За МАЙските деца, Дядо Коледа дойде с подаръци в ръце!

• 28 133
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ИНКА!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ МНОГО ЗДРАВЕ ЗА ТЕБ И ПРЕКРАСНОТО ТИ СЕМЕЙСТВО,МНОГО ЩАСТИЕ,МНОГО ЛЮБОВ/може и на вън/,ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И ЦЕЛУВКИ ОТ МЕН И БОЖА!

Ели,тя Мимоза каза преди мен,че иска снимки Crazyама аз пък казах,че Никола е невероятно чаровен CrazyИмар,да не чете

Ани,ето ти тема за децата и скитеhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=348295.0
Не се чувствай задължена на другата среща да ми поръчаш голяма бира Mr. Green

Сега съвсем сериозно да ви разкажа за среднощния кошмар,който изживях.Божа на 06.01. вечерта ми вдигна температура 38.5,но общото и състояние беше ок.Вчера следобед я заведох на лекар и изписаха Тантум верде и едни хомеопатични за гърлото,защото като я изведе баща и на пързалка нашата се наяла със сняг Crazyи разказа,че много и е харесал.Педиатърката казада давам и температуропонижаващи в зависимост дали детето има температура.Лягаме си снощи тя с температура 38Т,в 02.30 се събуждам и Божа се тресе,но е контактна.Аз си помислих,че прави гърч-кухата ми глава изключи,че дете в съзнание не може да направи гърч CrazyПаникьосах се ужасно,бърза помощ отказа да дойде,една приятелка,която работи като лекар там не си вдигна телефона явно е била заета с други дейностти Crazy и така Божа увита с одеало тръгваме към спешното.На вратата повърна и ако някой не се е сетил ние вече с Георги бяхме скарани т.е. аз викам той мълчи Mr. GreenОтиваме лекарката там се оказва позната и вика педиатър от детско,която се оказва педиатърката на Божа и така всичко се нареди и сега да чукам на дърво Божа е ок.В спешното им се обясин на дълго и на широко как се казва,на колко е години,че баба и я боли тазобидрената става,че дядо и си измисля болестти и така нататък.Та така де изсипах ви се,ама ако ме бяхте видели през ноща Embarassedтуй раниката е лоша работа.Правиха и изследвания и хемоглобина и бил на кръводарител 133 Mr. Green.
Хем знаех,че има ли висока температура веднага давам силно температуропонижаващо,ама тц.
Айде хубав ден от мен Hug
Искам и аз на среща,ама няма Crazy

# 121
Честит рожден ден, Ина!
Пожелавам ти Здраве - то винаги е нужно!
Пожелавам ти Щастие -то никога не стига!
Море от любов, на брега на
което винаги те чака някой...

Сиска, Кате, благодаря ви за отговорите! Тази тема ми беше доста полезна за да взема окончателно решение. Сиска, пък бирата не ти се губи, стига теб да те има!  Peace

Ивко, вече започна да хваща производителите на играчки в измама. Вчера един от подаръците беше мини билярд и Ивко гледа кутията, гледа топките в ръката си и казва: На кутията топките са по големи от тези на Ико!  Mr. Green

# 122
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИНА! С НАЙ-ХУБАВИ ПОЖЕЛАНИЯ:

Eli, Неде, чудни снимки!  Heart Eyes нямам търпение за другия петък да се набъбрим  Laughing

# 123
Честит Рожден Ден Ина!
Желая ти хиляди прекрасни моменти!

Честито на именниците от вчера и на Божа!Нека усмивката да не слиза от лицата ви!
Сиска,вземи се в ръце жено и дръж Хексалгин в шкафа си Mr. GreenДано не си повтаряш този екшън и Божа вече да е добре!
Ние също изкарахме едни болни празници-като е почнал Алекс от преди Коледа и днес е първият му по-здрав ден.С всички екстри-температури от 40 градуса,страшни кашлици и антибиотик накрая(добавям и продискване от антибиотика Mr. Green).
Бъдете здравички всички!
Ето малко снимки от нас
http://snimka.bg/album.php?album_id=326303

# 124
  • Велико Търново
Велисо,сестор хексалгина ми беше над главата Embarassed
Докторката днес като и се обадих ми каза,че ако не я е било срам е щяла да ми звъни сутринта да ме види дали не съм с контракции и болки.Представете си как съм изглеждала Mr. Green

# 125
  • София

Радвам се, че Божа  и Алекс са по-добре.
А как се дава хексалгина?

Ето и малко снимки от нас: http://violetovgeneral.multiply.com/photos/album/37/jan_09#1
Отивам да гледам тези на Велиса.

# 126
  • Велико Търново

А как се дава хексалгина?

Божа е 14кг.-15 капки.

Айде снимки и от мен Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314988

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 20:10 от siska79

# 127
Руми, хексалгина се дава когато нищо от другите не помага и температурата е около 40 градуса.Моята лекарка ми каза -по капка на килограм-Алекс е 13-14,значи толкова капки.
Дано не ти се налага да го ползваш Praynig
Много са ти сладки децата,а и Тери и Божа също Heart Eyes.Божа ми се струва много пораснала и заслабнала нещо Simple Smile

# 128
  • Varna
  Благодаря, благодаря, момичета

Отивам да празнувам, както кадва Сиска с кокоша компания. Сиска, Ели администраторката ми, я чакаме да роди всеки момент та може и това да поливаме Party Praynig

# 129
  • Велико Търново
Велиске,Божа по скоро е пораснала на височина отколкото заслабнала EmbarassedАма ти направо си се свършила Hug

Иночка,весело изкарване в което лично аз не се съмнявам като знам половината от колектива Mr. GreenПоздрави Ели и леко раждане и желая Hug

Александър ще разбива дамски сърца ми се чини  Rolling Eyes
Косьо,Ида и това,ако беше Никол на снимките са сладури.
Божидара каза,че иска бебе като Ида Crazy

# 130
Тук голямо снимкопускане е паднало, та си уплътних времето предвидено за изпиване на чая сутринта.

Сисе, гледам Божа е прояла торти вече. Видя ли какво стана сега, като я спираше в ранна детска възраст , сега цели ги лапа  hahaha   Wink

Вчера подадох документи за две детски градини и следобед ми се обадиха и от двете че е приет. И сега се чудя в коя да го запиша. Голямо проучване падна за една градина, а за по нататък не знам как ще е! Чудо голямо! Избирам едната , на късмет!

# 131
Добро утро,

Вчера подадох документи за две детски градини и следобед ми се обадиха и от двете че е приет. И сега се чудя в коя да го запиша. Голямо проучване падна за една градина, а за по нататък не знам как ще е! Чудо голямо! Избирам едната , на късмет!

Да мълчиш, ей... Че тук, дето се борим по 5 деца за 1 място и ни изчисляват и остойностяват живота по някви точки и шанса да попаднеш в детска градина, която искаш, клони към минус безкрайност, не щем да четем такива работи....   Shocked

Simple Smile Simple Smile

# 132
  • София
привет Simple Smile
чета за градини се заговори.... пак ли онлайн ще се борим тази година, някой знае ли??

# 133
  • София
Ванилка, доколкото ми е известно - да! Някъде из "Нашите деца" има тема.
Успех!!!
а, ето: http://kg.sofia.bg/?page=news&id=114

# 134
Дени пак ме развесели с поста си. То голям майтап тука. Обадих се на директорката да и съобщя решението си и тя ми благодари за доверието. Викам си Брех какво стана тука! ...

Общи условия

Активация на акаунт