Ето я АПРИЛСКАТА дружина, щурмува новата година!

• 14 102
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
  • Чехия
ЧИД живо и здраво да е името ви мили именници.

Алекси, бъди все така усмихната и ведра.
Весел празник ти желая.

Илит, честито нанасяне у дома...явно и Калинка е доволна щом така се забавлява. Hug

Момичета радвам, че  сте си прекарали добре на празника.
Стайл, благодаря за клипчето ..   bouquet заредено с празнично настроение.

На всички болни мъничета  и мами, бързо оздравяване.  Heart Eyes

# 46
момичета, страхотно парти...сега отивам да разглеждам и снимките на Илит..
радвам се, че съм ви накарала да се усмихнете...това беше и целта на пумпалчетата!

честито на именниците от вчера. и при нас се събраха много именници, та затова днес релаксирам от песни, танци, храни и напитки  Whistling

Хайде продължавайте да се наслаждавате на прекрасните и топли празници!

Илитка, ха честит нов дом! Сега на всяка Коледа ще празнувате новодомска годишнина!

# 47
  • София
Вики е с 40 градуса. Няма хрема, няма кашлица. Чудя се от какво ли е? Може ли да е от зъб?

# 48
  • Пловдив
Ауу това си е височка температура да е зъбче, май  newsm78
Дано не е нещо сериозно Praynig

# 49
В началото на месеца Рая беше с 39.3 за няколко часа, без да има симптоми на настинка. Дадох й Панадол и до вечерта Т се нормализира.
Предполагам, че и при Вики е от зъби, дано свали Т бързо и лесно! Praynig

# 50
  • София
Абе тя и вчера ми се струваше топла по едно време, ама не и мерих температурата. Днес обаче цял ден е увиснала и заспа гладна на обяд, а от 2 дена и не се храни като хората. Постоянно и са в устата ръцете, ако може до лактите  ooooh! Надявам се темперстурата да е от зъби, защото много странна ми се струва. Утре преди работа ще мина да я заведа до лекарката да видим тя какво ще измисли.

# 51
Здравейте! newsm08
Искам да ви пожелая сбъднати мечти и нека всеки открие своето чудо, не само на Коледа! Hug
Надявам се да не сте ни забравили Blush, макар и да се губим по тъча. Надничам и ви чета с много умиление, но за съжаление не ми остава време да пиша. Flushed
Честито за всички пропуснати Рождени Дни, Именни дни, годишнини и все такива хубави поводи!  bouquet
Илит, честит нов дом! Много любов и доброта да цари там. Когато се нанесохме Криси също обикаляше и отваряше навсякъде, постепенно отшумя, но и сега я прихваща от време на време и отваря всички шкафове, които може да набара, а после ги затваря в същия ред, едновременно нарежда нещо на нейния си език.
ninjete, честита розова новина! stork-girl Също съм убедене, че Вики ще е невероятна кака!
Разгледах снимките от паритато, било ви е много весело!  Party Time Много се радвам като гледам толкова дребосъчковци и мами на едно място, и толкова веселие  dance
Подаръци- Крисунка се сдоби с кухня и сутрин като стане първата й работа сега е да си направи кафе  food010. Пада голяма игра и постоянно ме дърпа да си играем, да пускаме котлоните, които издават едни странни звуци, храни ме с каквото е сготвила - солети, пелети, бисквити Mr. Green. Други подаръци - конструктор с големи форми, но тя не дава да ги вадим, веднага си ги прибира в чувалчето, въобще много прибрана. Също и един дървен конструктор, но той ще почака поне още половин година.
450, надявам се Т да спадне бързо. Криси трети ден обявява гладна стачка, дори мляко с бисквите не иска, само една бисквита за деня и това е, чудя се от къде има сили да дивее, пък и ака по три пъти на ден.
Иначе като чета колко много приказват вашите деца и започвам да се притеснявам Rolling Eyes. Крисунка не спира по цял ден да философства, но няма дума, която някой да й разбере.
Много целувки от мен и да слушате мъниците  Wink

# 52
  • БГ
привет от нас, нямахме нет и не съм ви следила но сега ще наваксваме  както винаги, Nijntje честито  Peace
ivalex чакаме новини значи, какви стихчета ..........изумявате ме , Елина знае думи, казва малки изречения , мож еби защото не четем стихове, аз като я сложа вечер в кошарата с млякото и излизам от стаята, защото иска  да я гушкам и няма заспиване сама, почва едно викане "Лина е бебе , лина е бебе"и така до безкрай ooooh!
слагам я да спи към 20 часа , нали е на ясла, понягога заспива в 19.30 ,
benitta браво за кърменето  Peace
подаръци- нашите нови са къща с обзавеждане на Дисни- много се заигра с нея, лаптоп но не го хареса, за по-големи деца е, люлка конче-обожава го , възглавница на Дора, и много малки и големи кукли и животни.
болните да оздравяват, хубава вечер Hug

# 53
Ха, добра нощ и от мен!
Добрахме се до чудната държавица и сега ми е едно тъжно-тъжно...
Няма как и аз да не споделя, че съм безкрайно щастлива, че успях най-после да се запозная с част от вас, прекрасни априлски мамчета!  Heart Eyes За мен беше огромно удоволствие и наистина тези два часа не стигнаха въобще! И не стига, че и без това вече доста се нервя, че сме заточени тук, а пък сега като видях какви купони и приятни изживявания изпускам и още повече ме обзема яростта, но се надявам да успеем да наваксаме като се приберем!
Поразгледах снимките и установих, че няма смисъл да качвам нашите засега, защото се повтарят доста! Всички са толкова хубави и сияещи - и деца и родители! Sunglasses
Smooth, изнендата беше страхотна и много приятна! Благодаря!   bouquet
Nijntje, честита изпълнена мечта! Спокойно бременеене оттук-нататък! Hug
Поли, календарът е много сполучлив! Благодаря!  bouquet
Утре ще продължа, защото малкият току-що заспа и е ред да обърна внимание на себе си!
Спокойна нощ и всички болни утре да са здрави! Hug

# 54
Здравейте момичета,
   Влизам само да ви кажа -[ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА И НЕКА ТЯ НИ ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ,А ВСИЧКО ОСТАНАЛО ДА МОЖЕМ ДА СИ КУПИМ!!!Ние следобяд живот и здраве тръгваме към Банско и аз от два дена оправям багажа-дано остане място и за нас в колата Laughing

# 55
Marini, не се ядосвай и отчайвай  Hug! Още малко остана и се прибирате за постоянно. А дотогава плануваме поне още два пъти да Ви посетим и да Ви подосаждаме в румънско. При първа възможност ще пътуваме до Букурещ, стига температурите да се вдигнат над нулата и пътищата да не са хлъзгави. Наумила съм си да обзаведа скромното си бъдещо офисче с икейски мебели, за да внеса неповторимия им уют и функционалност.

Нуши, как е Вики днес? Смъкна ли температурата?

Сиси, как ще Ви забравим? Пиши по - често Heart Eyes!

На всички отпътуващи за предстоящия празник желая весело посрещане на новата година!

# 56
Привет на всички!!! Добро утро!

Марини, не зная дали си казвала вече, но какви са ти впечатленията от Румънско? Чувам доста противоречиви оценки - някои казват, че румънците са по-добре от нас, получават по-високи заплати и пр. Други казват, че си живеят мизерно както преди! Аз не съм минавала през Румъния от 93 година и нямам никаква идея как са нещата.

# 57
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Качвам снимките - http://dezygg.multiply.com/photos/album/52/52
Ето и шоуто на майките - http://dezygg.multiply.com/video/item/61

# 58
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Момичета имам голямо молба към снимащите в събота - можете ли да ми пратите на мейл снимките на които ги има моите деца

# 59
  • София
Вики цяла нощ горя в температура. Сега се върнахме от лекарката. Нямало и нищо друго. По този начин протичали: 6-та бебешка шарка, пикочна инфекция и зъб. Взе кръв за да разберем от какво е. Следобед ще излязат резултатите. Дано да не е нещо сериозно. Каза, че ако е шарката тя протичала за 3 дена 40 градуса без да се сваля от нищо. Е то направо... Един ден свободен имах и .....тя взе че се разболя.

Общи условия

Активация на акаунт