Ей Паси много хубава тема (само да те светна, че дъщеря ми така вика на розовото плюшено прасе)
Любовта е нещо, което неможе да бъде описано толкова лесно с думи. Много хора са се опитвали, но никой никога не е успявал, защото всеки чуства любовта по различен начин.
Любовта за мен е жената, която ме накара да се чувствам желан, обичан и ме накара да чувствам към нея нещо, което не съм чуствал към никой друг. Любовта е всеки път когато я видя да се усмихне, когато ме погали и ме прегърне. Любовта е това, което ме кара да правя всичко за нея, да мисля за нея когато я няма и да ми дава сили да продължа в трудни моменти. Любовта е топлината, която ме стопля в "студените" дни. Любовта е това, от което не бих се отказал и бих жертвал всичко заради нея. Някой казват, че любовта има много измерения. Според мен истинската любов е само една, след това нещо в теб се пречупва и вече нищо неможе да те накара да обичаш така. Любовта е и болка, когато оставаш неразбран и когато бъдеш наранен умишлено или не. Това, което не трябва да забравяме никога е, че любовта не е даденност. За нея трябва да се бориш постоянно, и да не я оставяш да изгасне. Любовта иска своите жертви и ако не си готов да ги дадеш, по-добре да не я предизвикваш, защото тя ще ти го върне тъпкано. Любовта трябва да ти идва отвътре и да я оставиш да гори без страх, че ще се опариш.
Любовта ме прави по-добър.
Нека завърша така:
КОГАТО СИЛАТА НА ЛЮБОВТА, ПОБЕДИ ЛЮБОВТА КЪМ СИЛАТА, СВЕТЪТ ЩЕ ПОЗНАЕ МИРА.
ДЖИМИ ХЕНДРИКС