Две чертички на Свети Валентин.....на любимия да подарим...eп.12

• 20 466
  • 713
  •   1
Отговори
Любовта ..е любов не когато двама се вторачват един в друг...а когато гледат в една посока

БЕБЕ ТИ ПРИ НАС ЕЛА В ПРАЗНИКА НА ЛюБОВТА

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 13:35 от jdesika

# 1
 HugПьлна тема с две черти и Бог над нас да се смили  Praynig
jdesika, хубава е темата, много  Hug

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 00:36 от зигота

# 2
надявам се да ви хареса...за парви път ми е...и нека ми е за късмет.
И НА ВСИ4КИ ВАС....с които в трудните моменти сме все тук...дали за по 4аша кафе..или за някоя дреболия..или пък за полойителният тест..или път,,,за ехографа с тупкащо сърце....
 ЗА ВСИ4КИ ВАС... Hug Hug Hug
МНОГО ЛюБОВ...ВЯРА И НАДЕЖДА
НИЕ щЕ УСПЕЕМ newsm51

# 3
  • Бургас
Джеси, прекрасна тема, дано наистина ти донесе късмет   bouquet, пожелавам ти го от сърце.
Хайде, момичета, дано всяка една от нас преживее един вълшебен месец на любовта  Heart Eyes А след това  baby_neutral

# 4
  • Видин
Записвам се в темата   bouquet Много да е успешна и ползотворна!
jdesika, моля те, оправи правописните грешки - в заглавието махни разните цифри,на любимия, не любимияТ, празДник се пише без Д Peace
Засичали ли сте скоро Дорето и Лана?  Rolling Eyes

# 5
Да ни е честита новата тема! Дано да я изпълним с много положителни тестчета. Желая го на всички от сърце!  Hug

# 6
 Hug Hug Hug Hugчудесна тема дано донесе само положителни емоции и  EFP EFP EFP

# 7
Ставам да си пия кафенцето и какво виждам- нова тема  Grinning

Записвам се с най-голямо удоволствие.

Джеси, много е хубава. Дано ти донесе късмет, както на всички тук, разбира се.  bouquet

Малко по-късно излизам на разходна с една приятелка, която е с термин за 5-ти февруари.  Mr. Green Казала съм и да не ми прави изненади през това време, че да не се шашкам, а ти ми вика - " Какво, тъкмо емоция ще ти създам" Joy

# 8
хоп и аз тук  Mr. Green

# 9
Запис и от мен!Джес, мерси Hug
Аз май сега  като не бебеправим съм по-активна в темичката Blush

# 10
здравейте! аз също да се разпиша. лелята най-сетне дойде днес, след пет дни мъчение и болки, надеждите рухнаха. поне утре ще пътувам спокойно! благодаря ви за подкрепата!
ще се видим в петък като се върна , не знам в мадрид дали ще имам безплатен нет в хотела...
пуфлетка, стискам палци всичко при теб да се нормализира!

# 11
  • Видин
Етигра, знам колко тъпо звучи в момента, но щом така е трябвало да стане... (природата си знае работата, явно е имало някакъв проблем и тялото ти е решило, че по-добре без бременност, отколкото с увреден плод). Мога само да те гушна и да ти пожелая да не губиш надежда никога  Hug

# 12
 Момичета здравейте от мен,
да ни е честита новата прекрасна темичка! Дано да има повече положителни тестчета!
ето малко прашец от една бремелинка Simple Smile

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7:

# 13
Айде да се цопна под прашеца, че ще ми трябва в края на  февруари Hug

# 14
Запис.
Поли, какво стана с другата тема?

Адашката си бременее (надявам се спокойно), а точето не е влизало скоро (тя си мисли, че ни досажда  Simple Smile).

Етичка Пуфи,  Hug

Лита, надявам се не ми се сърдиш за коментара по темата с "непорочното зачатие".

jdesika и аз те моля, оправи грешките и махни 4, че много, ама много ми бъркат в очите и на мен (аманитке, не си сама).

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 12:53 от Тодорка Боева

Общи условия

Активация на акаунт