ПЪРВОКЛАСНИКЪТ 6-ци нареди, ваканцията е тук за весели игри!

• 18 161
  • 323
  •   1
Отговори
# 240
  • в зоната на здрача
Аз вече почвам да се притеснявам на Лъчи за сега са му паднали само долните два предни и нищо друго newsm78 ще взема да го заведа при стоматоложката да видим какво е това ново природно чудо.
И моя е така ,отдавна паднаха ,че и израснаха двата долни зъба и толкоз..
А беше толкова смешен когато беше беззъб,даже съскаше. Laughing

# 241
  • На черешата
 И моето в момента фъфли. Mr. Green

# 242
  • София
Оги фъфлеше,плюваше,съскаше.......общо седем паднаха,а три порастнаха bowuu

# 243
A какво да кажа за моята принцеса  Wink без предни два горни и долни зъба Joy
Един след друг паднаха всички заедно,всеки път като я погледна ми идва да  hahaha
ама съм сериозна ,че милата се разстройва Hug

# 244
  • София
A какво да кажа за моята принцеса  Wink без предни два горни и долни зъба Joy
Един след друг паднаха всички заедно,всеки път като я погледна ми идва да  hahaha
ама съм сериозна ,че милата се разстройва Hug

Ох милата Hug На Росен долните му паднаха и веднага израстнаха,но горните...единия падна юли и още не се е показал,а скоро падна и другия ooooh!
Утре са на у-ще с намалени часове,днес не бяха,а докога така,кой знае.Смятам да го пратя с грейка,пък нека му е топло Crossing Arms

# 245
Лошото е, че не можем да ходим на рисуване, а има желание. Някой може ли да ми каже къде има занимания, освен в читалището в Младост 1 в събота?

Това исках и аз да попитам?
А защо не можете да ходите на рисуване в читалището - сега има ли занимания, защото ние не сме ходили след ваканцията, но и тази събота ни се очертава заета и не съм наясно дали има вече занимания след ваканцията.
Всъщност вие досега посещавали ли сте тези курсове, защото ако е така като нищо може и да сме се виждали там  Heart Eyes

# 246
  • Между гори и планини
Здравейте момичета,
От днес Вики е отписан от занималня. Много беше хубаво, че имах повечко време за малкият, но Вики яко закъса в училище.
Уж хубава занималня, а Вики там нищо не правеше. Стояли му на главата, писал домашни, но никакви упражнения, никакво обяснение на материала, никакви диктовки...
Направо се хванах за главата, след като поговорих с класната му  ooooh!
Последните 3 дена се упражнява доста вкъщи, обясних му задачи и сега го затрудняват само някой текстови, другото решава бързо и вярно. Диктовките започна да пише вярно, давам му да чете много. Днес прочете 10 страници от "Роня дъщерята на разбойника". Бях се отчаяла, че детето ми е глупаво, а то просто е имало нужда някой да му обясни материала и след това сяда сам и си пише домашното бързо и вярно. Остава само да е по-бърз и концентриран и в час.
Днес проявил желание по математика, изпитали го на дъската и от притеснение се разплакъл, че няма да реши задачата. А после ни я сметна по път за вкъщи.

Вики вече смени всички зъбки, наредили са се хубаво (има моите зъби, но добре, че няма да носи шина). Вече му купувам паста "Вадемекум" за деца 6+ години. Мие зъбите му по-добре от бебешките пасти, зъбките белнаха.

# 247
и Габи фъфли Laughing

два долни сменени
и два горни-- единия почти е пораснал,а другия -едвам се подава.
Със сигурност ще носи шини ooooh!

Олинце--браво,мн се радвам че ти е отпаднало това притеснение.
Като влезете в ритъм,за кратко време ще се справя с домашните.

# 248
Олинце, напълно ти разбирам притесненията. Покрай бебетата, големите изведнъж порастват прекалено бързо и остават малко на заден план с вниманието.  Confused Бях решила, че Самуил има дислексия... а всъщност има майка с претоварен график, която не може да му помогне. Вики поне чете сам книжки! Самуил не чете още с извинението, че не са взели всички букви. Но от упражненията и разговорите през ваканцията, разликата е осезаема. От миналата седмица си чете сам програмата и си приготвя сам чантата, а тази седмица понеже го води баща му на училище, ме буди само, за да ме целуне за довиждане и вечер с удоволствие разбирам как хубаво се е облякъл.  Blush
За болестите... имам чувството, че ги раздават в училище, заедно със закуската. В момента пак подсмърча и бебето е с отложена ваксина за стотен път. Сигурно ще ги сложим през лятната ваканция.  Crazy
Успешна учебна седмица на първолаци и техните майки! Hug

# 249
  • Пловдив
Привет и от мен. Виждам, че споменавате и за зъбките. На Мишо долните 4 му излязоха почти по едно и също време (през май-юни), като за двата се наложи да ходим на зъболекар, да му вадят старите, че новите се показваха. За моя изненада се държа изключително мъжки. Останалите два, горни - през август. Феята ни завари в лекия, безкризисен сезон  Grinning

Олинце, по едно време и аз смятах да отписвам моя от занималня, не защото си беше понижил успеха или интереса, а защото там си притупваше домашните и проверявайки ги не разбирах на хинди ли са написани или на суахили. Започнах да го карам да ги пише в къщи, като му казах че за мен няма значение там какво е сътворил. Два, три пъти висене над тетрадките до 20 ч. и сега така се старае, че и на приятелчетата си прави забележки.

# 250
  • Някъде в търсене ............
Здравейте,  и ние сме без два горни зъбчета и съска и  пръска, всички екстри накуп. Храненето е лек проблем не можела да дъвче Joy, голяма картинка е. От  нашата занималня съм много доволна, госпожата им е разкошна, умее да ги стимулира да учат.

# 251
  • София
Дияна сменяше последователно зъбите, май нямаше период на съскане Simple Smile
Днес е дала пари за участие в състезанието по математика и БЕЛ. Не зная дали тези състезания са организирани от СБНУ, защото учителката им казала, че по математика е на 20ти, а по БЕЛ на 24ти.

jd, при нас в Надежда има Детски центъра за работа с деца. Има занимания по рисуване в петък и събота. В петък са от 13:00 до 16:00, а в събота май бяха от 10 часа. За часовете в събота не съм много сигурна. Цената е 10лв на месец.
Но ако си в Младост, Надежда ти е прекалено далече.

# 252
  • Между гори и планини
Момичета, да ви се похваля!
Днес Вики донесе "Отличен" по математика!!! Изпитан бил на дъската и решил задачата. Сравнено с децата ви които ходят по олимпиади е нищо, но е голямо постижение за моя син. Най-вече, че не се е притеснил. Госпожата беше много доволна и за първи път ме посрещна засмяна и го похвали.
Съответно Вики беше толкова превъзбуден по пътя за вкъщи, че не спря да бърбори  Crazy
Опитвам се да го карам да мисли на текстовите задачи. Нещо което страааашно много го мързи да прави. За това днешното домашно го точи цял час, но го реши почти сам.
На диктовката в клас имаше доста грешки, но важното, че е писал, а не както обикновенно да гледа нанякъде докато другите пишат.
Разбра, че не го ли свърши в училище, удома ще е двойно повече.

# 253
  • София
Оги ,нали не е на училище,та аз влизам в ролята на учител bowuu,писахме малко г,решавахме текстови задачи от сборника,диктовка,думи,видя се в чудо.Накрая ми каза,че госпожата им давала само по една станичка да пишат в час,а аз какво съм направила Mr. Green

# 254
  • На черешата
 И Дарина днес не е на училище. Sad
 Сутринта я отведох и ме сюрпризираха,че в стаите било много студено,та няма да учат.
 Е хубаво де,ама аз какво да я правя в последния момент казват,нямах избор взех я с мен на работа,та цял ден ми къса нервите тук. ooooh!
 То и на горкото детенце му писна,утре ще си остане удома ,за четвъртък още не се знае....

Общи условия

Активация на акаунт