87 Американски късметчета в новогодишната баница

• 24 120
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
ЧРД на Борис!
*
виктория,имахме идетничен опит с мърмейда и с хепи фит мин.седмица(1 пълнометр.филм к гледат и к спрях без време); пускам дора и диего на испански само след като не намерих нищо подходящо на бг (прискул он дименд),гледат,къде разбират-къде не,но поддържаме огъня преди да набъркаме немски в манджата езикова
*
да живее техниката-машина пече хляб,друга готви боб,трета пече сьомга, пералня пере,робот чисти под,деца четат д-р сус на пс,аз отивам да вървя из квартала с книга Laughing

# 91
Честит рожден ден на Борис
Да е здрав и усмихнат Simple Smile

# 92
  • Добрич
Айдеее, идва втората фукла.  Joy И аз да се изфукам - изкарахме страхотен рожден ден!  Hug Много, много се радвам, че се запознах и с Агентката и с Бубка и естествено с красавицата Ангелина и страхотния Дани!  Hug Благодаря ви за милата компания на всички!  Hug Децата се наиграха, ние пък се наприказвахме. Борбата за тортата и духането на свещичките беше действително "ожесточена", но всички бяха доволни.  Wink
Благодаря, момичета, на всички за хубавите пожелания! Много сте мили наистина! bouquet bouquet  bouquet

# 93
Честито на Борис със закъснение! Simple Smile

Блажка, аз точно тази мъхестата пухкава панда ползвах за модел за втората рисунка Simple Smile. Третата си я измислих, ама събирам още, ако случайно някой намери нещо интересно свиркайте Simple Smile Идеята е да направя цялата стена в рисунки на панди нарисувани по различен начин, с различни материали и т.н. Simple Smile
Мерси на Блажка за хубавия сайт! Simple Smile

Анет, ти каква подочистачка имаше ?  newsm78

# 94
без малко да изтърва малкият рожденик на къдрокоска, да е здрав и послушен Борис!  bouquet

днес беше само -1 Ц, отидох пеш на разходка до таргета и се прибрах с 5 торби Crazy, естествено и батерията на телефона ми беше паднала и не успях да повикам помощ (усетих се чак когато платих), хората по улицата ме гледаха ето така Shocked  Laughing

# 95
  • Добрич
Тандури, не е късно, бре. При нас е още 7 пм.  Mr. Green За БГ е вече утре наистина, ама те нали са в бъдещето.  Joy Благодаря ти!   bouquet
Стела, много ми стана весело като те прочетох! Знам, че не ти е било никак нахилено докато си носила тия 5 чанти, но си била наистина гледка за снимков материал - за тук!  Wink Извини ме!  bouquet Мерси и на теб за пожеланията!  bouquet

# 96
  • usa
Вярвам в духовното ви възвисяване

ама моля ти се! ако не се познавах себе си и домашната тълпа и черпех сведения за същността ни от творбата, която нашляпах с толкова усилия вчера, щях да си въобразя, че сме поне шест пъти по-извисени и по-софистикейтед от колкото в действителност сме. та на твое място не бих разчитала на моята привидна висота и така лекомислено да споделям срамотии като закупуване на покимон книжки при това с гифт карта Naughty...

# 97
Честит Рожден Ден на Борис !!! Да е здрав и весел! Завиждам ви че така можете да се събирате...

Тандури, имам една весела снимка с панда от зоологическата градина, но не е картинка...ако върши работа веднага ти я пращам  Peace

Я кажете живеещите и ходилите в Маями- наистина ли има голям проблем с паркирането- наплашиха ни, че няма къде да се паркира, където има е само платено ( $8 )и много вдигат колите  Thinking .

# 98
Clairette, съпругът ми има подобно мнение за паркирането в Кий Уест, но в момента приспива баткото и не мога да го питам за Маями, обаче съм сигурна, че някой тук ще ти отговори... е т'ва мойто си е чисто празнословене... Laughing

Честито на малкия рожденник Борис и от мен!!! Звучи като да ви е било готино, ей, само така Wink !!! Party

# 99
Да бе как не се сетих ,сега като Клаирет каза и аз имам Зоо снимки на Панда -ето тука Тандури ,виж дали ще ти харесат Simple Smile

http://good-times.webshots.com/photo/2633238420101140571FtzTCw?vhost=good-times
http://good-times.webshots.com/photo/2094925140101140571subQaL?vhost=good-times

Кътдрокоске,Агент,Бубка...супер сте,явно сте били сериозни да се съберете за за РД на Боби. Завиждам ,аз Къдри я познавам от 3г  и така и не сме се виждали още  Confused.

# 100
  • usa
аз имам Зоо снимки на Панда

това снимки от атлантското зоо ли са??? уоу! те много се развили! кога държаха уили б. пред телевизора, кога панди започнали да отглеждат...

# 101
Хехе и моите панди са от Атлантското зоо  Grinning
Ето тази е много сладка http://i257.photobucket.com/albums/hh204/botevinka/pandi/DSCF0953.jpg

А ето и целия албум http://s257.photobucket.com/albums/hh204/botevinka/pandi/  Дано свършат работа  Peace

Софко благодаря ти за информацията, дано някой се включи с повече подробности  Wink

# 102
Честити Рождени и Именни дни на всички, които са имали и имат повод за празнуване последните няколко дни!

Тандури, сигурно си събрала достатъчно  панди, но ето още няколко снимки на Сандиеговските:
http://www.flickr.com/photos/23339834@N08/

# 103
Вярвам в духовното ви възвисяване

ама моля ти се! ако не се познавах себе си и домашната тълпа и черпех сведения за същността ни от творбата, която нашляпах с толкова усилия вчера, щях да си въобразя, че сме поне шест пъти по-извисени и по-софистикейтед от колкото в действителност сме. та на твое място не бих разчитала на моята привидна висота и така лекомислено да споделям срамотии като закупуване на покимон книжки при това с гифт карта Naughty...
Их, как се изпързалях.  ooooh!Така и така съм се изложила вече - не ме е толкова срам  да кажа, че отивам да я чета за лека нощ и за гуш книжката. Но поне ще ни е топличко.  Simple Smile

# 104
  • USA
Честит рожден ден на Борис! Да е много здрав и усмихнат!   bouquet Чудна среща сте си спретнали. Браво!

Общи условия

Активация на акаунт