Отговори
# 90
  • София
Добре дошли на новите мами!
Аз и първият път, а и сега нямам проблем с гаденето.
Относно пола - излиза по няколко таблици, че ще бъде момиче. Аз все пак се надявам да е момче.

# 91
Здравейте,
На мен ми е първа бременност, така че нямам с какво да сравнявам Simple Smile Не ми се гади, само от време на време ми прималява и почти непрекъснато съм гладна:-) Но това може и да си е от чиста лакомия Simple Smile Много ме е страх да не кача много килограми и накрая едвам ще се търкалям Sad
Иначе от 2 дни имам слаби болки, до вчера предимно от ляво, но от днес се преместиха от дясната страна. Толкова са слаби, че ми е неудобно да звъня на лекарката за нещо такова, при положение че съм я виждала веднъж в живота си...
Четох, че и други имали такива болки и предполагам, че е нормално. 

# 92
Здравейте септемврийки. Пожелавам ви леко бременеене и безпроблемно раждане. Много се надявам скоро и аз да се похваля с две чертички. Три месеца пих противозачатъчни и сега ги спрях. На 22 ще разбера дали ще бременея с вас. Много се надявям да се получи от първия път,  Praynig  но като чета по форумите не винги се получава така  Thinking . Знам че може би много бързам, но исках да ви питам дали ако направя теста на 21 дали ще отчете някякъв резултат. Страх ме е че това нетърпение ще ми излезе през носа  Cry

# 93
  • София
Криска, аз вече писах, болките ги възприемам за нормални. Ако отидеш на лекар вероятно ще ти изпишат нещо обезболяващо, най-често Но шпа. Тъй като обаче това за мен са съвсем търпими болки, не бих пила лекарства, но ти си знаеш най-добре.
Нана5кова, на мен сега при втората бременност теста ми отчете 3-4 дни преди закъснението. Теста беше някакъв бонус към други тестове, въобще ужасно смотан. Чертичката бяха толкова бледа, че трябваше да се дзверя с фенерче, все пак си я имаше.  Laughing После си купих тест Шуър чек, направих го на един ден закъснение и чертичката си беше вече съвсем ярка и нормално. Най-хубаво е да изчакаш все пак. Хормона, който засичат въпросните тестове расте с различни темпове при различните жени, може и да си бременна, но да не е достигнал нива, които теста е в състояние да отчете и само ще се разстроиш.
За супер-нетърпеливите мами има и кръвен тест, който е доста по-точен от уринния и хваща бременност на много ранен етап. Доколкото знам става готов за 2 часа и струва около 20 лв.
Успех ти желая!

# 94
Мерси Ники. Аз просто искам да изненадам мъжлето- на 21 има рожден ден. Много ме е страх дали всичко ще стане от първия път,защото знам че ще ми се отрази много зле ако не се получи. Може би чета прекалено много форуми на кандидат мами.   newsm78 .Момичета стискайте ми палци да се присъединя скоро към страхотната ви група от бремелинки  Praynig

# 95
  • София
Четенето е хубаво нещо, стига обаче да ти действа добре на психиката по даден проблем. Аз четох известно време в "Искам бебе" и се отказах, не ми се отразяваше добре.
Първият път забременях от раз. Сега вторият не можах 5-6 месеца, накрая си купих ову-тестове и овулацията ми се оказа, че е след 20-ия ден. Това означава, че предишните месеци сме правели НИЩО, което и на двамата ни се отразяваше зле и е доста натоварващо. На втората засечена с тестове овулация забременях, което пак го смятам за бързо.

# 96
Всичко е възможно момичета.Аз съм живия пример за скоростно забременяване.От раз и 2-та пъти,планирани бременности.Дори сега си мислех,че този път едва ли ще е от първия път,струваше ми се,че не нацелихме момента.Ама стана.Направо от въздуха прихващам. Mr. Green
За тестовете:този път ми показа от 3-тия тест.Първия го направих малко рано,втория май беше смотан и чак на 3-тия имаше 2-ра черта.Дори си мислех да си пусна кръвен,ако беше пак отрицателен.
nana5kova :за справка,последно ми дойде на 06.12 и на 06.01 ми излезе най-после втората чертичка.Стискам палци. Peace

# 97
И аз да споделя за моето зачеване Laughing! Същата история като на Арлина, първия път от веднъж, втори също! А за теста, направих си Шуър Чек един ден преди да ми дойде и веднага лъсна чертичката!  Hug 

# 98
Къде изчезнахте всички?Никой не пише... Rolling Eyes
Хайде нови мами,престрашете се и се запишете при нас Hug Hug

# 99
  • Karlovo
Добро утро бъдещи мами ,при мен колкото повече време минава толкова повече се засилва гаденето .В нас се съобразяват изцяло с това какво на мен ми се яде  Grinning . Да се почерпим за закуска с един лек натурален сок .

# 100
  • Sofia
Здравейте и от мен.Dreems мерси за сока.Аз пък нямам абсолютно никакви неразположения,чак се плаша понякога дали всичко е наред.Но пък болките в гърдите са ужасни.Лек ден на всички.

# 101
Гърдите вече не ме болят толкова много,а гаденето го чакам след седмица,две. Sick

# 102
  • София
Ехооо  55 и аз съм бъдеща септемвриика  Grinning  Не съм ходила още на лекар, но по мои сметки термина ми е 15,09,09. Това ми е втора бременност, първата беше неуспешна и се моля всичко да е наред този път  Praynig За момента нямам оплаквания, само леко напрежение в гърдите и по-лесна уморяемост. Лека и успешна бременност на всички!

# 103
  • Karlovo
Здравейте ,аз се включвам само да почерпя ,че днес имам имен ден .Ето една скромна виртуална почерпка . Лек и успешен ден на всички  Hug.

# 104
  • Sofia
Добре дошла ,Мариана.Здравейте, момичета.
Аз да се отчета-видяхме ембриончето,чухме и сърдечен пулс(невероятно е) Wink
Хайде чакаме още мами да се похвалят в темичката.Лек ден на всички пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт