ПЪРВОКЛАСНИКЪТ 6-ци нареди, ваканцията е тук за весели игри!

• 18 154
  • 323
  •   1
Отговори
# 255
И Дарина днес не е на училище. Sad
 Сутринта я отведох и ме сюрпризираха,че в стаите било много студено,та няма да учат.
 Е хубаво де,ама аз какво да я правя в последния момент казват,нямах избор взех я с мен на работа,та цял ден ми къса нервите тук. ooooh!
 То и на горкото детенце му писна,утре ще си остане удома ,за четвъртък още не се знае....

Ужассс!
Водила съм Лъчи в работата за няколко часа и направо щях да врътна, добре че колежките в съседната стая го взеха да го хранят и да рисува при тях, та имах възможност нещо да си свърша.
Да не казвам, че веднъж съм водила Боби /беше 3-ти клас / за цял ден и наистина беше много трудно.

# 256
  • София
Поне може да ги водите с вас на работа,аз това не мога да го направя,та,ако ми се случи,не знам......

# 257
В училището на Ани все още е топло, ще видм до кога.
Днес е имала инцидент с ножица, според нейната версия едва не си е отрязала пръста. Според това, което виждам, леко се е клъцнала. Laughing
Сега лежи и пъшка като в предсмъртна агония. ooooh!

Лени, честита лентичка! Heart Eyes

# 258
Днес е имала инцидент с ножица, според нейната версия едва не си е отрязала пръста. Според това, което виждам, леко се е клъцнала. Laughing
Сега лежи и пъшка като в предсмъртна агония. ooooh!
Лени, честита лентичка! Heart Eyes
Оххх Бианkа голяма скица е твойта щерка  Joy Joy Joy
мерси  Wink

# 259
Лени,честита лентичка  bouquet

Училището на Габи работи,топло е.Занятията си протичат нормално

# 260
Момичета, много е зле сина ми с диктовките Sad. Тази от днес е направо ужас. Тази вечер я преписа три пъти и дори и на третия пак има грешка. Нещо съм се отчаяла с това учене...

# 261
Лулу, защо първо не го оставиш сам да препише текста, а след това да направите диктовка?
Нормално е да греши, те още буквите не са научили, завалиите. Ще свикнат, с повече упражнения с времето нещата ще се изгладят. Grinning

# 262
  • Варна
Лулу,   spoko  много упражнения и много търпение, никакво отчаяние. Само с диктовките ли е зле? И при нас е така, не, че е успокоение, но... В училище въобще не пише вече, защото не успява... Преди госпожата му даваше да преписва текста, който е диктувала, а вече и това не прави, страниците му стоят празни, а той се комплексира...Пишем, пишем и пак...Сега пак пише. Милото. Мъчно ми е, но не губя търпение. И с четенето е така. А с математиката е супер. Замислям се да проверим за дислексия... Не искам да стресирам някого, всеки си знае детето...
Бианка, Петьо ако ще и 10 пъти да го препише пак е същото. Confused

# 263
Ани, странно, като и диктувам, рядко допуска грешки. Седне ли да преписва обаче, става нещо страшно. То са едни сляти думи, правописни грешки,чудо. И това  придружено с докарващ ми стрес грознопис. Обаче напредва. С повечко упражнения, бавно и славно напредваме.
Като изпадна в потрес от грознописа и и я питам ''Ани, защо си го написала толкова грозно, майче?'', девойката нежно ми отговоря ''за да те изплаша, мамо и да ти станат големи очичките''. Crazy

# 264
не се отчайвайте момичета Hug
всекидневни упражнения поне по 10 минути
и ще има резултат Peace
на Габито първата диктовка беше--оле майко ooooh! ooooh! ooooh!
само една дума беше успяла да напише Mr. Green
Госпожата беше написала отдолу  какво е пропуснала
Ваканцията това правихме няколко дни и определено има резултат Peace

# 265
Привет, момичета!
Тъкмо си мислех да споделя за грознописа на нашия маймун, гледам и вие това обсъждате. При Теди, като не става, не става. И десет пъти да го накарам да препише един текст, ако умът му се рее нейде другате, все ще има грешки и ще криви буквите. Много рядко, ама мноооого рядко се случва да е съсредоточен и да направи домашното си чисто, без да брише и драска. Не знам, може би е от възрастта Rolling Eyes
Те ходят на училище и часовете им са си нормалнии. Дано да няма дървена ваканция, че децата така се объркват и после трудно влизат в ритъм (поне мойто е така)

# 266
От днес диктовката му от училище е пълна с грешки и отдолу госпожата беше написала "Припиши диктовката". Еми карам го да преписва. Преписва три пъти и накрая пък с една поправка ooooh!.
Ядосах се аз  Embarassed. Започнах нова диктовка. По-добре от тази в училище, но имаше грешки. Накарах го да я препише. Еми преписва я три пъти, за да я напише чисто. Иначе не го тормозя толкоз, ама днес съм на въртележката и ми падна пердето.
Не стига другото ами и по математика, където уж няма проблеми, днес на контролното пропуснал два примера Confused. Блейка голяма.

Бясна съм. Добре, че сте вие Hug

# 267
  • София
Днес Роско имал"шестица"по български,но неразбрал точно за какво ooooh!Нещо били чели,но незнае дали е затова.Той няма проблеми с материала(нито с писането,нито с четенето),но това му е първата шестица и е много горд.

Lennyh,честита ти лентичка,  bouquetпоздравления за смелостта.

Момичета,утре ще правят по Бит и техника някакъв пумпал и спориме с Росен-трябва ли му пластмасова чиния или не newsm78 понеже те не им казват,а сами се ориентираме по учебника.

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 20:53 от liani

# 268
  • Ланкър, планините Овнерог
Сега видях лентичката на Лени и тръпки ме полазиха  Mr. Green. Ха, честито. Лека и безаварийна да е, а на края един пухкав, здрав бебок или бебочка!!!

# 269
Здравейте и от нас Wink
Лени, и аз се включвам към пожеланията на Гита Ог и поздравления за куража! Hug
Олинце, поздравления за успехите на ученика! Поздравления специално и за домашния преподавател, че много заслужава. Laughing Изпитването  на дъската е било точно върху домашното по математика.
Днес ми беше много трудно да обърна внимание на децата. Ходихме да видим майка ми, че лошо се контузила, трудно се движи. Та днес бяхме с Крис на свиждане и помощ на баба. После се наложи почти сам да си реши домашното. Днес се проявил като певец. Laughing
Имаха да учат наизуст текст на  песен. Цяла 6-ца донесе по музика Laughing

Общи условия

Активация на акаунт