За МАЙските деца, Дядо Коледа дойде с подаръци в ръце!

• 28 123
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
ПЕПСЪН, ДА СИ ВИНАГИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА МАЙКА И ЖЕНА!
 Честит рожден ден!

Честито и на днешните и вчерашните именници!

А ето и почерпката за моя РД! Благодаря ви много за хубавите пожелания. Тъкмо днес си правих разбор на подаръците, че никой не ми подари нищо еротично и гледам Сиска се включила с един младеж....  Mr. Green  А вчера какви симпатични момчета ни сервираха ...ммм... оказа се че и в едно училище сме учили. Снимки от купона ще пусна по късно, че още отлежават в апарата. А щях да забравя, ето я и почерпката:

# 211
  • Велико Търново
Мами, да ви питам правите ли профилактични изследвания на вашите деца.  Не съм сигурна дали не развива анемия. Почти отказва да се храни. От какво живее не знам. Та се чудя дали да не пусна кръвни изследвания.

Ами аз по принцип и пускам изследвания през няколко месеца,но след случилото се с детенцето на моята приятелка ще и пускам редовно.

# 212

Ами аз по принцип и пускам изследвания през няколко месеца,но след случилото се с детенцето на моята приятелка ще и пускам редовно.

Какво ще изследваш?
нашата педиатърка не е фен на профилактичните изследвания. Едва си взимам талони, когато искам да направя на Макси, тъй като той е таласъмик.

# 213
  • Велико Търново
Ще изследвам профилактично PeaceИзобщо не ми пука педиатърката дали ще ми даде направление-отивам в лабораторията и пускам ПКК и урина.Това ще го правя през няколко месеца.

# 214
Пепсън, мила зло да те забрави! Да си жива, здрава и много щастлива!

Аз бях два дни при мама и тате да ме поглезят и да се порадват на детенце. Направихме и нещо като стая за мама и бебе (щото така или иначе всяка събота и неделя сме там от както Жоре пътува), ама моето там е само едно легло  Mr. Green. Та поне занесох част от играчките, че вече ми писна от кошове и прочие.

# 215
  • Велико Търново
Гичо,ама ти при свекърва ли живееш Crazy

# 216
Гичо,ама ти при свекърва ли живееш Crazy
Абе, да бе  Mr. Green
Ама при мен свеки е за жалба, че съм голям дзвер, а тя милата все гледа да сгоди( ама то на снаха се не смогва  Joy)

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 22:23 от gi4o_pi4o

# 217

Хайде, поспалани! Хубав ден ви желая!

# 218
Добро утро,

Мерси, Гичо, за напитката. Номинирам те от сега за "Домакиня в темата 2009".
Не сме "поспалани", а просто се чудим какво да кажем.
Аз ви пращам много поздрави от мамите, които видях на живо, а те се броят на пръстите на едната ръка, даже и без нея мога да ги преброя - Имар, Недка и Анна. Имар беше довела подкрепление дори, но пак останаха незапълнени места на масата.
Въпреки това се посмяхме доста, почти не говорихме за деца и Недка има да купува две бутилки вино другия път.

Мартин е много доволен от новото си двуетажно легло и чаршафите с МакКуин. Спи на първото ниво, на второто ниво играе. Аз го тествах два пъти второто ниво за следобеден сън и много ми харесва.
Освен да пусна снимка... (че може другия път Имар, Недка и Анна да не ме познаят....  Mr. Green)

Малко е старичка, но ви уверявам, че все така съм запазила вътрешната си красота, а Мартин (който така или иначе не се вижда) е с доста по-голяма коса, тип "обветрено глухарче", но ще го стилизирам в Петък при коафьор с майсторска степен.

# 219
Дени  Joy е винаги ми повдигаш настроението  Hug Дай да го видим това легло деееееееееее  Crossing Arms
Е и аз сипвам кафета щото нямам какво да кажа, покрай мен нищо ново- скука. Ама то без мъж, дете на градина и стояне вкъщи е така.
 Ето я и моята госожица  Mr. Green

Отивам да правя кифли на детенце, после може и да ви почерпя   chef bowuu
Малий, тая страница си я изписах аз! Извинете за което  Embarassed!

# 220
  • София
Здравейте и от мен!Станала съм рано,рано от зарана и днес понеже съм вече с дете се уредих и с колата.
 За срещата пишем извинени отсъствия,но за следващата ще чакаме повече мами.Дени е споменала за виното,но аз не съм забравила и за обещанието да ни води на бар.Защото аз в София само веднъж ходих и вече не съм повторила,та ще съм много щастлива да потанцувам наволя.

# 221
Здравейте и от мен!Станала съм рано,рано от зарана и днес понеже съм вече с дете се уредих и с колата.
 За срещата пишем извинени отсъствия,но за следващата ще чакаме повече мами.Дени е споменала за виното,но аз не съм забравила и за обещанието да ни води на бар.Защото аз в София само веднъж ходих и вече не съм повторила,та ще съм много щастлива да потанцувам наволя.

Ще ви водя, как няма да ви водя... Чу ли, Ани, от Шумен... с танцувалните способности. Аз на тебе от кога съм ти обещала..
Само ми трябва бройка и дата, за да резервирам. Ама на бар се ходи от 23,00ч. нататък.... Да имате предвид, приспивате мъже, деца, свекърви... и се нагиздвате и хайдееее.....

П.С.Имар, в това заведение ,дето мисля да идем, не съм сигурна, че ще пуснат "Търновска царица"...  Simple Smile

# 222
  • София
Здравейте и от мен. Ето го моето крокозъмбелче:

Още снимки има тук:
http://media.snimka.bg/1891/010038004.jpg
http://media.snimka.bg/1891/010038002.jpg
http://media.snimka.bg/1891/010038001.jpg

Срещата беше много весела, нищо че бяхме малко хора. Иначе и аз чакам обещаното посещение на бар. Може да няма "Търновска царица", ама то важно е каква музика ти звучи в главата.

# 223
  • София
П.С.Имар, в това заведение ,дето мисля да идем, не съм сигурна, че ще пуснат "Търновска царица"...  Simple Smile
Е,аз затова съм такъв ентусиаст да идвам с теб на бар,защото съм сигурна,че няма да я пуснат.Нея си я танцувам в кръчмите.Но като ще е бар,да е бар.А преди 23.00 е хубаво да подгреем с виното от Недка.

# 224
Е,аз затова съм такъв ентусиаст да идвам с теб на бар,защото съм сигурна,че няма да я пуснат.Нея си я танцувам в кръчмите.Но като ще е бар,да е бар.А преди 23.00 е хубаво да подгреем с виното от Недка.
Хахахахаха... Браво, браво, добра последователност предлагаш  Grinning Тя, Недка, може да конвертира виното и във водка. Нали, Неде?

Иначе и аз чакам обещаното посещение на бар. Може да няма "Търновска царица", ама то важно е каква музика ти звучи в главата.

Зарад теб пък специално ще гледам да уредя и едно друго пеещо по сватбите присъствие, което няма да е лесно, ама не пречи да опитаме  Wink

Хайде, Гичо, имаш да черпиш - не си изписала сама тази страница, аз доста помогнах.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт