"Месец ДЕКЕМВРИ е вече, всеки ден радваме се на ново човече!"

• 15 534
  • 317
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Честити бебенца на RRHH  Petichka да са живи и здрави и много да ви радват!

Йоанка, хайде дано бебка да тръгне сама, но и секцио да е няма от какво да се притесняваш! И аз забравих вече за моето секцио Wink

Ние вчера бяхме на консултация. Качили сме 700гр. за 20 дена и сме пораснали с 3 см., което доста ме успокои, че се притеснявах дали се храни добре. Не, че сега пак нямам тревоги за храненето, че доста ми намаля кърмата, но той си пълни добре памперсите и засега ще изчакам с дохранването.

Момичета, искам да ви похваля чайчето от джоджен против колики! Давах ме му 2 дена и сега е по-добре, вчера спа цял ден и не е ревал въобще. Има само един проблем, че малко запича и е добре да се дава по малко. Ние решихме да му даваме по 1-2 пъти на ден, да не се мъчи после с акането. Ако искате пробвайте пък дано да помогне на някой бебок, че и на вас.

Успех на всички очакващи мами fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Пък дано да имаме и някое бебе 2008 или 2009!

# 256
Здравейте, момичета!
Дойде и моят ред да се похваля - на 24.12. в 8:55 се роди нашият малък принц Мариян, с мерки 3030 гр и 50см. Родих със спешно секцио, защото се получиха малко усложнения, но слава богу всичко е наред! От два дни сме си вкъщи и свикваме едни с други!
Честито и на всички нови мами и татковци, а на очакващите все още много успех!
Това е за сега от мен. Весело посрещане на новата година довечера и много здраве и късмет на всички!  bouquet

# 257
Добро утро Hug

Да ви почерпя днес мъжа ми има рожден ден  Simple Smile целия декември ни е пълен с празници!

Йоана стискам палци мила дано бебката тръгне самичка Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Жени ние режима го нагодихме горе долу след около 2 седмици, и пак с кърмаче е трудно един път изяжда едно количество друг път друго и съответно се буди по различно време ама така е  Simple Smile аз в началото много се притеснявах колко изяжда и все го мерех приде и след кърмене, сега не го меря просто като спре да яде и се усмихне значи е наяден и спи продължително време.
Изцедената кърма я замръзявам ако е повече, ако е 20-30 грама я оставям в хладилника и я давам на следващото ядене Simple Smile
За повръщането какво да ти кажа, Крис постоянно повръща кога мъничко връща кога на фонтан ама той също яде много лакомо и понякога стиска да му тече в устата и не гълта и почва да се дави нормално е не се притеснявай.

Желая на всички една прекрасна новогодишна вечер, с много емоции и веселие. Нека новата 2009 ни донесе здраве, щастие и да бъде по-добра от 2008 за всички и най-вече за малката Алекс и нейното семейство! Praynig  bouquet Hug

# 258
  • София
Invisible , честит рожден ден на съпруга ти. Желая му много здраве, късмет и много семейно щастие на трима ви.     bouquet

Благодаря за почерпката.
На всички весело посрещане на Новата година. Нека 2009 бъде изпълнена с радостни емоции около малките съкровища.   Hug  bouquet

# 259
  • София
Tonyto, честито съкровище   bouquet

Invisible, ЧРД на мъжа ти   bouquet

И нас май ни споходи тази криза на растежа  ooooh! От сутринта е ял три пъти, през два часа, а ние с таткото искахме да подремнем още малко, ама кой ни дава  Rolling Eyes
А може и коремчето да го мъчи, защото то снощи не е акал, но ще видим. Определено ще го запомня този 31-ви  Joy

Пожелавам ви прекрасна и спокойна новогодишна вечер  Simple Smile

# 260
Здравейте и от мен мамчета  Hug

Моята Крис най-накрая заспа и имам малко време. Добре че майка ми е у нас и ми помага с домакинската работа, че щях съвсем да откача. Сега поне имам малко време да отдъхна, че моята принцеса от сутринта ми е неспокойна, не спи добре, заспива само в мен и като я преместя в легълцето спи половин час и пак се буди с рев. А уж и давам Инфакол ... и си мислех че действа  Rolling Eyes

Честита щерка на мама rrhh  newsm44, да е жива и здрава и много да я радва. На мама - бързо възстановяване newsm51

Честито и на другите мамчета   bouquet Ееех, оредяват редиците на чакащите, скоро всички ще гушкаме нашите вързопчета  newsm68

Еми, Честит рожден ден на мъжа ти. Да е жив и здрав, да е горд татко на малкия бузанчо и много да те слуша  newsm62

За лющенето на кожата - на консултацията в Токуда ме понаплашиха, че хич не е хубаво така да се лющим - казаха да я мажа с олио хубаво след баня. И понеже моята бузанка е по-бяла и кожата й май е по-чувствителна ми предписаха Линола Фет за мазане и капки за баня. Мажа от два дена и определенjavascript:void(0);о има ефект. Дано гущерчето ми скоро се оправи ... По този повод мисля да отида на другата консултация не на 1 месец, а към 20ия ден. Вие кога ходихте на 2ра консултация? Аз при педито още не съм я водила, само в деня на изписването лекарката дойде. Трябва ли и при педито да я водя  Thinking

Йоанка, стискам палци да избегнеш секциото  Praynig Но ако се наложи секцио, не се страхувай, хич, ама хич не е страшно. Аз доста се страхувах, въпреки, че Ради и Абел много ме успокояваха (за което съм им безкрайно благодарна). Като го преживях секциото, наистина се убедих, че няма нищо страшно. Важно е бебчо да е добре и ти да си спокойна. Не зависимо по кой начин ще родиш всичко ще мине чудесно  Hug

# 261
  • На брега на реката
Ненна, педито не ти ли каза, кога да идете при нея? Нас ни викнаха на 24 ден, тъй като 20-я ни ден се падаше точно на Коледа. Сега на 5-и сме пак, но за да ни дупнат.
Като ви чета за тия сантиметри, направо се чудя Мимка защо не е пораснала поне с 1. Но поне си дебелее, това ме успокоява.
Я ми кажете имате ли проблеми с обърнатия режим. Вече не ми останаха много сили. Спи през деня, а през нощта е супер активна. Чудя се как да влезем в режим  newsm78

# 262
Честити бебенца на RRHH  Petichka да са живи и здрави и много да ви радват!

Invisible, ЧРД на мъжа ти.

Момичета много здраве, щастие и късмет през новата 2009 год. Нека тя е още по-успешна от 2008 год и да има повече радостни моменти и истински усмивки.

Прегръщам ви.

# 263
Здравейте сладурки!  Hug

Сега като попрочетох по диагонал за коликите, храненето през час, мрънкането и т.н. съм вече по-спокойна. Вчера цял ден ревах с нея. Чувствам се най-лошата майка на света. Сега се надявам тези 5 дни докато тати е вкъщи да отренирам някой хватки Simple Smile Много е сладка малката палечка! Само за целувки е! Скоро ще ви покажа и снимки.

Весело посрещане на Новата година от нас и стискам палци за бебе 2009 да е наше!

# 264
Здравейте и от мен!
Честито на Тонито!Да и е живо и здраво детенцето!
Ние от снощи сме с ужасни колики-почти не сме спали,а слънчицето става червено и се свива яко!Да вам инфакол,ама май няма ефект!
Аз изцедената кърма я замразявам!
Добре,че моята свеки е тук и тя се приготвя за довечера,че аз едва гледам!адявам се следобяд да си подремна малко ако детенцето ми позволи!
Весело посрещане на новата 2009 година и нека има още по-радостни мигове и сбъднати мечти!!!

# 265
Еми, благодаря за успокоението! В един момент реших, че просто аз не се справям и не мога да контролирам нещата. А и умората си казва думата и взе своя "дан"- вече съм -13/14кг., при качени 18.... Wink, но така е
 Като замръзявате кърмата,  какви контейнерчета ползвате? Тези на Авент или пък стъклени...?Питам защото четах, че когато се замръзява е добре да се съхранява в стъкло newsm78

Йоанка не се шашкай, и аз също се готвех за нормално раждане, но нямах разкритие....пуснаха ми системка и пак нищо, защото е голяма главата на бебчо и на финала тръгна раждане и хоп- секцио. Преживявя се бързо след като го гушнеш малкия човек. Успех и само положителни мисли повреме на раждането. Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover
 П“С. Еми, да ти е жив и здрав рожденника, много да ви обича, и много да бъде обичан!

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 15:34 от Жени

# 266
Нека и аз да пожелая на всички весело посрещане на новата година и само хубави и красиви неща да ни се случват през 2009г!!!
Успех на всички, на които им предстои големия момент  Peace

# 267
  • София
Ради кризи на растежа има около 2-3 седмица, около 6 седмица и към 3 месец. Ние явно през всички такива екстри ще минем - сега нали сме в 6 седмица Wink От вчера ядем много често, максимум на 3 часа... не спахме много тази нощ. Добре, че имаме люлка и шезлонг иначе не знам какво щяхме да правим...

За замразяването - аз навсякъде чета, че не се ползва стъкло за кърмата, защото част от важните за бебето съставки полепват по него (изхвръкна ми от главата кои точно). Аз замразявам в пликчетата на Lansinoh за съхранение на кърма.
Nenna ние ходихме в Токуда на 12 дни и на 1 месец. Педито беше при нас 3 дни след изписването - значи на 8 ден. Тя искаше да ходим и на 15 ден на консултация, но на мен ми се видя излишно след Токуда и ходихме един ден преди да направи месец. Иначе ще ходим на 15 дни първите 3 месеца, сега на 6-ти януари ще отидем.
Новогодишната подготовка е сведена до минимум - мама ще помага, че иначе няма да има нищо Wink Лудницата е пълна  Laughing
Invisible да ви е жив и здрав таткото, много да се обичате и да ви слушка Wink

Ники на вас пожелавам новата година да е изпълнена с много щастие, да укрепне детенце, да си я вземете скоро у дома и да ни пишеш как ти плачка и не можеш да спиш - с усмивка  Hug Много късмет, да щипнеш малкото дупенце и сладките бузки от нас!!
На всички пожелавам весело посрещане на Новата година, дано да ни донесе здраве, щастие и много поводи за усмивки с малките слънчица   bouquet

# 268
Весело посрещани на Новата Година!Дано и тя бъде тъй хубава като тази!Нека пораснат  нашите бебоци усмихнати и щастливи!

# 269
Майчета, влизам за малко да ви пожелая весело посрещане на Новата година!
Да сте живи и здрави, много радост, обич и разбирателство да царят в домовете ви!!! smile3525 Дечицата ви да растат здравички и засмяни! Изобщо от сърце всичко най-хубаво ви пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт