Усещане за .... любов.

• 42 893
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
К. в такива ситуации е много трудно да се определи кое е правилно и кое не. Важното е, да си честна със себе си. Защото премълчаването на една истина, не я прави по-малко истина и си е по-скоро лъжа. Ако обичаш все още мъжа си, тогава е разбираемо да се подложиш на болката, която изпитваш, но ако няма останала любов към човека до теб, може би трябва да бъдеш добра (както казваш) и към себе си и към него, и да избереш любовта си. Противното не би било честно и за мъжа ти, защото ще трябва да живее в заблуда, че е щастлив и обичан. Може би заслужава и той да опита да е щастлив.
Т.е. незнам дали всичката тази болка, за която говориш си заслужава и дали ще направи детето ти по-щaстливо.
Успех ти пожелавам Hug

# 226
K, аз останах с убеждението,че решението,което си взела е заради детето.Ако правиш подобна саможертва, само то би я заслужавало.Не мисли кой и как те обсъжда,живота си е твой!И какво значи,че си си позволила да се влюбиш!?Ние не можем да заповядваме на чувствата си,не можем да "позволяваме" на любовта да идва и да си отива...Тя сама ни спохожда,без значение дали на нас ни харесва или не.Просто прецени добре ситуацията.Не бих могла да те съветвам нищо.Ти най-добре знаеш кое е добре за теб и любимите ти хора.Но в никакъв случай не се води от хорското мнение.Точно тези,които критикуват и представят себе си и семействата си за идеални са най-нещастни, защото налагат прекалено много ограничения на себе си и на околните.Успех    bouquet

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 14:25 от sweety

# 227
Благодаря ви за мненията и съветите. Темата не е за мен, извинявам се че така се намесих и я обърнах.

pasinet, страхотна тема!

# 228
Защо е нужно да се влиза като гост.../всъщност знам за жалост-изпатих си вече от едно такова споделяне/.
Прочитайки мнението на К....все едно аз съм го писала.Исках да пиша на лични,ама...Аз съм в абсолютно същата ситуация.Обаче преди седмица избрах да бъда щастлива и мъжът ми се изнесе по негови си причини,които нямат нищо общо с въпросния господин Х.Но дори сега не мога да бъда с мъжа,когото обичам до лудост.Той е смисълът на живота ми,обаче той би предпочел принципите си/все пак аз вече съм била семейна,а и с дете/дори пред мен.А и двамата много се обичаме-как да пренебрегнем този факт...Вече не знам-объркана съм и иска ми се да следвам сърцето си,но не знам това ли е верния път и дали някога ще бъдем заедно.
Аз също се извинявам,че не пуснах отделна тема,но просто прочетох себе си по-горе и не се стърпях да отговоря.

# 229
Сила се иска понякога, момичета!Да устоиш на трудностите и да се бориш за любовта. В настоящия момент така разсъждавам. Не съм изпаднала във вашата ситуация и  не мога да дам съвет, но знам, че всеки сам извървява пътя си, сам си учи уроците и сам прави грешките си....Дано постигнете мир в душите си! Hug

# 230
Иска ми се да ви вдъхна малко повече сила и кураж..(за К и лъвицата)
Понякога..просто нещата се случват..
Винаги съм смятала, че съм достойна за обич и че заслужавам да усещам присъствието й ежедневно..
Вярвала съм искрено, че все някой ден ще се случи и на мен..

Е, случи се..там, където най-малко очаквах, по начин който не съм и мечтала..
Беше до мен и край мен години наред, беше до мен в най-големите ми житейски и душевни драми..
Все още се гледаме с онзи усмихнато-глупав поглед..
Това усещане я прави от невъзможна в истинска любов..
Не искам повече..

# 231
magarence, а какъв е смисъла от такава любов, какво ти носи... Аз пък искам повече, искам да споделя любовта си, да я изживея истински....колкото ни е писано, но да я има реално. Не някъде, не аз до друг, той до друга, не мечтаейки един за друг.

лъвицата, и аз искам да следвам сърцето си, но не мога да си го позволя. Трябва да следвам разума си. Прекалено много несправедливости ще извърша, ако се оставя на чувствата си. Ще разбия две семейства, той чака дете....всичко е толкова грозно като го погледна отстрани и така искам да не съм аз тази, която играя в този  филм. Да гледам отстрани и да се вайкам колко са подли тези двамата, как са могли да си позволят да сигнат до тук, да лъжат и въпреки че осъзнават какво правят да продължават да се обичат и да живеят заради любовта си. ...Просто трябва да намеря покой със себе си. Но ми е трудно, тъй като отсреща непрекъснато се борят за нашата любов и просто не ме оставя да заблудя сърцето си.

# 232
Странно е наистина това, което пишеш К., че той чака дете,  а се бори за вашата любов, как точно го прави?
Ти ли си тази, която се е отказала от тайните ви срещи?

# 233
K.

Съжалявам за твоя случай..очевидно е прекалено усложнен..
Не бих могла и да си се представя в ситуация като твоята..
Може би е по-отскоро връзката ви и затова с право си разколебана..
След последния ти пост, определено разумът трябва да вземе надмощие.
Ще боли, но ще знаеш че си постъпила правилно.
Успех!

П.С - при мен нещата са отдавна..и не са "скрити"...затова и останалото са подробности..

# 234
В такъв момент и самата ситуация е нередна.Заедно сме от 8 години.Той не е обвързан,но това не прави ситуациата по-лека.Мразя да говоря за правилни и неправилни неща-разболях се от тежка,нелечима болест още когато бях на 20.....и винаги когато срещу това,което правя използват думата неправилно отговарям,че не е било правилно и на 20 да се чувствам осакътена.Той се притеснява най-вече от факта,че е лошо за детето.Че ще го объркаме и че той никога няма да се чувства негов татко....и макар да му се иска понякога няма да може да вземе участие във възпитанието му.

# 235
След такива думи само мога да си помисля, колко глупава съм на моменти да вярвам,
 че постъпвам много правилно, че и да си позволявам да мисля, че другите са в грешка.
 Свещена глупост. Добре е човек да бъде ритнат понякога та да падне по д. обратно на земята.
 Peace

# 236
М даааааааааааааа какво нещо е живота никога не знаем пред какви изпитания ще ни изправи.Към  К-изпращам ти и моята сила мила и те прегръщам,смятам,че си взела правилното решение точно защото си добър човек,точно защото знаеш,че не живееш сама на тази земя и не си егоист освен собствените ти чуства те вълнуват и тези на другите HugАз съм от хората които не смятат ,че един ден ги удря ток и те срещат своята половинка,да навярно се случва в даден момент от живота ти,но това не значи че на света няма други хора които ти импонират като цяло и не означава,че няма да ги срещнеш на друг етап от живота си,да реализирам всички тези връзки е невъзможно и не е необходимо защото често материализацията в пространството ги убива ,поставя ги пред условности и ги промення до неузнаваемост.Тези хора които минават през мен винаги оставят диря, и променят по нещо в мен развиват ме като човек и като душевност.

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 15:33 от bimba

# 237
K., толкова объркано звучиш...излиза,че когато сте изживявали голямата си любов,той е спал и с жена си,щом чака дете?!   newsm78   
Знам,че има и такива мъже,за мен  са напълно безотговорни,но ти защо се заблуждаваш?
КОя съм аз,че да съдя ...   

# 238
Сутрин отварям очи с мисълта за него, вечер заспивам отново с мисълта за него.

Отново откраднахме малко време. Съвсем мъничко време. Живея заради тези откраднати мигове. Треперя при мисълта, че ще го видя, че ще го прегърна. Потъвам в очите му и там виждам себе си. Прегръщам го, усещам ударите на сърцето му. Знам, че то бие за мен и завинаги ще бъде така! Прегръща ме толкова силно, че дъхът ми спира, последна прегръдка. Оставя ме да си тръгна от него, завинаги да си тръгна и да се върна при моя живот, другият ми живот, изграден от подробности, но и от най-важното - моите децата. Аз искам да тръгна и той ме пуска... Оставя ме да си тръгна въпреки, че сърцето му си тръгва с мен. Въпреки, че след мен не му остава нищо. Завинаги съм негова! Завинаги е мой! Животът ми е пустиня без него, но така трябва. Не съм същата, не искам да се усмихвам, нещо е прекършено в душата ми. Но въпреки раздиращата болка, изпитвам щастие че срещнах такава любов, макар и късно, че открих себе си в друг човек и друг човек в себе си... Мъничко сила ми дава мисълта, че той съществува там някъде и ме обича така силно както аз него. Благодарна съм, че го има! Макар и не в живота ми...

Това е за мен усещането за любов...

Искам да вярвам, че след този живот ще имаме и друг, в който отново ще се намерим и ще бъдем завинаги заедно. Толкова силно искам да го вярвам! Този живот е за децата ми и техния татко, който ме обича безумно...

Моля да ме извините ако ви се стори малко встрани от темата! Просто имах нужда да напиша това...

# 239
Моля да ме извините ако ви се стори малко встрани от темата! Просто имах нужда да напиша това...

Не е в страни, щом това е твоето усещане. А и това е животът понякога. Знам, че е много тежко, но има и хора, на които животът им преминава и никога не срещат човек, когото да обичат толкова силно и той тях ...
Успех!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт