Да бъде обективна и фокусирана 2009 - Фотография 31

• 22 985
  • 586
  •   1
Отговори
# 90
Додо, моят телефон е 0899897021, твоя мобилен го намерих  Simple Smile

МардиГра, много хубаво си взела ре6ението, 4акаме те
Моите настройки са на АдобиРГБ.

Муце, хайде стига се срамувай. Стискай се и идвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 91
Да си изкарате супер на срещата Simple Smile Искам и аз, но няма нямааа  Laughing

# 92
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
... Стискай се и идвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Очаквам подробни инструкции за това "стискане" - кое да стисна, как да го стисна?! Mr. Green Crazy

# 93
... Стискай се и идвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Очаквам подробни инструкции за това "стискане" - кое да стисна, как да го стисна?! Mr. Green Crazy
Трудно е за обяснение, ела наживо да ти покажа Mr. Green

# 94
Emi Bademi, ако побутнем луиза да се раздели с апарата си (А утре това ще правим) може да се сдобиеш с нейния Оли, прави страшни снимки. виж:
http://www.flickr.com/photos/13672334@N03/

аз утре съм с дете, ще се опитам и Лулу да домъкна. изобщо не знам в колк ще дойда.... от 17-19,30 съм на работа, освен да пропусна ... ?? да пропусна работата искам да кажа.

# 95
Копирам си питането от предходната тема.Наистина не съм погледнала че има нова.
 Не спамя а просто не знам къде другаде да питам newsm78. Вече имам ново фото. Не показвам мои снимки защото смятам че не са за публиката в тази тема Peace Peace Peace (много са хубави вашите неща, които показвате)

Честито Рождество Христово момичата и момчета.

Та въпроса ми беше къде мога да погледна безплатни програми за обработка на снимки.Май Пикаса беше newsm78 едната програма, за която съм чувала.
Съжалявам че така се вмъквам в темата, но досега търсих подобна тема за аматьори Embarassed и не открих Embarassed

# 96
бъни.. ти не.... аз спамя Joy

адоби лайтрум е сравнително лесна и може да се дръпне "безплатно". или ти трябва лицензиран софтуер?
пикаса също става.

# 97
Заформя се приятен купон. Искам и аз .....

Поне снимки пуснете после

# 98
Лайтруум не е безплатна, но май има на4ин да се крадне. Но не знам как.

Рали,м 6те правим снимки  Heart Eyes И едно за теб 6те пием (Калина сигурно за апарата ти по-скоро  Joy)

Калинке, много разумно ре6ение да пропусне6 работата, аз го приветствам, тотално  Hug

# 99
Picassa e безплатна и много лесна за работа. Може де се кропи, да се променят цветовете, да правиш черно-бяло, да премахваш червени очи
майка ми много се запали по нея.
http://picasa.google.com/

Друга безплатна и много добра е GIMP http://www.gimp.org/
прави почти всичко, което може и фотошоп. Има и доста уроци в нета.

Джеми, тя Калина за апарата ми вече пи веднъж, не я оставайте де прекалява, моля  Mr. Green

# 100
Ох, Рали, Ралиииии... лесно ти е на теб отдале4е да дава6 акъл...  ooooh!
 Mr. Green
Айде, лека но6т, 4е ми отиде разкрасителният сън...

# 101
  • sofia
На всички отговорили ми - много благодаря!!!
На Огненото Птиче - благодаря за изчерпателния отговор!!!
Jaly, ох много си права, ама какви "грешни" помисли ми вкарваш в главата - не е истина... А за втората ръка - да ти кажа честно малко ме е страх, поне апарата да е в гаранция. Ще ми дадеш ли линка към въпросния базар? Благодаря!
Калина,  ах тииии, а Lois знае ли? Айде след срещата да споделите! Wink
Хубав ден и приятна среща!

# 102
  • София
Последно, в колко часа отпочваме  Mr. Green?

# 103
Последно, в колко часа отпочваме  Mr. Green?
17.30h в Лучано на Славейков  Heart Eyes
Наложи се мръдна времето с 30 мин, аз 6те закъснея.

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 11:48 от geminarius

# 104
Бъни, не ме разсмивай! Всички сме почнали отнякъде и се учим взаимно.

Искам и аз на среща! Praynig (затова да пуснете после компромати)
Ама ще видите вие Джемката като се прибере, как ще си заформимм у Европата купон Mr. Green
Рали, нали ще дойдеш тогава?

Отсега да ви кажа - ще си идвам през април. Тогава живи-умрели, да сте се строили за една пиянска форумска среща с мен.  Naughty

За Лайтруум се намират серийни номера за Уиндоус из нета. За съжаление моите са за първата версия и не стават за тази, която сега се сваля като демо от сайта на Адоби.

Общи условия

Активация на акаунт