Отговори
# 210
Ей Юлче - ха честито и на вас прохождане. Тези деца чакали Новата година да дойде и да си тръгнат като възрастни Simple Smile  Joy

Аз седя и разглеждам столчетата за кола,че ние събрахме парите и сега сме в чуденка дали да си взимаме за Група 1 /от 9-до 18кг/ или директно до 36 кг/ Втора група. Харесах си много столовете на Cam, Cangaro,Giordani. Помня, че Юлчето похвали Cam, то е абсолютна цифромания за тези продукти, ама... без тях не може, .... ще ми се да се спра на нещо, което е качествено и удобно за детето, ама да не се окаже същото по функции и материя като някой по-евтин стол, със 100лв разлика в цената, само заради това че  е марков.

# 211
Привет и от мен!

Завърнахме се от Трявна, Симона толкова ни се радва  Heart Eyes Много ми беше мъчно за нея, особено снощи като се чух с майка ми и разбрах, че Моната ходила при една наша снимка със Све и я целувала...идеше ми да си хвана нощния влак и да се прибера. Heart Eyes

Честити ходещи крачета на всички новопроходили! Hug

Гале, и аз съм в същата чуденка за столче. То знам, че с тези неща компромис не бива, ама огромна разлика между скъпите и по-нескъпите модели невиждам....освен в марката, която със сигурност хвърля поне 100 лева върху цената... Thinking Интересно ми е имаме ли мами, които возят дечковците в евтини столчета? Говоря за Бертони, Чиполино, ей такива и какви са отзивите? Simple Smile

Лека и спокойна! Hug

# 212
  • София
Интересно ми е имаме ли мами, които возят дечковците в евтини столчета? Говоря за Бертони, Чиполино, ей такива и какви са отзивите? Simple Smile

Имааа. Ние от април или май месец сме със столче на Бертони. С допълнителни възглавничке за по малко дете е, може да се монтира и обратно на движението. Страшно удобно за изтегляне в полулегнало положение - знаете аз съм непекъснато в движение и сама обикновенно с Нина. Когато заспи  в колата в движение го придъпвам. Когато го монтирахме за първи път изпробвахме как се стопира при рязко спиране. Макс 5 см се премества напред и кове на място. Не съм рекламно лице  Mr. Green на Бертони, но горещо ви го препоръчвам. Цената му май е около 160 лв ( не си спомням точно , че тогава купих и кошарката и матрачето към нея).

ПС Сега проверих - ми то станало без пари - 109 лв ( Ники каза, че е сиг че сме го взели за около 160 лв )... http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/4164

# 213
  • някъде там
за столчетата, ние като тръгнахме за морето взехме на Чиполино Джени модела за около 75лв. , на Ема и беше комфортно в него не само за път, но и за сън, единствената несъвестимост е че на нашта кола задните колани ги няма и трябва някои да е с нея и да придържа стола  Mr. Green
http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=32

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=7524093 ето я в него, немога да кача само снимката  Sad

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 22:08 от renyto

# 214
  • София
Ехооу Simple Smile И аз по нощите, случайно да не мине без мен Wink

Мина и прощапулника Simple Smile Павката се хвана за калулатора и задграничният паспорт. Едното бях нарочила за икономист, а другото за дипломат Simple Smile

Той всъщност "ходи" от доста време, поне 2-3 седмици, но не обикаляше къщата. От днес вече се учи и да тича. Изчаквах го да стане по-стабилен и да си ходи.
Даже и танцува прав Simple Smile

Юл4е, честити ви ходещи крачета Simple Smile

За столчетата и ние сме със същото, като на Катюша. Не мога да кажа нищо, защото не сме имали инциденти, но и двамата изкараха с него. На мен ми е много удобно, на децата също (доста пътуваме), така че го препоръчвам.

# 215
здравейте...влизам по неприятен повод.Ная от 1ч приревава жестоко.Заспа в 8 - спа до 9 и от тогава - жесток рев половин час,след това я вдигнах от леглото и сега уж гледаме ТВ.До сега никога не се е случвало - заспива в 8 и това е...но сега рев,от както съм я вдигнала от леглото и се държим приревава периодично.Дадох Панадол.
До онзи ден бяхме със сополи и леко зачервено гърло като доктора ни предписа капки за нос с една ампула гентамицин вътре да и капя по 3капки 3 пъти на ден. И от тогава вече минаха 2 дни - сополите спряха,леко е прегракнала и кашля но много рядко.
Интересно ми е,че след като изреве е в много добро настроение.Според вас на какво да го отдавам - зъби? Ухо? Дали да не паля колата към доктора въпреки снега и студа?

# 216
  • Варна
Здравейте  Hug

Честита Нова 2009 Година!  Много здраве и благоденствие ви желая!

Мен ме е обхванала еуфорията покрай записването в детската ясла, което официално е утре, но от днес се правят списъци. Вече давах две дежурства. В момента мъж ми е дежурен и утре в 6 трябва да сме на линия  ooooh! Няма да обиждам и коментирам - вече ме избива на жлъчен смях  Confused  Twisted Evil

А в момента тук е като приказка - днес вече се возихме с шейна, утре пак.
Най вероятно с шейната ще ходим да чакаме.

А, в момента ни дават по телевизията  Mr. Green

За столчетата и мен меинтересуват мненията за ефтинките. Че мъжо не му се дават пари за скъпо. Въпреки че съм си харесала едно на Конкорд, което е от 9-36 кг и е около 300 лв. Т.е. избива си парите, тъй като обхваща всички групи.

Лека вечер ви желая.  Heart Eyes

П.П. Просто Аз, за да ти е спокойно, я отскочете до спешен детски кабинет или ако имате възможност викнете педи  Peace

Дианче, Юлче, честито ви проходили крачета.

# 217
Гале, бъркаш се нещо. Не съм хвалила столчетата на Кам. Питах има ли някой да ползва такова, когато търсех.
Аз вече не търся, защото харесахме и поръчахме, сега ги чакаме да дойдат. На Бритакс са - ето така изглеждат: http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1795592, само че нашите са черно и сиво и са с малко по-различни колани, категория 1-2-3, т.е. от 9 до 36 кила и ги взехме за 225 лв/ броя. Като се има предвид, че ще ги ползваме живот и здраве десет години (толкова дават трайността на едно столче), направо си е за без пари.
В Бг обаче страшно са им надули цените, ние ги гледахме 390 лева в 9+, при това с намаление (иначе били 440 или нещо от сорта). Затова се изхитрихме и ги поръчахме по и-бей директно от Англия за 99 лири на столче. Даже и с космическата цена на доставката от 50 лири, пак идва много по-евтино отколкото да ги купуваш от Бг. Въобще от чужбина може да си поръчаш много хубаво столче на много сносна цена. По и-бей е малко сложно с доставките, защото не винаги доставят до бг, но примерно в Mytoys.de има много хубави оферти с намаления на 9-36 кг на Конкорд и Рьомер, които са си доста добри столчета (Бритакс и Рьомер била все една и съща фирма). При столчетата не е въпрос на марка, а на тестове. Аз по Коледа луднах на тема столчета и вече знам всичко, което може да се знае  Crazy включително и коя държава какви изисквания има за тях...  

# 218
  • Pierrefonds, CA
HMm, много странно ! С какво до сега са се возили децата, че сега тепърва им взимате столчета  Shocked В кошницата, която върви с количката  Rolling Eyes ?!? Мария от 10-11 месечна в такъв стол, не се побираше в кошницата,а  не е много кг..

Честито прохождане на Дани и Павел !

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 23:36 от E&M

# 219
И ние все още сме с кошницата когато са двете в колата,но не пътуваме много.Онзи ден до София в кошницата я превозихме Хриска,побира си се идеално.Естетсвено че ще търсим друго решение поради причината че изобщо не и харесва да лежи в тази кошничка,а и вече сме я обещали на едно чакано бебенце Wink
Изобщо не ме вълнуват марките мен.На Вяра стола е на бертони 9-18,сега ще вземем още един сигурно до 36кг на някаква сносна цена Peace

# 220
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Здравейте и от мен!

Признавам си, напоследък нямам никакво време да чета, че не пиша често всички знаят вече Laughing.

Прочетох последната страница и да кажа, Ние имаме столче на Кенгуру, много сме доволни, има положение на гръбчето, става и за по малко дете ( имаме го отдавна вече Wink) но по често в него се вози Хриси, защото знае че си е негово, а за Гого едни познати ни дадоха старо на Бертони, което използваме само за дълъг път с двамата. По принцип съм си наумила да копуваме само седалка за големия, но кога ще го направим незнам Grinning. Кенгуруто е от евтините марки, няма го в изпитаните марки, но си е доста стъбилно, дано не ни се налага да разберем дали е надежно.

Честито на проходилите дечица. Hug Hug Hug
По този повод да се похваля И ГОГО ВЕЧЕ ХОДИ. Вчера правихме прощапулник, хвана си термометъра, който бяхме нарочили за ЛЕКАР и се заигра само с него, след няколко молби от наша страна реши да вземе и ножа за писма, който беше нарочен за професията на баща му, мениджмънт Laughing, и награя грабна и лекарството което беше за аптекар. Та талкуването е  здравен мениджмънт май ще е... Wink А на мен ми хареса това което каза Валенсия, че директор на някоя болница ще да става Wink

ами това е засега от мен
Желая ви всичко най- добро през новата година!

# 221
  • София
Здравейте, ненагледни мои приятелки!
Първо, искам да благодаря на Катето за подаръчето за Константинчо и да и кажа, че е прекрасна! Hug

Голям сняг голямо нещо, а. Ако не се налагаше да стоим затворени с детето щях да обявя зимата за любим сезон, но сега малко се колебая.  Wink

ProstoAz Аз "за" педиатрите да се търсят за най- малкото. Естествено ако ти е свестен педиатъра. При малките деца процесите протичат доста бързо и предпочитам да съм спокойна.

За столчетата- ние до преди два месеца ползвахме едно столче, което се добавяше към количката и не е кош. След това купихме стол до 36 кг- Рекаро спорт. Скъпичък е, но е доста удобен и за детето, и за поддръжка. Естествено, нямаше да си дам последните пари за този стол или да се лишавам от други по- важни неща, за да купя "марков" стол. По същата причина не си сменихме седалките на колата, за да добавим Еди-какъв-си-фикс.

Шлябада Е, хайде честито ви прохождане! То детето си знае, че у дома е най- сигурно да си проходи. Laughing

Биси Чесито и на вашите проходили крачета!

Valenciq Успех при записването в яслата! Аз още се чудя какво да правя и накрая ще си продължа да си гледам младежа, че на хоризонта ни детегледачка, ни нищо. Може да го дам на половин ден от есента или нещо подобно. Ти за кога кандидатстваш?

толкова бавно и хаотично ми тече мисълта, че пиша това от половин час. Отказвам се. Ще пиша пак при по- добро разположение на мозъчните клетки. Пожелавам ви лека нощ и чудесни, невероятни, приказни сънища!

# 222
Просто Аз, имали сме и ние на два пъти съвсем същите случки. Първия път й беше запушен носа, следващия не открих причина. Всъщност го отдадох на зъби и някакво изнервяне и вече настъпило раздразнение, което не й позволяваше да се успокои, докато просто не се изтощи съвсем . Не знам какво да те посъветвам обаче. Аз лично, сякаш бих изчакала да видя дали няма да се успокои и да заспи, пък ако продължи и през нощта тогава бих тръгнала по доктори. Но, ти най-добре да се довериш на собствения си инстинкт.
Валенсия, къде беше този сняг през деня, че и с шейна се разхождахте  Shocked  Laughing
Сега вече побеля, надявам се утре да можем да подърпаме и ние шейничка.
Радвам се, че се появи. Бях решила, че с Биси ме оставихте тук "сам юнак на коня"  Mr. Green /разбирай единствената вече варненка, пишеща в темата  Laughing/. Виждам, че и тя наднича сега обаче  Wink Не само наднича, ами е и писала  Grinning
Успех с яслата!
Честито прохождане на Данката и Гого! Да крачят смело и да избират само правилния път!
Браво и на Павката - МИО ще учи значи  Laughing

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 23:44 от арабела

# 223
Честито прохождане на Павката,Данито и Гого!  bouquet
ПростоАз Ивче един път наскоро така рева неспокойно и не щеше да ме пусне за секунда,но се давеше от сополи,абе я си иди до някой дежурен кабинет да си спокойна Hug

Столче за кола и ние още нямаме,но то е защото никъде не пътувахме с Ивче,замислям се обаче да взема за всеки слчай,но нито ми се давата,нито имам пари за много скъпо. Днекса я возихме с шейна и много и хареса,стоя като препарирана Grinning
Катетг-много ти благодаря за подаръка! Hug Пожелавам ти успешен старт на магазинчето!
Гале в домашна обстановка ли сте? Много сте готини Hug
Цеце разгледах всичките снимки на Васето-още по-голяма сладурана е станала Hug А сукманчето е убийствено готино направо Hug
СЕМ,Лучка,Лилчо..и още отсъстващи да се разписват бързо Naughty
Аз нещо нямах много кеф и затова не съм се включвала,но аз като Снимчицата обещавам като почне да ми тече нормално мисълта да пиша Peace
Лека засега!

# 224
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА. ДА Е ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА И ДАНО ДОНЕСЕ НА ВСИЧКИ НАС ПОНЕ ТОВА, КОЕТО СМЕ СИ ПОЖЕЛАЛИ В ПЪРВИЯ И МИГ.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРОПУСНАХ ДА ПОЗДРАВЯ.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦЕЦЕТО! (тя тая патерица май дъъългичка стана)
Честити ходещи крачета на новопроходилите!
Ние се завърнахме Слава Богу живи и здрави (т.е. оцеляхме след едно кошмарно пътуване от Пловдив). Иначе празнувахме юнашки. 3 дни и 3 нощи като в приказките. Дара я бяхме оставили вкъщи със свекърите. Справили са се перфектно, а тя хич даже не се е сещала за нас. Пък и аз не я мислех много. Бях потресена колко променена изглежда само след 3 дни. Разбира се много ни се зарадва мамината душа като ни видя и днес цял ден ни се гушка. Почти е приключила с хремата и кашлицата.
Утре от сутринта ще обикалям детските ясли да подавам молби, че се приемали от първия работен ден на новата година. Дано да поразчистят улиците. Засега толкова - утре пак  Hug

Общи условия

Активация на акаунт