87 Американски късметчета в новогодишната баница

• 23 789
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Атти! Ама как ви забравихме - честит първи рд на малкия сладур!!!

Еееей, честити крачета на Гелето!

Анет, кеф е голям това с дайпера, нали? Tired

Ама никой не се включи с идеи за разрешаване на Гап мистерията  Crossing Arms

# 196
Атти, честито на малкия Константин!!! Това със свещичката дето си е гризкал- много сладко!!! Да расте здрав и щастлив и да ви радва много!

БРАВО НА АНГЕЛИНАТА!!!
Агентка, споко, като е едно дете е ок, пък и май момичетата по- разбират от обяснения какво не може и кое, как и защо, мисля, че даже на двете ви ще е по- забавно така.
И при мен, откакто баткото проходи- по лесно стана, обаче напоследък е започнал да мести столове, за да достига неща и е започнал да става изобретателен в кофтия смисъл на думата, та  Whistling...

Анет, щях да кажа, че това дето Стеф го прави е много забавно, ако не знаех колко те дразнеше тоз въпрос. Сега се чудя поради каква ли причина го прави...  newsm78.
..
Biz ,  от аутсорсинга идват всички мизерии според мен, не е само до фланелките... що Сони започнаха да продават боклукчава техника и какво ли не още...  Thinking

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 13:41 от [sfkbfk]

# 197
Здравейте мами в САЩ и всичко най-добро за 2009 ви желая.
Вмъквам се в темичката ви с едно въпросче ( много важно за мен)
Дали в Щатските аптеки се продават продуктите Transfer Factor ( имуностимуланти) или могат да се пазаруват само он-лайн?
Всъщност от къде се купуват тези хранителни добавки?
Много моля ако имате инфо за бърз отговор, че мъжът ми заминава утре за Вегас, а аз ( по-скоро раково болният ми дядо) имам нужда от тези продукти,а те не доставят май до БГ Sad

# 198
Ати, ЧРД на син ви, да е здрав! Ние дадохме и на 2та да играят с торта на 1ви рд,мисля че е америк,обичай това (не помня в бг такова нещо),но беше голяма забава и кодак момент Grinning
*
софко,не се дразня (дразня се разбира се #Cussing out) толкова,колкото 1.смърди 2.голям мъж е вече и ми е мноо странно да му бърша д-то докато ме занимава с видовете самолети (доста има) и как се е оформила земята (от оня ден??)на брилянтен и доста богат английски 3. и аз се чудя защо,но ме е страх да го оставя по гащи,не ми се пере цялата стая..
*
Асинка,рових и май го няма по магазините това. Ако има мъж ти поне 5 дни във вегас можете да го поръчате сега и да пристигне до 2-3 дни в хотела,амазон имат и за 24часа доставка..

# 199
anette1104  - мерси, и аз мисля над този вариант.
Той ще има 3 дни Вегас и още 3 LA, та сега умувам дали да не го поръчвам за втория хотел ( за по-сигурно)

# 200
Атти, честит ден ден на Константин, да ти е здрав и много усмихнат!

Ние сме обратно в УС, след потресаващ полет от Франкфурт до тук, на края на който се молех само да оживея Laughing В резултат, детето спи непробудно вече повече от 12 часа, а аз идвам да ви проверя.
В БГ-то ме впечатлиха две неща - като се седне на маса, трябва да се каже виц, и второто - всички говорят на умалителни - една супичка, две кафенца, едни пържени картофки, биричка и една салатка..

Агентката, честити крачета, веселото тепърва почва.

Биси, идея нямам за тениските освен аутсорсинга, както някой по-нагоре спомена.

Анет, сори, това звучи леко влудително...Възхищавам ти се на спокойствиеот, аз щях да съм извън обувките си от яд.

Асинка, Анет ти е написала, поръчвайте да дойде в хотела за 2-3 дни ...

# 201
хахаха,Зора,разсмя ме откровено с коментара за Бг  Joy Отивам на куклен театър,весел ден дами!

# 202
ЧРД на Константин и празнуващата мама Ати! Да е здрав и весел цяла година!

Зора, добре дошла, така да се каже  Simple Smile Какво точно стана на полетчето? Мишлето не искаше да спи? От срещата ни в Пловдив имам две снимки, които много харесвам; едната е на Биси гушнала Марти, другата на ококорена Александра. Ще ви ги проводя лично и тайно  Simple Smile

Биси, да не би притежателя на тениските да се почесва тайно по корема, все на едно и също място?  Laughing

# 203
Ама никой не се включи с идеи за разрешаване на Гап мистерията  Crossing Arms
Дай да уточним модела на тениската. Ако е обикновена с дълъг ръкав и 3 копчета на лявото рамо - партидата е дефектна.
И моите (2 бр) имат същия проблем.

# 204

Дай да уточним модела на тениската. Ако е обикновена с дълъг ръкав и 3 копчета на лявото рамо - партидата е дефектна.
И моите (2 бр) имат същия проблем.
Всичките с дълъг ръкав, до една. Да им се не види и качеството, щото не се сещам да се почесвам там постоянно  hahaha

Мишолинче, чакам си снимчицата Wink

# 205
Atti, много добри пожелания за твоето човече!!

Последните няколко дни прекарахме с приятели с дете на възрастта на нашето. Мъжът беше мой състудент, и сега живеем в различни щати. Беше много хубаво, посетихме фън места, но и ме накара отново да се замисля за "lifestyle"  и успеха.  Искам "a wife!!"  Сори, ама ако няма някой в ролята на "уайф"  да позволи да се работи със single-mindedness за 60 часа на седмица, човек може да има "работа", но не и голям успех. Отивам да извадя яденето от фурната...

# 206
  • usa
честит рожден ден на константин! атти, да ви расте здраво и весело момчето и да ви дарява с много обич!

и второто - всички говорят на умалителни - една супичка, две кафенца, едни пържени картофки, биричка и една салатка..

а това е може би някакъв таен код? някакъв национален заговор за законспирирана размяна на информация пред чужди елементи? и защо всичките ти примерчета са кръчмарски и ресторантски  Thinking?

анет, албена беше така. слагай памперса, чисти му дупето, слушай за самолетите и чакай да мине, щото ако настояваш да си върши работата на гърнето може да стане голям проблем, който после с години да се мъчите да преодолеете! от горчив опит говоря...

# 207

и второто - всички говорят на умалителни - една супичка, две кафенца, едни пържени картофки, биричка и една салатка..

а това е може би някакъв таен код? някакъв национален заговор за законспирирана размяна на информация пред чужди елементи? и защо всичките ти примерчета са кръчмарски и ресторантски  Thinking?

Ама какъв таен код, това си е класика!!!
И други примерчета има :
В "Мера според мера" ли беше това - какво да правим пленника - да го колнем или да го беснем (нежничко някак ...).
А Виктор Самуилов го е възпял това и в стихотворение:
"Огромничко вулканче
на островче с япончета
изригнало със тътенце
до седмото небенце.
И лавичката плъзнала
със грохотче по склончето,
и цялата природичка ...
Не ми се смей, момченце!"
Честито на всички празнуващи по всякакви поводи!

# 208
миз,мерси,така и правя,ако е бебе като бебе-ок,ма то едни сложни фрази,претенции и после..
*
майки на ученици-колко голяма трябва да е раница за К-1гр?
*
Успехът за мен е категория субективна,няма универсален такъв.

# 209

майки на ученици-колко голяма трябва да е раница за К-1гр?

Зависи какво искаш детето да носи. Във всеки случай трябва на дължина да събира стандартна папка. Закуските за снак тайм не отнемат много място, така че не ги броя. Ако смяташ да пращаш храна от в къщи, е може би добре да събира и лънч бокс. Да има джобче за бутилка вода. Тетрадки и учебници моите деца в К-1 са нямали.
Май това накратко.

Общи условия

Активация на акаунт