Ето я АПРИЛСКАТА дружина, щурмува новата година!

• 14 114
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Честит празник на всички които носят това хубаво име!!!!!Алекси   bouquet

Много съжалявам и аз, че не дойдохме.Още повече сега като чета колко весело сте си изкарали.
Ако решите да се включим с парички за партито/така е редно/ аз ще се разбера със Стайл на 5.01 на детската кухня.
За календара ще помоля Поли да ми прати на личти телефона си, ако е удобно.Така ще мога при първа възможност да си го взима от фотото.

и не на последно място-благодаря за чудесната темичка!!!!!!

# 16
  • Варна
Честито на днешните именици! Да са живи и здрави и много, много щастливи!

# 17
Еми, Илитката ми даде календара ти на мен, сега искаш - не искаш ще трябва да се видим  smile3534
Честит имен ден на всички именници !
  bouquet
Ламичке, то и аз малко съм виновна, че трябваше снощи като ми каза, че ще излиза да я подсетя за партито... но тия дни главата ми е нейде из вселената  Crazy  Тя много съжалява, че не е дошла, даже каза, че ако съм я била подсетила и на 4 крака щяла да дойде...  #Crazy Радвам се, че Мия се забавлява с конструктора...  Hug
Шейна - момичета от къде да купим на Мая шейна ? Обиколихме всички големи детски магазини и шейни няма, което беше шок за мен  Shocked

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 15:43 от Stra4iatela

# 18
Страчи, аз съм сърдита на Гури Crossing Arms
Мерси много за конструктора - вашият дядо Коледен подарък е у нас! Мия си играе вече 15-та минута! Вече 20-та минута...

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 15:26 от Ламята неСпаскa

# 19
  • Beyond the Frontiers
Страчи в Практикер гледах два или три модела - обикновенна дървена, но с облегалка за малко дете, и два модела пластмасови също със облегалки (с кормило и без) цена от 30 лв до 50-60 лв.

# 20
Дървени класически шейни има и в Метро. май бяха по 35 лева

# 21
# 22
Много готини снимки! Страхотни априлчета! Красиви мами! искам пааааак  Party Party Party

п.с. ако ще правим календар за възрастни, не е ли хубаво да снимаме и татковците? newsm78

# 23
Чудесни снимки!Така се обърках  Embarassedтърсих ви 10 минути  Embarassed

# 24
Беше страхотно преживяване - благодаря на организаторите. Всички априлчета са страхотни сладури, а аз съм много доволна, че накрая се запознах наживо с някои от Вас.
Ламичке, вкара ме в музиката с този ксилофон. У нас е мини пуническа война - кой да свири на него. Страхотен подарък.

# 25
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета аз ще кача снимки в понеделник, защото картридера е в офиса

# 26
Честито на всички именници днес!  Hug
Днес майка ми и баба ми също празнуват, така че черпя за повода

Момичета, от снимките си личи,че срещата е била страхотна Hug Hug

# 27
Беше страхотно преживяване - благодаря на организаторите. Всички априлчета са страхотни сладури, а аз съм много доволна, че накрая се запознах наживо с някои от Вас.
Ламичке, вкара ме в музиката с този ксилофон. У нас е мини пуническа война - кой да свири на него. Страхотен подарък.
Все пак не съм взела барабанче  Mr. Green Дано не ви се надуят главите! Ще има повод да ми го върнеш тъпкано Joy Дано да се забавляват децата. Peace

# 28
  • София
Привет, не съм писала скоро.
Съжалявам, че изпуснахме партито, явно е било страхотно, надявам се следващия път да се включим!

Казах ви, че съм с варицела, но всъщност това ни беше най-малкия проблем, за съжаление се наложи миналата неделя Ема да влезне с баща си в болница заради пневмония и все още са там, надяваме се скоро да ги пуснат, въпреки че Ема все още има хрипове. Тъпото е, че дори не мога да отида да я видя с тази варицела никъде няма да ме пуснат. Всъщност те и нея почти никъде не искаха да я вземат заради скоро изкараната шарка, накрая влезнаха в Инфекциозна, въпреки, че не ми се искаше там да се навират, добре, че поне има самостоятелни стаи. Абе побъркахме се с тези болници, въпреки че беше извън карантина вече, направо ни подлудиха.

Аз писах миналата седмица, че най-вероятно ще пропуснем мероприятието, но ако трябва да се дават някакви парички ми пишете, виждам че доста от групата не са успели да дойдат, поне да компенсираме малко.

В тази връзка искам да помоля, ако някой има някаква информация за ваксината Превенар (антипневмококова ваксина), да сподели, в голямо чудене съм в момента дали да не я сложим като се оправи Ема. Може би чужбинските мами имат повече инфо, тя е препоръчителна почти навсякъде освен в Бг.
Не съм голям фен на ваксините, но детето ми изпи за последните три месеца толкова антибиотици, че просто искам да проуча какви са вариантите в тази връзка.

И честит Стефанов ден!   bouquet

# 29
Да драсна и аз след партито Simple Smile

Страхотна Коледна темичка - браво elku - elena със съдействието на Страчи.

Първо да благодаря на всички ви, че изкарахме толкова хубаво коледно парти, за което всеки един е допринесъл Simple Smile

Относно сметките не мисля, че възпрепятстваните да дойдат, имат нещо общо с тях Simple Smile. Ние сме си ги разделили, така че тежестта се разпредели и за да няма недоразумения, ги публикувах съответно: касова бележка и събрани пари - останаха 7 лв. бакшиш, тъй като нямаше как да се събират по 15,75 на човек, а и забравих да си взема 2 лв. от капарото.
Ако за нещо съжалявам, то е, че изобщо не зацепих на време, че малкото бебе на Алекси влезна в сметките, което си е недоглеждане...

По-важното е, че тава преживяване ще остане със сигурност, като един от най-прекрасните спомени, особено на по-порасналите каки и батковци. Аз все още помня една от първите си срещи с Дядо Мраз тогава Simple Smile

А Стефи да е жива и здрава и с гордост да си носи името. Тортата беше от нея, за което благодарим Simple Smile

Благодаря и на Смуут за сладките подаръчета-изненада, моите момичета много си ги харесаха.
И като стана на въпрос една пчеличка-пумпалче беше забравена на масата, където беше Илит и съм я взела. Да се обади този, на когото е, моля Simple Smile

Благодаря и за подаръчето от Калина. Гери от вратата се заигра с него - то тя се разигра, след като свърши партито Simple Smile
...
Стана един голям благодарствен пост Simple Smile
...
pepetia, съжалявам, че така сте се измъчили - дано да е за последно. За съжаление аз не мога да помогна с информацията, която търсиш...

Аз почти не снимах, но ето малко снимки

И едно клипче, за да се усети и от атмосферата. Е, през времето на записването му, кърмих и съответно е доста "треперещо", но какво да се прави, като го нямаше татко Стайл да поема щафетата Априлчета и Дядо Коледа

Приятна вечер на всички ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт