Отговори
# 180
Добро утро!

Честити смело стъпващи крачета на Павел и Ангел!

Катюшке, аз не разбрах и вие ли проспахте настъпването на Новата Година?
Благодаря за кафенцето  Hug Аз имам да ти се извинявам  Blush

Баксиска, попаски доколкото разбрах са остатъци от храна  Rolling Eyes На Нова Година почти никой нищо не яде, та снощи ходихме да си доядем храната. Абе мъжете си търсят поводи за събиране  Mr. Green

Медхен
, добре минаха  Laughing С кумовете винаги е приятно  Heart Eyes
Лена престрашили се да ходи пак?

Кате, май-накрая получи дълго очакваната си почивка  Hug

Сонче, Жу
, как са днес дечицата?

Васето и Сашето са големи сладури  Heart Eyes

И ние нямаме снимки от Новогодишната нощ  Rolling Eyes Поне снимах децата като сурвакарчета  Peace

# 181
Eхо,привет Grinning
Има раздвижване виждам тук.Браво за щъкащите краченца на Павкаат и Ангел Hug
Сонче,дано се оправи бърьо Насето.Аз хич не съм компетентна по този проблем,не се е случвало при нас Rolling Eyes

Хриска си кашля,лекувам я с проспан капки.Промяна няма от вчера,или поне така си мисля,но със сигурност не се епроменила кашлицата.

Баксиса,аз като някоя стара свекърва те преследвам,ама защо не му сложиш каки от клеева тинктура или сребърна вода в нослето,ще му мине далеч по бързо.Знам че етзи ксилометазолиновите капки(Олинт) изобщо не са за препоръчване.И нашто педи преди ми каза да и слагам от тях,но аз не го направих.Дори един витзмин Ц да му капнеш пак е по добре.Изивнявай,ако досаждам,няма да се повтори Blush

Роси,ми шемет съм си аз какво да правя Embarassed

Мадхен,дано уцелиш жената и Лена да се чувства комфортно с нея Hug

Жу,дано е отшумяло неразположението на Стефан Praynig

Цеци, Hug Да нагушкаш Василчето от мен Heart Eyes

Лек ден милички,аз сега ще отивам да купя една машинка за подстригване и ги почвам мъжовете у нас да ги ръфам.Нямам си на идея ще  се получи или не,ама отдавна имам мерак а и мъжо все се чуди къде да се подстриже като е нон стоп на работа,а когато не е или неможем да се вредим или "коафьорките" Mr. Green ги няма.Голяма лудница.
Пожелайте ми успех на новото поприще Joy

# 182
  • София
Добро утро,

Стефан днес е малко по-добре, но все още е подут и червен около очите. За колко време може да изчезне алергична реакция? Не се чеше, значи не го сърби, ама милото какъв поглед има само... А дали може да е конюнктивит? Очите вътре не са му червени, нямаше гурелчета тази сутрин - само клепачите и под очите е подпухнало и червено  newsm78 През почивните дни нещо не ми се ще да го водя по дежурни лекари разни...ако не се е оправил до понеделник тогава ще го заведа.

Честито на Ангел и Павката за ходещите крачета.

Аз днес се сдобих с МЦ - бях забравила какво е това - та ми е едно смотано и некомфортно, боли ме корем и съм леко раздразнителна. Изпратих мъжо и Таня да вземат наште от летището, та да ми просветне малко. Сега ще сложа и Стефан да спи и ще пийна едно кафе като бял човек.

Хайде, дивакът се мята като луд и е наложително да го хоризонтирам  Mr. Green

# 183
  • София
Роси, Нина си легна и заспа веднага към 9.30. Ники остана при компанията в механата, но се качва доста пъти да ме види. Към 12.30 си легнахме и двамата и квай до сутринта  Mr. Green.

# 184
Момичета, благодаря ви от сърце за споделените мнения. Hug Heart Eyes

Сутринта се чух с лекаря ни/и той не е София/, но и той каза да капя Тобрекс капки, а ако не подейства да отивам при съпругата му в Токуда да го види и тя. След малко ще отида да ги купя и ги почваме, а иначе сутринта едвам отворихме очичките. Много зор и рев видяхме. Cry

Честити на проходилите краченца на Ангелчо и Павката! Да са здрави и щастливи цял живот!

Дес, успех с машинката! И аз вкъщи съм фризьорка-мъжко подстригване. Мъжете ми не са претенциозни, прическата е - всичко е на един номер, само отзад обирам врата на по-малък и изравнявам. Досега рекламации - НЯМА.  Peace Пък и да има, смее ли да си каже някои. Mr. Green

# 185
  • София
Роси, Нина си легна и заспа веднага към 9.30. Ники остана при компанията в механата, но се качва доста пъти да ме види. Към 12.30 си легнахме и двамата и квай до сутринта  Mr. Green.

А ти не слезе ли повече до механата? Аз обикновено приспивам децата и ги оставям и си продължавам. Бебефона е в мен и ако чуя, че някой се е събудил отивам да проверя и приспя пак.

Ей и аз трябва да подстрижа Стефан, ама как ще стане това незнам. Много му е пораснала косата и е крайно време...май с машинката и аз ще действам, само да не се стресне от шума.

# 186
Дес,въобще не досаждаш,дори напротив,днес почнах с витамин Ц в нослето,за клеевата тинктура малко ме е страх,че нали в нея има спирт.

# 187
  • София
Сонче, бързо ще му мине от Тобрекса. Конюктивита е много неприятен...Павчето преди няколко седмици изкара един вирус, който започваше с конюктивит на едното око. Преди да капнеш капките почисти оченцето със стерилна марличка напоена с преварена вода (отвън навътре към нослето, като не повтаряш със същата марличка). Много бързо ще му олекне, ще видиш  Hug
Павчето се оправи само с такива промивки и се разминахме с капките.

Жу, идея си нямам какво е при вас и затова подпитвам...Никакви секрети ли няма? Да не си е търкал очичките с ръчички и да ги е замърсил? Има едни капки, но пак са АБ, Тобрадекс, които имат и противоалергична съставка. Попитай педиатъра за тях. Ако е конюктивит- ще помогнат (като Тобрекса при Сончето), а пък ако е нещо алергично ще облекчат.

Павката и Любака ги подстригвам в банята. Павката се заиграва с водата и играчките и става много лесно.

# 188
Сонче промивай оченцата и с лайка,действа успокояващо на очичките.Таничка също е имала проблеми с очичките  Peace Дано бързо минава  Hug

# 189
  • някъде там
привет и от нас,
Сонче
Ема преди известно време така изведнъж се оказа с вирусен конюктивит само на едното око, подуто,отекъл горен клепач чак долния беше като подпъхнат, дори вдигна и Т. Ходихме на очен и и изписаха Цилоксан, от всички капки, които сме ползвали досега, а те бяха доста заради запушения слъзен канал, това за нея е най-ефективното, Тобрекса също са хубави, внимавай като капеш капките в болното оче да не го опреш и после да пренесеш и на другото, предполагам че са тиказали на 2 очи да капеш. Почиствай с преварена вода или лайка, всяко оче с отделен тампон.

Жу

Дианче и Бакси браво на Павката и Ангел, смело напред момчета Heart Eyes
Бакси и аз като Дес съм "ЗА" капки от Вит.Ц 3х1  Peace действа
Дес успех в новото начинание  Peace

аз качих няколко снимки на Ема от НГ с тоалета й как напада на баба й питката и с част от подаръците Wink

# 190
Честита нова година!
Да ви съпътстват много щастие, здраве, късмет и обич!
Нека имате повече сили за нови мечти и предизвикателства!

Много здраве и всичко най-добро за Василия и Васко!   bouquet

От маса на маса и попаски  Laughing, чак днес ми остана време да надникна из форума.
И така съм се оляла с количествата храна /умишлено, че уж да не готвя след празниците/, че днес вече ни писна от новогодишни гозби - детето си купи готови крилца, ние ще разтоварваме с плодове и припечени филии, Елица - тя е ясна с нейните бебшки манджички  Laughing, а кучето на нашите ще яде попаски  Mr. Green
Бакшиша, количеството спирт в капките от клеева тинктура ще е минимално. Тя се разрежда във вода, а и ти капеш от този разтвор само по 1-2 капки, така че няма опасност. Единствено трябва да си сигурна, че няма алергия към нея, за да не предизвика алергична реакция и да увеличи отока на лигавицата.
Честито прохождане на Ангел!
Браво и на Павката, все по-стабилен да става!
Жу, аз бих звъннала, за всеки случай, на педито. Не знам, ама чак подуване на очичките, силна ми се вижда реакцията. Или поне продължавай да му даваш противоалергични, докато успеете да отидете на лекар.
Медхен, късмет с новата бавачка!
Сонче, Дес, бързо оправяне на Наско и Хриска!
Дита, приятен уикенд! Ох, как обичам Трявна!  Heart Eyes
Хайде, вече съм на линия. По-късно, пак ще надникна.

# 191
Бакшиша, количеството спирт в капките от клеева тинктура ще е минимално. Тя се разрежда във вода, а и ти капеш от този разтвор само по 1-2 капки, така че няма опасност. Единствено трябва да си сигурна, че няма алергия към нея, за да не предизвика алергична реакция и да увеличи отока на лигавицата.
Да,точно така.Аз това го агитирам защото е проверено.А и четох че много рядко има алергични реакции,дори съвсем минимална е опасността от такава,но вие си знаете,неискам да натрапвам мнения.

Сонче,с машинлата се справих почти професионално Mr. Green Мъжа ми заприлича на холивудска звезда hahaha Joy Не,сериозно,много добре се получи.Взехме една машинчица от любимата марка на Деян - Филипс,абе аз подходих с лек страх,щото никога не съм правила подобно нещо.Имах си едно наум че съседката има тапия за фризьор и ако сътворя някоя глупост ще оправи работата,та се захванах с хъс Crazy
А милото Насе да се оправя бързо,колко е плакал горкия сутринта Rolling Eyes Hug Дано както Дианка казва,да му мине с промивки Praynig

# 192
От маса на маса и попаски  Laughing, чак днес ми остана време да надникна из форума.
И така съм се оляла с количествата храна /умишлено, че уж да не готвя след празниците/, че днес вече ни писна от новогодишни гозби - детето си купи готови крилца, ние ще разтоварваме с плодове и припечени филии, Елица - тя е ясна с нейните бебшки манджички  Laughing, а кучето на нашите ще яде попаски  Mr. Green
Знаех си че пропускам нещо     hahaha  Joy Joy Joy Joy newsm62 smile3534 newsm62

# 193
  • София
Ехо, здравейте!

Аз уж да полегна с Василия, ама използвах да отида да напазарувам, да поизчистя, да й сготвя нещо и то времето си мина. Сега ще има да дремуцам до довечера, докато й дойде време за сън  Tired Хич не успях да си почина тия дни. И кучето само ме ядосва и ще отнесе някой пердах скоро.

Да честитя и аз на проходилите Павката и Ангелчо! Много да ги слушат крачетата и далече да стигнат!  Hug

Сонче, момичетата са ти дали достатъчно съвети, аз само стискам палци бързо да му мине на зетчето!  Hug

Жу,  аз на твое място, празник-непразник, веднага бих завела детето на лекар, че с тия алергии шега не бива. А и е хубаво да се види, когато е в пик все пак, за да е пълна клиничната картина. Но ти си мама с опит и си знаеш най-добре. Peace

Качих снимки на Василия от именния ден - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325357

Арабела,  същата работа и при мен. Хладилникът пълен с ядене, а аз напазарувах сега като за целия китайски народ. Пък уж от утре съм си пак на диета  ooooh! Ще яде кучето попаски и у нас  Mr. Green

Отивам да пия кафе с кола, че едвам гледам. Чао и хубава вечер!

Ренито, видях снимките на Емата, много е пораснала и е станала мацка и половина! Hug

Жу, честито ти МЦ, на мен пък ми закъснява с 10-тина дни вече....  Thinking

# 194
  • някъде там
мами вие давате ли хляб/сухар на децата към обедното или вечерното хранене ?

аз на Ема напоследък рядко и слагам, но за сметка на това пък си изяжда по-голямо количество манджичка /при нас основно е супа с различна консистенция, като сложа повечко ориз или картоф и я броим за манжда Wink/

Общи условия

Активация на акаунт