.с и тежеше 1,350 кг. Скоро си писах с нея по скайпа изписали са ги преди 20 дена всичко си е наред и си се гледат. Дано и при нас да е така.
Ние днес със Белла ще пием кафе като за последно за тази година - естествено ще си имаме и мъж в компанията - Митко. Може да се снимаме (макар и само двете) и да ви качим снимки после. Хубав ден засега от мен.
И още нещо - момичета давайте идеи за нови заглавия на темите!!!

# 220
зелено човече, мила, аз съм в ТК, ти знаеш, но съм на платения абонамент и наистина нищо незнам за ЖК по ЗК там. Дано други се включат и ти помогнат - питай Диана Николова и/или Бодливка - поне за тях, ако не се лъжа, знам че са по ЗК в ТК. Дано не се бъркам нещо...

И аз като теб съм платен абонамент в ТК,мисля че Диди и тя.
зеленко най-добре си питай на регистратурата. Peace
Даниелка така се радвам,че всичко при теб влиза в нормите,браво!Още малко остана. Wink

За количиката аз бях ви писала,че ще съм с тази от каката,невероятно здрава се оказа и чудна работа ми върши.Каката е родена в края на декември и още на двайстия ден я изведохме с кошчето в количката.Мисля,че въобще няма да ви трябва зимен кош,а просто количка с пълно легнало положение (като моята).Аз си бях взела допълнително само зимно чувалче на Джордани.
Ето я количката: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/3971

Хайде отиваме с бебка и бъдещата кака да закусваме,после ако мога пак ще ви навестя. Hug

# 221
  • София
Добро утро, мамчета!!!!!

Да ни е жива и здрава Таня и нейната сладурка Биляна:))))) Това беше най-добрата новина, която можехме да чуем за деня. Направо страхотно.

а сега новини от фронта: идвам от доки, докарала съм го 1.800 на бебката, хемоглобина ми е перфектен - цели 123 единици. Кръвната захар е добре, кръвно перфектно. По размерите на главата и бедрото сме малко напред- с цяла една седмица, така че живот и здраве края на февруари ще гушна бебката:))))

Ей, таз Билянка определено ми подобри настроението:)))

Мамчета, удържайте фронта още мъничко!

# 222
Добро утро мами !!!
ЧЕСТИТО НИ ПЪРВО МАРТЕНИЧЕ   bouquet   bouquet   bouquet
Няколко пъти премигнах докато усетя че е нашата тема и страшно се развълнувах ей  Simple Smile

Сега да ви се пооплача че съм болна -запушен и течащ нос хрема сълзи -гадост.Чух че можело да се пие фервекс-какво ще кажете.

# 223
  • Стара Загора
dilein от тези разтворимите топли прахчета които продават - всичко което съдържа Парацетамол можеш спокойно да го пиеш. Така, че започвай за да се оправиш по бързо. Няма никаква опасност за бебето!

# 224
Слънце   Hug

Общи условия

Активация на акаунт