Отговори
# 105
  • Sofia
Dreems, мерси за почерпката,ама и аз требва да почерпя.Май сме адашки с теб.Да ти е честито името,здраве,късмет и едно пухкаво бебе на финала. newsm30 newsm30 newsm30

# 106
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЧКИТЕ! Да сте живи и здрави и да родите едни здрави и красиви бебета!
Привет на Мариана, ние с нея сме общо взето с един термин, аз съм за 14-15.09. Hug

# 107
  • София
Здравейте, момичета!
Първо, честит имен ден на dreems!   bouquet Да си жива и здрава и през септември да гушкаш най-сладкия си подарък! Heart Eyes
Добре дошли на новите мами! Почва и тук да се заформя дружината, много се радвам на новите попълнения.
При мен нищо ново, вече ми мина безапетитието, за съжаление, и сега съм адски гладна почти през цялото време Embarassed. Но ще гледам да удържам фронта, че и без това съм си дебеланка.
Лек ден засега от мен!

# 108
  • София
Честито на именничките, днес е св.Татяна! Момичета да ви е живо и здраво името и да си родите живи и здрави бебоци!
В Четвъртък съм на лекар и ще разберем какво става. Иначе за термина - според ПРМ е 15,09,09, а според датата на овулацията е 18,09,09  Wink Абе когато, тогава само да е живо и здраво, че и мен паниката ме обзема понякога  Whistling

# 109
И аз се присъединявам към вас... току що бях на лекар, но каза че още е доста рано.. по калкулатора трябва да съм към 20 септември..
за първи път ми е и ме е безумно страх, мн неочаквано, шаш и паника, рева и се радвам през 5 минути, абе въобще не знам какво става..
айде Simple Smile лек ден

# 110
  • София
Честито на именничките, да сте много здрави и щастливи!
Добре дошли на новите мами!

# 111
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИТЕ НИ ИМЕННИЧКИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!  bouquet  bouquet  bouquet

welcomeна новите мами.

Аз си запазих час за петък,ще ходя при гинеколожка,при която не съм ходила,препоръчаха ми я.Моята е добра,но се налага да чакам поне час пред кабинета,докато вляза и това не ме устройва сега,просто няма кой да ми гледа детето толкова време.

# 112
Здравейте и от мен Simple Smile аз също съм от мами 08
Пожелавам ви лека и безпроблемна бременност и накрая едни хубави бебоци  bouquet

# 113
  • Karlovo
Аз днес ходих до личната лекарка и тя ми каза че няма смисъл от преглед до 8-та седмица .Да отида тогава ,че тогава се виждало сърцето на бебо .И сега ще си почакам още малко ,ама то няма и за къде да бързам  Grinning .

# 114
dreems и аз май ще направя като теб, ще оставя прегледа чак за към осма седмица, но днес много се притесних, толкова много ме боля от дясно ниско долу, направо като котнтракция. Чудя се какво да правя, пих но-шпа и ми мина след около половин час Sad. Май ще отида по рано за да видят дали всичко е наред! Лека нощ и приятни сънища!
Добре дошли на новите мами! Hug

# 115
Здравейте бъдещи и настоящи майчета! Присъединявам се и аз към очакващите септември 09г.
Щастието е неописуемо след 2г опити за бебче.

# 116
  • София
Здравейте бъдещи и настоящи майчета! Присъединявам се и аз към очакващите септември 09г.
Щастието е неописуемо след 2г опити за бебче.
Добре дошла, да сте живи и здрави!

# 117
Здравейте  и честито на всички бъдещи мами,    bouquet
Включвам се  към очакващите   newsm30 през септември
преди няколко дни си направих тест за бременност и излезна положителен  EFP Laughing
много съм щастлива за което.
Все още не съм ходила на лекар, защото най-вероятно на видеозона няма да се види нищо.

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 08:22 от silvi_silvi

# 118
  • Габрово
 Venilove, silvi_silvi  welcome

Вени, наистина еуфорията е голяма, когато бебето е дългоочаквано. Не че мамите, които забременяват от раз не се радват по същият начин, но въпреки всичко съдейки по себе си има  разлика в изживяването. Александра я правихме една година и после като забременях не смеех с нищо да прегреша да не би да я загубя, докато сега въобще не се втелясвам толкова и не се пазя много, много. Някак тръпката не е същата сега, което донякъде ме плаши, но като почна да усещам ритничетата съм сигурна, че ще изпитам невероятна любов към бебето, но засега съм малко безразлична  Embarassed

# 119
  • София
Привет, мамчета!
aguto  Venilove silvi_silvi   welcome  Лека и безпроблемна!
dreems и toni84 преди осма седмица все пак може да се установи дали бремеността е вътрематочна, а някой път може и сърчице по-рано да се чуе. Ама браво щом имате това търпение, аз го нямам  Blush
Наистина еуфорията при дълго чаканото бебе е мното голяма. Ние започнахме Септември миналата година, като забременях пролетта, но загубих бебето в 16г.с и сега хем се радвам, хем умирам от страх  Confused Само се моля всичко да завърши благополучно този път  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт