Имаме си радост най-голяма, Биляна е първо бебче за МАРТенската мама!!!

• 21 452
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
ЧЕСТИТО И ОТ МЕН ТАНЯ! ДА Е ЗДРАВА И СИЛНА БИЛЯНА И МНОГО ДА ТЕ РАДВА, ПОЗДРАВИ.

# 226
Добро утро и от нас Simple Smile
Много ми е готино за вчерашната новина, а относно бебето-смятам че са му добри показателите Peace Да наддава бързо и скоро да се гушкат с мама Таня! Hug
Както Слънцето ви е казала, ще пием кафе за последно тази година Mr. Green, а след това аз съм на консултация.Не съм виждала бебо от месец, и вече нямам търпение. Heart Eyes
И още нещо - момичета давайте идеи за нови заглавия на темите!!!
Аз предлагам другата тема, отново да е за малката Биляна! Hug
Малка МАРТенска принцеса имаме си вече, тя е нашето късметче!!!

# 227
  • под кривата круша
Ей, настръхнах като видях новото заглавие! Да е жива и здрава малката кукла, да наваксва бързо и скоро да се гушкат вкъщи Hug Hug Hug Бързо възстановяване и на мама Таня Hug Много ми харесва името Биляна!
Даниелка, браво за добрите новини при теб Simple Smile
Чак не мога да повярвам, че се започна Crazy
Нашия татко днес ми обясняваше как бил оритан снощи ама аз нищо не съм усетила. Да ви питам за количките, понеже за последно уж ABC Design харесахме, кой е представителя и къде имат магазини, че само в нета съм ги виждала. А Mutsy какви цени държат, някой има ли идея?
Белла, предложението за заглавие е супер Peace

# 228
Честито бебе Биляна,да е жива и здрава ,бързо да се прибирате в къщи!

Направо изтрещях като видях заглавието!Много ми стана весело.
Днес определено настроението ми е добро-хем се наспах ,хем тази новина!

# 229
Здравейте,аз два дена бях много болна с повръщане и температура .Сега съм по-добре.
Видях новината и бързам да честитя на мама Таня:) Честито миличка,да сте живи и здрави  bouquet
Бързо възтановяване и да се похвалиш лично тук, когато можеш:)

# 230
Момичета, просълзих се  докато чета за малката Биляна.Да е жива и здрава и бързо да наддава, за да радва мама  и татко Hug Hug Hug.
Относно болничния, аз също съм на платен прием в Т.К, но знам,че няма проблем лекарят по здравна каса да издава болничен-нали все някой води консултацията...
Весело посрещане на Новата година-много здраве и късмет ви пожелавам и нека всечки се радваме на здрави бебета Hug.

# 231
Добро утро и от мен!

АЗ също съм много болна ! Tired Tired TiredМного ми е гадно и лошо!
Е..ти късмета точно на Нова година !Сега ще пия нещо да видим кога ще подейства!
Стискам палци на всички да сте живи и здрави !

Хубав ден!

# 232
Ехаааа чудесна новина newsm44 newsm44 newsm44
Да е жива и здрава малката Билянка и много скоро да се прибере у дома да радва мама и тати Hug
Бързо възстановяване на мама Таня  bouquet

bouquet

# 233
А Mutsy какви цени държат, някой има ли идея?

Имам ценова листа от Бебемания, по-късно мога и по-подробна информация да ти дам. Но по спомен - всичко се купува отделно - избираш шаси на количката, столче, кошове - най-евтиния вариант идваше около 1000 лв без кош за новородено (само шаси, стол за кола но с пълно легнало положение и летен кош). Ето и линк http://www.mutsy.nl/products/4rider/options

# 234
Eйййй, и ние ли ударихме сефтето? Не можах да повярвам!

Таня, честита ти принцеска Биляна!! Много да те слушка и да те радва! И най-вече - да е жива и здрава newsm51 smile3525

Радвам се, че и Даниелка е вече добре (даже си помислих, че тя може да е родила...)

The_light_2008 - бързо възстановяване ти желая! Hug

# 235
Добро утро и от мен!

АЗ също съм много болна ! Tired Tired TiredМного ми е гадно и лошо!
Е..ти късмета точно на Нова година !Сега ще пия нещо да видим кога ще подейства!
Стискам палци на всички да сте живи и здрави !

Хубав ден!

Аз пих Фервекс -3 пъти на ден (имах температура).Днес даже не съм я мерила,защото определено се чуствам по-добре!
Два дена само лежах,всичко ме болеше и повръщах.Вчера почти нищо не ядох само две препечени филиийки,сокове,чай и фервекс.Той и доктора ми каза,да не ям(а и аз нямах апетит).
Най-добре се обади и ти на твоя доктор !!!

тай-мерси!!!

# 236
Честито на Таня и от мен!   bouquet

Чак не мога да повярвам, че се започна. Аз също си мисля, че има много време.
Виждам, че за колички си говорите. Аз я купих нашата - благодарение на вас, че ме побутнахте малко. Hug
Взехме я от Бейби Планет, на Инглезина е. В комплект е с много неща - 1300 лв. струваше. Аз много си я харесвам.
Дано от тук нататък всичко е наред.  Praynig

# 237
Здравейте мартенски мами  Simple Smile

Първо искам да честитя на мама Таня  bouquet   и да им пожелая много здраве и бързо наддаване на Билянка   ylinfant

Понеже съм си малко заплесната вчера писах в неправилната тема ,но в това положение ми е простено Wink Казвам се Симона и очаквам моето момченце към 12.03.2009  Grinning

Надявам се не е късно за нови членове.
Е,това е засега от мен. Отиваме на разходка при една малка беба  Grinning

Приятен ден на всички

# 238
  • под кривата круша
heli_heli, мерси Hug Много ще ти бъда благодарна за подробната информация.
И аз съм от болните, боли ме гърло и се чудя какво мога да пия и какво не.

# 239
Да се отчета - чух се с докито, каза че изследванията ми са добри, явно онази случка е била нещо временно (може и просто да съм се паникьосала повечко) Rolling Eyes
Още не мога да повярвам,че и при нас се почна с бебчетата, а аз си мислех че е много рано още, пък и както нищо не съм купувала. Усещам че след празниците ще има голяма офанзива по магазините, пък и в нас ще трябва да пренареждам.
Ра двам се за всички мами, които бяха болни и вече се пооправят, а на все още болните пожелавам експресно възстановяваме Wink , че утре имаме новата година да посрещаме baloni moresmile
А, нова мама - добре дошла при нас Симона  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт