Отговори
# 165
valkata78 :лесно и безпроблемно отбиване ви пожелавам тогава и нека второто да го кърмиш 2-пъти по толкова Mr. Green HugАз Зоята я отбих малко преди да стане на 2 год.,точно с тази идея,да почина малко ,да си възстановя организма преди новата бременност.Само гледай да стане плавно,за да нямаш проблеми най-вече с гърдите.И един съвет от мен,колкото и смешно да звучи,най-много ми помогна за облекчаване на напрежението в гърдите,зелеви листа в сутиена. WinkУспех. Hug

gingerina :добре дошла при нас и лека бременност. Hug

# 166
Venilove,
и аз нямам гадене. Вчера имах малко, но по-скоро бях тръгнала да се разболявам, защото ме болеше и стомаха.
Май и аз като теб ще си направя още няколко теста. Все си проверявам гърдите дали още ме болят.  Joy
Мерси arllina Simple Smile

# 167
Честито септемврийски мами! Моят термин е на 7 септември... Имам дъщеря на 10 години! Успех на всички и безпроблемна бременност!  Sunglasses

# 168
Здравейте момичета ,
първо честито сърчице на tami1111   Laughing . Изправена съм пред голяма дилема и много се надявам на вашите препоръки , и така -
миналия август си взехме куче порода голдън ретривър ,като кучето беше подарък за дъщеря ми и сега тя се грижи за него , но сега не знам какво да правя с кучето .Ако го махна тя ще ми е сърдита защото си е нейно , а ако остане не знам как ще опазя да не влиза там където ще е бебо . Апартамента не е малък ,но и кучо е свикнал да ходи където иска ,опитвам се да го науча да стои в една стая ,но той дере и лае с часове. Опитах се да я убедя че така трябва да постъпим ,но трудно се убеждава тинейджър .
Здравей, сега виждам поста ти, като се зачетох по обстойно. Ние също имаме куче - лабрадор на 3 годии и половина, честно казано няма начин някой да ме накара да махна кучето, мъжа ми е на същото мнение, така че помисли... Имаме доста приятели, които гледат куче и бебе, проблема се решава с изолация на кучето. Ние сме решили просто да го пренесем при дъщеря ни, която е на 10 години и също много го обича и да не му даваме да влиза в стаята при бебето поне докато стане на 5-6 месеца. После тандема куче и бебе е страхотен, така че успех... каквото и да решите!  Wink

# 169
  • на последния етаж
Venilove, gingerina,

Аз също нямам гадене:)Simple SmileSimple Smile Единствено малко по-често огладнявам, но ми се хапват предимно плодове, зеленчуци, мляко. Продължава да ме боли корема ниско долу обаче - вече много по-рядко.

# 170
Аз имам един малко тъп въпрос. Сега като съм 4седмица и 4 дена, това 4-та седмица ли е или 5-та? Embarassed

# 171
  • София
Аз имам един малко тъп въпрос. Сега като съм 4седмица и 4 дена, това 4-та седмица ли е или 5-та? Embarassed
Добре дошла! Леко бременеене ти пожелавам!
Това аз си го превеждам, че в момента си в 5-та седмица.
Най-лесно е да си сложиш лентичка, аз иначе все ще забравям до къде съм стигнала.  Laughing
Абе хора, някъде загубихме Неки! Тя имаше някакво кървене в началото, после спря, но от доста време не е писала. Дано всичко е наред при нея!

# 172
  • София/Търново
Идеята за лентичка е най-добра.

gingerina Няма тъпи въпроси-има тъпи отговори.  Embarassed Бременността се състои от 280 дни. Това са 10 месеца от по 28 дни. Всеки един от тези месеци е лунарен първи, втори... до десети. Всеки лунарен месец се състои от 28 дни-4 седмици по 7 дена-така наречените гестационни седмици. Това аз го научих 4 лунарен  Joy

# 173
Здравейте септемврийски мами,

Аз съм септемврийска мама 2004 г., а сега се очертава да съм септемврийска мама 2009 г. Simple Smile

Много се радвам, че дай боже пак ще съм септемврийска мама. Страхотен е месец септември за раждане, харесва ми най-вече това, че цяло лято ходех с рокли, чехли, времето беше хубаво, по цели дни бях по разходки и неусетих последните месеци на бременността. След това беба се роди в сравнително топъл месец, но не толкова горещ както са месеците през лятото. На 13тия ден бяхме вече навън на разходка с количката Simple Smile.

А пък за зодия Дева също мога да споделя хубави неща. Девите от много наблюдения, мога да кажа, че са много подредени, грижовни, тихи хора. 

# 174
  • София
Аз знаех основни неща преди първата бременност, но без да се задълбочавам.
За лунарните месеци научих след като от болницата ми дадоха план за ЖК, където всички прегледи и изследвания бяха описани по лунарни месеци. Тогава вече се задълбочих в материята. Laughing
Добре дошла, Галя79! Аз нямам впечатление от зодия Дева, хубави неща си написала.
Мен лично подредените хора много ме радват, а засега /за разлика от майка си и най-вече от баща си/ вкъщи имаме един силно изявен педант - сина ми. Нещо ако не е сложено на обичайното си място - не забравя цял ден, все натам ще ме тегли да го сложа където трябва. Има ли пък трохи на масата - няма да яде, ще чисти троха по троха. Не излизаме навън преди да си среше косата /подстриган е целогодишно нула номер/ и без да му намажа лицето с крем и хиляди други дребно неща, за които снахата един ден мен ще обвинява, че такъв съм го възпитала.  Joy

# 175
Благодаря ви за отговорите, момичета. И аз уж съм чела, чела много, ама сега като погледнах резултата (4с. и 4 дни) и забравих всичко. Simple Smile.
Галя, добре дошла, с теб сме с близки термини Simple Smile.

# 176
Ники:каква зодия е момченцето ти.Моето момиченце е лъвче,но ми прави впечатление,че също е така,доста подредена,все подрежда и нарежда играчки,фулмастри,моливи,а ако се изцапа е просто ужасена.Ама тя има на кого да прилича,бащичко. Wink

Gala79 :добре дошла при нас и лека бременност ти пожелавам. Hug

# 177
Здравейте, и аз ще раждам в началото на септември  Praynig. Досега не съм поствала. Даже незнам как ще изглежда поста след като го пусна. Досега само ви чета. Ходих на лекар - потвърдиха ми бременноста и докторката каза да отида пак в края на другата седмица, за да чуе сърдечна дейност. Дотогава няма да казвам на никой, защото се страхувам дали всичко ще е наред. Нядавам се с вас да изкараме по една чудесна бременност и да се радваме на прекрасни дечица  Hug

# 178
  • София
Добре дошли на новите мами  Hug
Момичета ние си имаме точка  Party По ехограф съм 5г.с. На 28,01 ще ходим да чуем сърчице  Praynig и да ми вземат кръв и урина за изследвания. Имам малко отлепване на плодното сакче и ми изписаха дуфастон и нош па. Това е за сега, лека вечер!

# 179
  • София
Добре дошла, ДД2! И на теб ти пожелавам една прекрасна бременност и здраво дете!
Арлина, скорпион е. Голям дзвер, честно казано, аз съм твърде предубедена към тази зодия. Общо взето ужасно, чак неприлично много слуша, но само когато мненията ни съвпадат. Реши ли да си прави неговото го прави - мълчаливо, но упорито.
Всъщност предубежднието ми идва от това, че майка ми е скорпион и като цяло е тежък характер. Дори термина ми беше на нейният рожден ден. Ама и двамата с мъжа ми се запънахме, че на тази дата няма да раждам.  Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт