"Месец ДЕКЕМВРИ е вече, всеки ден радваме се на ново човече!"

• 15 563
  • 317
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Dani_cat, rumyana_pld не сте сами и аз съм от чакащите.  Hug

Днес мисля да не излизам и да свърша за последно някои неща, че знае ли човек може пък да си спазя термина и утре да е големия ден.  Laughing

Желая лек ден на всички мами.   bouquet

# 166
  • Пловдив
mira_georgieva, Dani_cat , rumyana_pld   и аз чакам  Sad и ние сме все още две в едно.Моя термин при всички докита е 30.12 , а по линийката е 28.12.
Знам , че верния е 30.12 така че ако до утре не родя вече съм в графа преносващи.Много точен е цикъла ми , знам и точно кога съм забременяла и прибавяйки 270 дни се пада точно 30.12 ама като гледам как се чувсвам и как нямам никакви признаци , нито контракции , бебка е горе долу активна е не като преди де , май големия ден няма да е скоро  Crossing Arms.

Йо Как си не си се появявала скоро  Hug ?

# 167
Здравейте  Hug

Камелия ние сме на Дактарин, аз нищо не пия педито ми каза само да го мажа и като суче да си мажа и зърното  newsm78 ама наистина май трябва да пия нещо, при нас афтичките са по венеца и езичето все му е бяло Sad и проблем ас кърменето се задълбочава той просто отказва да суче от гърдата старх ме е че ще се отбие а и от притеснение кърмата ми доста намаля днес всичко на всичко отдвете гърди съм изцедила 120 грама  Shocked и то без той да е ял от тях  Cry Cry

rrhh Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Hug

# 168
Здравейте, момичета!

Честито на новите мами! Живи и здрави да са ви дечицата!   bouquet

И ние сме 2 в 1, вече преносвам. Днес съм при док, стискайте палци да има развитие

# 169
  • Пловдив
Invisible  Hug Благодаря ти мила  Hug.Дано се оправи млечницата на Крис и милия бузанчо да започне да се храни както преди  fingerscrossed  Hug!

shark   Praynig fingerscrossed

# 170
Леле още малко декемврийски бебета очакваме. Стискаме палци всичко да е наред и скоро да се появят още сладки бебета.

На новите мами честито да са ви живи и здрави бебетата, а на вас бързо възстановяване.

Ние сме добре, Алекс се бори и се старае детето. Сега протича 2 терапия и силно се надявам да стане чудо и нещата да тръгнат в по-добра посока. Детето го заслужава.

Хубав ден от нас.

# 171
  • София
shark, rrhh стискам палци всичко да е наред при вас.  fingerscrossed fingerscrossed

Ники, стиснати палци и за Алекс. Дано скоро си я вземете вкъщи.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 172
Здравейте момичета! Благодаря ви за хубавите пожелания! От вчера сме си вкъщи и все още незнам на кой свят ходя  #Crazy Нямам време за сега да прочета всичко, но искам да честитя на новите мами и да им пожелая живи и здрави бебета!
  bouquet Hug Heart Eyes

# 173
  • Пловдив
Elmina Добре дошла   bouquet Чакаме разказа ти когато имаш възможност.Целуки на бебуна  Hug  Heart Eyes

mira_georgieva   Hug И на теб  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Ники  Praynig Praynig Praynig  Hug Hug Hug за теб и твоето съкровище !Всичко ще се оправи имай вяра.Твоето момиченце е най-борбеното на света  Heart Eyes

# 174
  • Ямбол
Здравейтеее, и аз още съм от очакващите мами- днес ми е термина обаче няма май да е днес деня, док. каза след нова година най-вероятно.
За секса снощи четох в една книга, че най-малко 6 седмици трябва да минат от раждането.
Честито на всички обебили се мами а на чакащите  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

# 175
  • София
Момичета, искам да попитам дали знаете, като давам при кърмене и двете гърди, кога трябва да спра яденето от втората. Четох, че бебето само спира като се нахрани, но нашия е голям гладник и не спира. Ако го оставя ще изяде и двете  #Crazy А ако ги изяде за следващото хранене дали и двете ще са достатъчно пълни?

Моля ви ако някой знае да ми каже, че съм се притеснила, че не му стига едната гърда и реве дори и след кърмене и ще си изяде бибероната Laughing

# 176
Ох тези колики ни разказаха играта,по цял ден се разнасяме на ръце,спи по 10-20 мин и се почва наново. ooooh! Не ми останаха ръце и кръст.На няколко пъти го оставям да се нареве,защото не виждам какво мога да направя,давам му капки според мен доста често и повече не е редно. Направо съм изтощена и таткото още повече ме ядосва с неговите фантасмагории да съм го забавлявала  Outta Joint аз вече съм от живите мъртви ама да съм го забавлявала бебето. Грешно ли е че почва да ми става жал и за мене си  Crossing Arms,не спим по цели нощи а после по цял ден на ръце. Cry

# 177
Не, Eses, не е грешно! На мен вече ми става жал за мене си, а още дори не съм родила. Ядосвам се за разни неща и направоооооо #2gunfire

# 178
 здравейте и от мен!  При нас коликите също са силни и сме на ръце,но когато оставим ралица да спи в коша спи 20мин и пак започва да се гърчи, милата направо ми е жал за нея сега ще сменяме капките да видим дали ще помогне от инфакол ще ги сменим с еспумизан за няколко дни!!!  Казаха ми че помагало и ги облекчавало! Praynig
 А бихте ли ми казали какво помага за разранени гърди едната ми гърда направо кръв пуска.

# 179
Здравейте и от мен мамчета!
Като гледам и мойто слънчице как взе да се гърчи май и него го почват коликите!Донесоха ми капки Инфакол,ама още не съм му давала,обаче ще видим как ще е и тази нощ и от утре ги почвам!Сега най-после заспа и аз имам време да ви прочета!
Относно памперсите съм доволна засега от Либеро 2,въпреки,че ми се струват малко твърдички,но пък засега нито един път не са ми пропуснали!
Относно обривчита,пъпчици,подсичане-препоръчвам Судокрем!!!Много е ефикасен!Купете си го и въобще няма да съжалявате!!!Голямата опаковка 125 грама струва към 8 лева!!!
Ники  Praynig Praynig Praynig за Алекс!Ще се пребори малката и скоро ще си я гушкате в къщи!
На всички в очакване кураж и късмет!А относно грижите по бебчетата ще видите че всичко си идва отвътре!!!

Общи условия

Активация на акаунт