Ели,тя Мимоза каза преди мен,че иска снимки
ама аз пък казах,че Никола е невероятно чаровен
Имар,да не четеАни,ето ти тема за децата и скитеhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=348295.0
Не се чувствай задължена на другата среща да ми поръчаш голяма бира
Сега съвсем сериозно да ви разкажа за среднощния кошмар,който изживях.Божа на 06.01. вечерта ми вдигна температура 38.5,но общото и състояние беше ок.Вчера следобед я заведох на лекар и изписаха Тантум верде и едни хомеопатични за гърлото,защото като я изведе баща и на пързалка нашата се наяла със сняг
и разказа,че много и е харесал.Педиатърката казада давам и температуропонижаващи в зависимост дали детето има температура.Лягаме си снощи тя с температура 38Т,в 02.30 се събуждам и Божа се тресе,но е контактна.Аз си помислих,че прави гърч-кухата ми глава изключи,че дете в съзнание не може да направи гърч
Паникьосах се ужасно,бърза помощ отказа да дойде,една приятелка,която работи като лекар там не си вдигна телефона явно е била заета с други дейностти
и така Божа увита с одеало тръгваме към спешното.На вратата повърна и ако някой не се е сетил ние вече с Георги бяхме скарани т.е. аз викам той мълчи Хем знаех,че има ли висока температура веднага давам силно температуропонижаващо,ама тц.
Айде хубав ден от мен

Искам и аз на среща,ама няма

нямам търпение за другия петък да се набъбрим