ПЪРВОКЛАСНИКЪТ 6-ци нареди, ваканцията е тук за весели игри!

• 18 139
  • 323
  •   1
Отговори
# 105
Орхидейке, бързо оздравяване! Съчувствам ти - нали и ние с Вики бяхме болни точно преди Коледа.
Дано не се заразите един друг.

благодаря.Аз обаче не мисля че е заразно.

# 106
  • София
Дияна се прибра с възторг от у-ще, даже ми благодари, че съм я записала там Simple Smile
Мими ще пускаш ли Мони на ски? Получих писмо от Марина, но цените са им високи. Офертата от у-ще е по-добра.

# 107
Дияна се прибра с възторг от у-ще, даже ми благодари, че съм я записала там Simple Smile
Мими ще пускаш ли Мони на ски? Получих писмо от Марина, но цените са им високи. Офертата от у-ще е по-добра.
Не знам нищо все още  Rolling Eyes ако ме светнеш за училищната оферта ще съм ти благодарна  Hug въпреки ,че се съмнявам ,че ще я пусна много е сплетена милата ,пада с пантофите в нас без дори да ходи ей така от място  ooooh! та какво остава на ски да се качи ,ще се изпопребие ,но незнам де... всъшност зависи и кога ще е .

# 108
  • София
у-ще
Цитат
такса 145 лв
събота и неделя (4 пъти в месеца)
от 8:00 до 15:30
м. Ветровала
ски осигурени

Марина
Цитат
Цени на 5 дневния курс:
Ученици до 12 години - 225 лв
Цената включва: обучение, екипировка (разбирай ски), транспорт, чай.
Планинската застраховка се заплаща допълнително - 5лв
Лифт - картите се заплащат допълнително.

# 109
благодаря ти  Hug ми ще помисля ,а от кога започват знаеш ли? Ти ще пускаш ли Дияна?

# 110
  • София
Утре Джони щял да пита Донкова. Ами Дияна е навита, стига да не е сама.

# 111
  • Между гори и планини
Днес Вики ми каза, че им спират безплатните закуски...
Вие чували ли сте нещо? Госпожата им казала да си носят пари, ако не си вземат закуска от вкъщи.

# 112
И на мен Крис ми каза, че имало някакъв проблем със закуските и от утре да си носят сандвич или друга закуска. Разбрах, че е нещо временно.

# 113
В нашето училище госпожата ни предупреди, че тъй като отпусната сума е много малка са решили да дават закуски само за известно време докато има пари, но закуската да е по-пълноценна и качествена. Като се върне от тренировка Лъчи ще питам имат ли закуски, но той не ги долюбва особено и много не се вълнува. От време на време казваше, че им давали вкусни кифли Confused изобщо тези закуски са си поредния балон ...
AnMary много ви е добра офертата на училището - не се колебай Peace

# 114
  • София
Здравейте на всички в Новата година! Желая на всички да сте здрави, останалото  е лесна работа!
С пооправена фризура, попораснали зъбии и слад основна профилактика през ваканцията, Кирил вече  е на училище  и даже  е похвален вчера от госпожата.
От днес е записан на кръжок по шах. Синът ми ще бъде най-добрият спортен гимнастик сред шахматистите.

Закуски си имат и не са лоши. Мисля споделях го вече - чай или сок, кифли, милинки или нещо подобно. Тъй като Кирил  е много ящен, обикновено аз изяждам добре пресованите в чантата закуски, с няколко дни закъснение, вкусни са.

# 115
Добро утро ,дойде и нашият ред да ви почерпим,днес нашата първокласничка става на 7год.
Искам и да Честитя на всички именници (чки) днес,да им е живо и здраво името  bouquet

# 116
  • София
 newsm38
Честит рожден ден на госпожицата! Да е здрава и умница!

# 117
За много години!
Ани тръгна на училище с учуващ ентусиазъм. Беше и домъчняло за приятелчетата.
Започнала е да лъже, ама лъже та се къса. Вчера успяла да убеди госпожите, че има голям брат, който е бил на важен изпит и тя непременно трябвало да ми се обади, за да разбере брат и издържал ли е изпита.Била е доста убедителна, аха да и повярват класната и и госпожата от занималнята. Crazy
 Им, у нас отглеждам балерина- шахматист, с потенциал за отличен хирург /или евентуално касапин, ама това бъдещето ще покаже/. Laughing
 Аника, да ти е жива и здрава!Много късмет и пожелавам!   bouquet

# 118
  • в зоната на здрача
Ах..айде добро утро...
Благодаря ви момичета за поздравите и цветята за празника на дъщеря ми. Hug
Ето  малко от обещаните снимки..

Добре,че вчера не прегледах раницата на баткото,да не си развалям настроението.
Целия ден с девойката бяхме в движение,пазари ,фризьори..после партито,разопаковане на подаръци и легнахме скапани.
Мъжете се взеха от училище и поне три пъти попитах-"домашните написахте ли",те.."Да".
Тая сутрин ставам, та погледнах...и какво да видя имало още две страници срички за писане ,ама нямало кой да види. Crazy
Мъжка му работа,ама оня големия е за бой.
Пратих го така,да се оправя ,а не да ми цъка контрастрайк с баща му.

(Х)Аника81,
честит празник, мила..
Да ти е живо и здраво детенце,много да ви радва и много шестици да носи от училище.

За мама.. Hug

# 119
АУУУУУУУУУУУУ КЕТРИ тя голяма красавица бе мале каква косаааааааа каква мечтаааааааааа newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 smile3518 Weary

АНИКА ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕ

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 08:58 от [x]DIVA_ORHIDEQ

Общи условия

Активация на акаунт