Две чертички на Свети Валентин.....на любимия да подарим...eп.12

• 20 467
  • 713
  •   1
Отговори
# 705
И аз подкрепям plana - не трябва да се нервираме за глупости! И на мен работата ми е свързана с много нерви, но осъзнавам, че който иска да има бебче трябва да си осигури пълно спокойствие и да не се нервира - това е половината от "работата" по бебеправенето...поне така си мисля Simple Smile
Така че - да не се дразним на по-глупавите от нас, те сами се наказват по този начин Hug

# 706
Бенджи така каза и лекаря утре най- вероятно ще се пукне ,ако въобще се пукне де,ще правя довечера коремни преси ,защото четох
някъде че помагало за спукването на фоликула,не ми се вярва много,ама ще пробвам.Плана Hug

# 707
Лекциите са по Информатика.
А ина4е не мога да не се сърдя,защото съм за жълти стотинки там, буквално си вадя хляба, а те си вадят колите, вилите и екзоти4ните по4ивки..... Cry
Много ми е унизително и мъ4но, наистина....живеем като скотове, докато някои взимат хиляди ей така....
Извинявайте!   bouquet
Инка, 4естита ви госпожица....4удесно семейство сте  Heart Eyes Hug

# 708
А ина4е не мога да не се сърдя,защото съм за жълти стотинки там, буквално си вадя хляба, а те си вадят колите, вилите и екзоти4ните по4ивки..... Cry
Много ми е унизително и мъ4но, наистина....живеем като скотове, докато някои взимат хиляди ей така....

Аз защо в началото, като се похвали с новата работа, останах с впечатление, че условията са чудесни? newsm78

Вероятно и ти самата не си виждала цялата картина - понякога нещата отдалеч изглеждат едни, а отблизо - съвсем други.

Горе главата, и на твоята улица ще изгрее слънце! Hug

Бърборанче, извинявай, че не писах снощи. Хубаво е ЧХГ-то да падне до 0, но то при теб кажи-речи е паднало. Нямаш болки и кървене, нали?

Хубава вечер, момичета!  bouquet

# 709
plana, стискам палци , успех!!!  Praynig Hug
Мама Инка, честити розови гащета.  Hug  bouquet
Аника, не си хаби нервите, мила, не си заслужава.  Hug

# 710
Ema-идеята е страхотна- newsm10 newsm10
Толкова хубаво си го направила-подкрепям силно newsm51 newsm51
И аз се нареждам под прашеца-хоп......

# 711
Момичетааа, прехвърлихме се вече ТУК

# 712
Eмка наистина не мога да редактирам ,но ти предлагам да сложиш списъчето там, до където сме спряли да пишем в новата тема newsm78 Мисля че трябва да присъства Naughty Hug Hug Hug

Цоп под прашецааааааааааа
И тъй като вече се пише в новата тема  Blush с най-голямо удоволствие ви предлагам да се преместим Hug
Дано ни е на късмет на всичкии да се напълни с мнооооооооого  EFP preggo
Заповядайтеееееее  Hug Hug Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=468157.0

# 713
Obyrkah temata.

Общи условия

Активация на акаунт