Усещане за .... любов.

• 42 869
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
 M. , той е в твоя вътрешен свят , а от там няма как някой да си тръгне завинаги.Винаги остава една следа, а белегът от нея напомня и стряскащо подсеща за болката.Но често усещането за любов е точно усещане на болка.
 Но когато те заболи от любовта , усещаш нейната сила и истинност.Затваряш се в себе си и прдължаваш , а надежда винаги има ............................... за другия наш живот.

Има една хубава българска песен , в която се пее : "Кой ще каже какво е любов ............. " . И съм сигурна ,че всеки ще открие нещо различно.Както съм сигурна и , че никой не може да каже : Това е любов , Това не е , Това е истинска любов , Това е грешна любов , едикоя си е правилната и т.н.т.

# 241
Ако търсиш доказателство за любовта ... то това вече не е любов, а съдебен процес с непредвидим край.
Любовта или я има или я няма. Вземеш ли да я търсиш ....  Confused Confused Confused

# 242
  • Пловдив
страхотна тема   bouquet
Любовта за мен е :

Любов е да помогнеш.
Любов е да дадеш:
на гладния - надежда,
на сития - копнеж,

на силния - неволя,
на слабия - кураж ,
на веселия - милост,
на тъжния - мираж,

на скромния - посока,
на алчния - сърце,
на имащия - радост,
на можещия - цел,

на гордия - утеха,
на плахия - мечта,
на властника - боязън,
на роба - доброта…

ЛЮБОВ е да раздаваш
душата си без жал
и мигом да забравяш
кому, какво си дал.

Надежда Захариева

# 243
Любовта те кара да се чувстваш велика, пламенна, желана.
Аз усещам любовта като моето второ АЗ, като едно мое продължение, допълнение.
Любовта е всичко, тя е вселена. Потъваш в нея, обвита в нежно сияние.
Любовта е страст, подкрепа, внимание...дори компромис.
Така я чувствам вече 12 години Wink

# 244
  • Бургас
Най-вълнуващото чувство за мен е когато свиря - с нищо не може да се сравни. Няма човек, който да ме е карал да се чувствам така, както когато интерпретирам музика - като полет е... И винаги, когато си помисля за пианото, ме свива нещо отвътре.

# 245
Сякаш бе сън................,мъж,не беше мой,но умеещ да обича,да създаде усещането да си специална,да ти докаже че си единствената,да се влее в ума ти с години...Усещах се силна,обичана,без контрол....Звън по телефона,нашата песен,пеперуди пърхат в корема ми...
Не се храня,чувствам ситост,не спя,чувствам се преспала......Усещам порив,усещам сила,летя...Любовен sms,силни думи,кънтят в ушите с часове.....Червенина по бузите,жажда да го видя,да го прегърна....Букет цветя,но мирисът  по-специален-мирише на любов,любовна картичка,с едно изречение,но още го помня....Въздухът ухае на НЕГО.........Любов бе,не бърках.

Години след това,когато всичко вече беше минало,като чуех НАШАТА ПЕСЕН,ме побиваха тръпки....Спомените предизвикваха особени чувства....

Поздравления за страхотната тема!  bouquetВърнах се назад във времето.

# 246
................,мъж,не беше мой,но умеещ да обича.................,да ти докаже че си единствената,................

Ако си единствената жена на света ... чий е тогава ??!!  Thinking

# 247
Чудесни сте    Heart Eyes

Жени   bouquet

# 248
  • Стара Загора
................,мъж,не беше мой,но умеещ да обича.................,да ти докаже че си единствената,................

Може би ничий...
Защо трябва да намесваме собствеността тук?

# 249

точно усещането за собственост прецаква нещата,Любовта става като вещ на която сме се наситили

# 250
точно усещането за собственост прецаква нещата,Любовта става като вещ на която сме се наситили

Защо тогава казва .. не беше мой ... ??!!

# 251
Да се почувствам отдадена на някого, мога да реша само аз. Никой не може да реши това вместо мен, нито аз вместо него.

Не съм и не мога да кажа "мой" за никого.

# 252
Не съм романтична...  Confused За мен любовта се измерва с времето. Ако след 100 години все още ми се подкосяват коленете от погледа му, все още го разбирам без думи и мисля за него повече, отколкото за себе си- тогава ще знам, че наистина обичам, споделено или не. Временните увлечения, колкото и красиви и вълнуващи да са, не заслужават името " любов  ", все пак. Simple Smile

# 253
Временните увлечения, колкото и красиви и вълнуващи да са, не заслужават името " любов  ", все пак. Simple Smile

Лошото е че "временното" може да е и 15 години ..  Confused

# 254

Защо тогава казва .. не беше мой ... ??!!
ами незнам аз това мой го разбирам като "пространствена принадлежност",живеем заедно подписали сме в гражданското и за да го отлича от другите мъже Grinning,ама това не го задължава по никакъв начин към мен  както и мен към него ако няма нищо помежду ни

Общи условия

Активация на акаунт