ПЪРВОКЛАСНИКЪТ 6-ци нареди, ваканцията е тук за весели игри!

• 18 189
  • 323
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, момичета!
Успешна 2009-та!
Ние се намързелувахме по време на празниците и Самуил с удоволствие отиде в понеделник на училище. С това прекъсване за еднодневната ваканция малко му убиха ентусиазма, но се надявам вече всичко да си тръгне нормално  и да влиза в релси, че в края на месеца ще го оставям с баща му и дядо му и ще заминавам при майка ми в София, че трябва да се завъртя в университета и да послушам някоя лекция.
Не съм го оставяла никога досега и се притеснявам каква ще я свърши. През ваканцията се упражнявахме и вече си чете програмата и каквото го интересува сам. Буквите му по диктовките се четат, а думите, в повечето случаи, са верни. Много се радвам, щото така се бях отчаяла с него, че мислех да го водя на изследване за дислексия. Всъщност, диагнозата се оказва мързелуване по време на занималня, но като не ми дават да го спра и да се занимаваме вкъщи, ще учим по нощите, вместо да спим.
За спирането на закуските от вас чувам, но няма да е особена загуба в нашия случай, щото той така или иначе не ги яде.
Хайде лека вечер от мен, че утре как ще стана.... не ми се мисли. ooooh!

# 166
  • София
Добро утро!Днес в училище ме посрещнаха с "добрата"новина,че имат намалени часове и ще учат до 10:00,а утре изобщо няма да учат.За понеделник се надяват кризата да е отминала вече Mr. Green

# 167
Добро утро,при нас за сега всичко е наред,учат си по-старому
Дано да е така,че не ми се мисли ако останат в къщи Thinking

# 168
Добро утро!Днес в училище ме посрещнаха с "добрата"новина,че имат намалени часове и ще учат до 10:00,а утре изобщо няма да учат.За понеделник се надяват кризата да е отминала вече Mr. Green

за два часа-- newsm78
аз не бих я пуснала на училище

и в училището на сина и в това на малката,топло има и учат,,,докога--не се знае

едва ли до понеделник проблема ще е решен Thinking

# 169
  • Варна
Добро утро момичета!
Може да сте го обсъждали, а ма признавам отдавна не съм ви хвърляла по едно око. Та въпроса ми е на вашите първокласници предлагат ли им бяло училище. В училището на синът ми организират лагер в Пампорово със ски училище за 1 седм от 1ви февруари. Много се изкушавам да го пусна, а ма адски ми е притеснено Crossing Arms. Замисляме варианти и ние с баща му да се завъртим някъде на около. То и повечето родители от техния клас така ще правят. newsm78

# 170
при нас--няма такова предложение

евентуално след края на учебната година  има предложение за 3-дневен лагер

Доколкото знам това дали ще има зимен лагер и пролетен зависи от желанието на класните и от разрешението на директора
В нашият клас има доста палави момчета -едно даже го преместиха в друго училище,и госпожата  ни май не е много склонна да ги води някъде.

# 171
  • София
Добро утро момичета!
Може да сте го обсъждали, а ма признавам отдавна не съм ви хвърляла по едно око. Та въпроса ми е на вашите първокласници предлагат ли им бяло училище. В училището на синът ми организират лагер в Пампорово със ски училище за 1 седм от 1ви февруари. Много се изкушавам да го пусна, а ма адски ми е притеснено Crossing Arms. Замисляме варианти и ние с баща му да се завъртим някъде на около. То и повечето родители от техния клас така ще правят. newsm78
При нас не са казали такова нещо, но с удоволствие бих го пуснала. Той е ходил и в детската градина, даже на море съм го пускала. Не бих ходила да го наглеждам, все пак е време да са по самостоятелни.

# 172
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте!

При нас за сега няма да почиват, но са с намалени часове. Днес ще са до 10.30ч и после занималнята до 16ч, с опция с/у 2лв за до 17ч.  Crazy Нашата г-жа ни увери, че в тяхната стая е 20
о, т.е. ОК, въпреки че вчера даже са ги снимали по ТВ-то как големите са с якетата.

И сега не мога да не се похваля. На Коледното състезание по математика Констанца се е класирала на 2-ро място. Има награди и грамота, която трябва да ламинирам днес  bowuu[/b]

# 173
Браво на Танти!   smile3501

# 174
  • Варна

Защо ги разкарват дечицата, сигурно за да оправдаят заплатите на учителите! Thinking
В нашето училище си учат с нормални часове. Peace

# 175
Здравейте и от Враца !!!
Скоро не сме се разписвали
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
 ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ,МНОГО ШЕСТИЦИ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО

Ние си учим нормално,даже днес имаме контролно по български.
Браво на Танти и да продължава все повече напред   bouquet!!!

# 176
  • Някъде в търсене ............
Здравейте, при нас засега учат нормално, но докога не знам newsm78. При нас имаше предложение за бяло у-ще през март, но ми се видя доста скъпичко 250лв за 5 дни в които включва по две спускания с учител, обяд от училището и май карта за лифт.Може  и да съм пропуснала нещо не помня вече.

# 177
  • София
Здравейте, при нас засега учат нормално, но докога не знам newsm78. При нас имаше предложение за бяло у-ще през март, но ми се видя доста скъпичко 250лв за 5 дни в които включва по две спускания с учител, обяд от училището и май карта за лифт.Може  и да съм пропуснала нещо не помня вече.
Aми не е скъпо, толкова ни взеха миналата година в детската градина за същата услуга. Имаха и транспорт до пистата.

# 178
  ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА! Здраве и щастие на всички!

Нашето училище  125соу работи и  има парно поне за сега, всъщтост нямам точна информация  какво се случва  там,  защото баща му го  води, оставя го на десетина метра от двора и никога нищо незнае и нее чул. Притесних се тази сутрин като видях една  майка как се връща с детето от съседното училище    разпуснато с бележка -дървена ваканция , без предупреждение. Представих си мойто, как седи подсмърчайки пред училище и плаче или пък си хваща автобуса и се прибира в къщи,  слава богу обадих се учат.

Мисля, че тази цена 250 лв. за 5 дни е ужасно висока пада се по 50 лв на ден, а миналата година от градината ни искаха 20 или 25 лв на ден. А кога е следващата ваканция?

# 179
Мънки, мерси за списъка, нашето училище не е в него, тоест си учим Simple Smile. Само басейнът не работи.
Гита, браво на Танти! Оказа се, че и ние имаме олимпиада по математика, само че е на 20 януари. Младежът сам изяви желание и се записа срещу 5 лв.

Общи условия

Активация на акаунт