ПЪРВОКЛАСНИКЪТ 6-ци нареди, ваканцията е тук за весели игри!

• 18 159
  • 323
  •   1
Отговори
# 210
  • нейде там, където ....
И ние ходихме на едно за проба, после нашите госпожи решили да направят едно в училище, та станаха две. После разбраха за състезанията на СНБУ и се организираха. Петьо сам поиска да се запише. Няма да му троша хатъра, я! Whistling Mr. Green
Лошото е, че не можем да ходим на рисуване, а има желание. Някой може ли да ми каже къде има занимания, освен в читалището в Младост 1 в събота?

# 211
Ох нещо немога да схвана за какви състезания говорите  newsm78 май доста назад трябва да се върна да прочета  Rolling Eyes

# 212
  • София
Мими май линка е 2-3 страници назад, тъща го даде.
В петък Джони е питал зам. директорката, но тя нищо не е знаела. Казала, че ще говори в понеделник с Донкова. Ако решат да подават заявка за участие Донкова ще каже. Състезанието по математика е на 20ти.
Аз мислех да ти се обаждам да ти кажа Simple Smile Ако не подадат заявка (16то) може да се запишат децата в 54то (за участие в състезанието).

# 213
 Хора, въобще не е по нашата тема, но да ви кажа, че видях видях тригодишно дете, което може да чете на латиница Shocked, направо останах изумена.Родителите живеят и работят в Бургас, нямат ниакава връзка с чужбина.А аз си мислех, че моя малкия е атракция  задето на две годинки познаваше всички букви от азбуката.  Confused

# 214
Огромно благодаря на Тъщичка за информацията за състезанието.

И ние си имаме грамота, делим второ място с Танти от училищното състезание. Чакаме 20.01. За подготовка решаваме задачи от помагалата по математика на издателство "Слово" (в 2 части). Има и текстови задачи, харесва ми. И едно за бързоуспяващи ученици, но то е по-скучно според моя първокласник. Има мерак - решава. Следващият път иска да е първи.
По български ползвам помагало на същото издателство, имаше го в някоя от предните теми.
Правихме нещо като куклен театър през ваканцията - картинки, залепени на химикали и моливи, които подскачат пред нарисувани собствноръчно и залепени на секцията декори. Утре ще се занимаваме пак нещо ново у дома. Не само децата, и мама е отпуска
И Пламен е на второ място Simple Smile.Каза,че публично им раздавали грамотите и всички ръкопляскали.Харесало му,има желание за следващ път.

# 215
Kaкво правите бе хора,какви са тези състезания,я оствете децата да дишат...
Ние мислим да отидем на едно за проба,иначе се състезава вкъщи с тати...,за сега резултата е в негова полза. Mr. Green
Ама детето много бързо напредва,чак аз се учудвам. Crazy
Фантичка, ти се появи  Wink

# 216
и малката ми ие с Т 39 newsm45 newsm45 newsm45 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 newsm61аааа писна ми вече искам топло и здрави деца

# 217
  • Между гори и планини
и малката ми ие с Т 39 newsm45 newsm45 newsm45 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 newsm61аааа писна ми вече искам топло и здрави деца

Ох, Орхидейке... ако знаеш как те разбирам. Тъкмо когато с Вики оздравяхме и се радвах, че сме опазили малкият от гнойната ангина... и той се разболя  ooooh!
Вярно не се стигна до ангина, но 2 седмици лекъвах яка хрема и червено гърло  Sick
Направо вече ми омръзна - 1 седмица сме здрави, 1 седмица сме болни и се лекуваме ... после пак същото.
Хайде да се оправяте!!! Гуш от мен  Hug

Днес ходихме и отписах Вики от занималнята. Прибра си всички вещи от там. Не бях доволна, не от занималнята, а от това че Вики отива там да си губи времето. Никакви същественни резултати не показва. Давах толкова пари, а накрая нищо. Ей сега ще му се завие свят от диктовки, задачи и домашни. Като яхна метлата ще види той  #Cussing out Много е несериозен, незнам дали осъзнава, че е ученик, а не просто отива някъде, за да не седи вкъщи.

# 218
Олинце--не се ядосвай Hug

малки са още,първия срок не е минал
Няма да забравя класната на сина ми от 1 клас9това беше преди 7 години№ -- на родителската среща--само каза--
първия срок най-много се борим с това,децата да се научат, че ходят на училище,да седят мирно   и  в концентрация 30 минути
Бях супер изненадана, Laughing от нейното изказване Laughing

# 219
  • Ланкър, планините Овнерог
Ехееее, бая народ сме били на 2-ро място значи. Браво на нашите. И като се има предвид, че вкъщи хич не се упражнява Танти(не я и карам), съвсем горда ставам.

Фант, ти се появи  wavey Да не мислиш, че аз я карам. Въобще нямам намерение да я бутам, където тя не иска. За това състезание на 20-ти се нави след грамотата от предното.

Айде, лека и без болни деца утре

# 220
Ние сме затрупани в снега и не излизаме никъде. А и е много студено. В училището има "дървена ваканция". Преди нея донесе първата шестица по диктовка. И беше много горд със себе си.
По цял ден играе с брат си или на компютъра.

# 221
Здравейте и от мен! Днес дребния пише домашни. Имат доста по БЕЛ и по англ. език - някакъв пъзел да подредят и оцветят. Много е зле с диктовките и упражнения трябват. При нас не се чува за олимпиада по математика на 20.01.09.

# 222
Мими май линка е 2-3 страници назад, тъща го даде.
.
http://www.sbnu.org/Заповядайте  Hug

# 223
  • София
Оги нещо се е разболял,та се чудя утре дали да го пращам на училище,то още не се знае и дали ще учат newsm78

# 224
Ние сме в дървена ваканция до сряда.

Общи условия

Активация на акаунт