Две чертички на Свети Валентин.....на любимия да подарим...eп.12

• 20 467
  • 713
  •   1
Отговори
# 690
...Иначе за бебеправещите не мисля, че си заслужава труда. Всичко е много динамично, идват нови, стари не пишат  Mr. Green Mr. Green, все ще има някой обиден, много сме.
И аз съм на абсолютно същото мнение  newsm47
Според мен, щом пишем в тази тема, то е ясно, че сме искащи и стараещи се по въпроса за бебе  Embarassed

# 691
Момичета, изведнъж ми стана много зле  Weary започна да ми с егади, да ме втриса и да се чувствам в безтегловност....направо умирам за сън....нещо като грип  smile3507 и този МЦ е като катран  newsm09 черно и гъсто.....ужас  ooooh! Sick
Имам само един въпрос "ЗАЩО БЕЕЕЕ, ЗАЩО ВСЕ НА МЕН ГАДНИТЕ НЕЩААА?!?!?!?  smile3515 smile3514
Извинявам се за лиричното отклонение!   mrstraetz

# 692
  • София
Emmanuelle , пийни нещо сгряващо, може терафлу, може и нещо по-силничко с малцов вкус  Mr. Green А да не ти е паднало кръвното, че то това време е ужасно. Ти май беше от Варна, но тук в София сега се лее здрав дъжд и се чудя есен ли е, зима ли е  newsm78
П.П. Поздравления за хубавата изненада, чуден списък си сътворила, ха дано ни е на късмет на всички  Hug

# 693
Момичета, изведнъж ми стана много зле  Weary започна да ми с егади, да ме втриса и да се чувствам в безтегловност....направо умирам за сън....нещо като грип  smile3507 и този МЦ е като катран  newsm09 черно и гъсто.....ужас  ooooh! Sick
Имам само един въпрос "ЗАЩО БЕЕЕЕ, ЗАЩО ВСЕ НА МЕН ГАДНИТЕ НЕЩААА?!?!?!?  smile3515 smile3514
Извинявам се за лиричното отклонение!   mrstraetz
Hug newsm51 Всичко ще се оправи, просто някой вървим по-дълго време по трънливия път за да достигнем мечтата си! Пийни си нещо топло, пусни един горещ душ и си сгрей краката и всичко ще се оправи! Благодаря ти за чудесния списък, както и че си се сетила за мен в него!   bouquet
Честито на всички видели двете чертички, а за всички останали да не пропусна да ви пратя сини вирусчета  babydust7 babydust7 babydust7

# 694
Опаааа, цамбур под прашеца  Mr. Green Анизи, как ще те забравим?!?
Честити сини гащури, ако не съм ти ги честитила, че не помня  newsm78 Embarassed  Hug Hug Hug
Я да ви се оплача последно и да бягам от тука, че ще убия някой професор днес   #2gunfire #2gunfire #2gunfire
От оня ден моя шеф- доцент велик, ми иска едни лекции да му намеря. Аз ги намерих и вчера като хамава бягах напред- назад да ги взема и да му ги дам, за да преподава той по тях.  smile3515 newsm61
Не стига, че ми бяха обещали на мен да ги водя, а ще ги води той, а и аз да му намеря лекциите
Върхът тази сутрин беше:
"Я ги изчети тия лекции и ги пооправи, раздели ги на 6 модула, че аз нищо не им разбирам"
ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа  дайте ми пушкааааааааааааааааааааа   smile3514 fight
не им разбирал, е нали той  е доц. #Cussing out
ми кат не ги разбираш, дай аз да си ги водя бе оуууууууууууууууууууууууууууу  smile3511 smile3513
Отивам си да си взема душ, да пия чай и да си точа сатъра  Mr. Green
  bouquet

# 695
Emmanuelle освен топъл душ,чай ти трябва и едно уютно легълце,хубав филм в прегръдките на милото и ще освободиш малко от напрежението дето си го събрала
ka tq мн благодаря за обяда Hug

# 696
Емкааа  Hug Hug аз докато се включа то стана.....
Мила страхотно е списъчетооооо,няма никакви  ядове да го сложим в началото на следващата стига да мога newsm78 Жестока идея  newsm10 Ама само как ги измисляш,май доста ти се отдава  Heart Eyes Каквото трябва да помагам свиркай  Peace
А иначе я си почини,май ти дойдоха в повече емоциите,какво да се прави живота не винаги е справедлив,но ще трябва да се борим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Не е чесно ,но няма начин Sad
Каси, миличка мн се радвам че ще възобновите ловуването  Hug
Когато се чувстваш готова ,тогаваааааа  Thinking Важното е да си спокойна и да се обичате ,другото само ще си дойдее Peace А  може и веднага да станееееее  Praynig Мн силно ще ти стискам палциии и дано скоро ни зарадвашшш  Hug Hug HugГолямо гуш мила Heart Eyes
Кате признавам теее   Peace  Гладни няма да останем,все мислиш за нас  Hug Hug

# 697
Не стига, че ми бяха обещали на мен да ги водя, а ще ги води той, а и аз да му намеря лекциите
Върхът тази сутрин беше:
"Я ги изчети тия лекции и ги пооправи, раздели ги на 6 модула, че аз нищо не им разбирам"
ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа  дайте ми пушкааааааааааааааааааааа   smile3514 fight
не им разбирал, е нали той  е доц. #Cussing out
ми кат не ги разбираш, дай аз да си ги водя бе оуууууууууууууууууууууууууууу  smile3511 smile3513
не ги разбира ,а ? hahaha  Трябваше по настоятелно да си предложиш услугите! Naughty   fight
По какво са лекциите,че ми стана интересно?

# 698
Аничка страхотна идея, адмирации. Hug
А тези неща се опитай да не си ги слагаш много, много на сърцето.
То не, че аз  не съм като теб.днес например ми иде да яхна метлата, че ми викаха за едни глупости, които уж трябвало да свърша, само дето пропуснали да ми кажат. Ама и натъртено "ама аз ехееееее от кога ти казах, не помня, ама ти казах". Е хайде няма нужда, мисля, че помня, даже документите не бяха в мен, ами днес ми ги домъкнали, ами как да бъдат разписани и готови, като явно не са ми ги дали #2gunfire
Направо се вбесявам като ми се вика за такива неща, ама какво да се прави.
Сега даже стоя на стендбай до края на работния ден, за да разбера дали ще пътувам за София тази вечер Shocked
Шок и ужас.
Милото обаче дойде за да ме изведе за малко на ресторант, че не бях хапвала нищичко до 15.00 часа. Добре, че беше той да ме разведри Heart Eyes
анизи, честити сини гащички. baby_neutral

Гледам Мама Инка, чете. Я бързо на отчет, че отдавна не си се вясвала да разказваш как е твойта буйна бременност  Mr. Green Sunglasses

# 699
  • Варна
Гледам Мама Инка, чете. Я бързо на отчет, че отдавна не си се вясвала да разказваш как е твойта буйна бременност  Mr. Green Sunglasses

Joy Joy Joy

Как ме хвана само hahaha На работа е малко лудница и изтървях няколко темички, ама ще наваксам. Иначе сме добре - аз и младата дама, която расте в мен Blush Ходих на ФМ - засега няма проблем, чакам и резултатите от БС. Расте по-големичка, ама сигурно заради ранната овулация. Трогната съм, че Аника ме е писала в списъка. Обещавам да не се губя вече толкова Hug Heart Eyes  bouquet Hug

# 700
здравейте момичета сега да ви се оплача и аз фоликула не се е пукнал 22 мм е доктора каза че бил пред пукване ,ама дали ще се пукне не се знае.Така искам да стане вече направо започвам да се отчайвам,сега остава само да се надявам ,че ще се спука фолкула  PraynigЕма страхотна идея нямам думи ,ама мен май си ме пропуснала,Мама инка радвам се че при вас всичко е  наред,анизи благодаря за прашеца и аз се възползвам и минавам под него.Кат88  честито лека и безпроблемна бременност.На всички много Hug Hug

# 701
Мама Инка, честити розови гащички. Най-вероятно малката принцеса наистина расте по-големичка заради ранната О.
Ех, че хубаво. Heart Eyes

dianastml, работете усърдно тези дни. Не се притеснявай, вярвай, че ще се пукне, даже всеки момент, лекарите казват, че до 25 мм. е нормално да се пукне. Според мен довечера или утре е момента.

# 702
охоооооооо, мама Инка, розово пакетче, а? Супер! Минавай по-често!

Ема, не им се връзвай толкова на професорията. А ти що не го питаш в прав текст, дали може ти да ги водиш? Ходи на лекциите, интересувай се, той може сам да пусне кокала.

В тоя ред на мисли - имаме работа с един студент и съответно на проекта и публикацията се пишвт имена. И понеже е мой, аз ги редя. Днес младежа се шугави и се чуди как да ми иска да е номер 2, а не 3 в имената. Карал една колежка да говори с мен. Аз говорих с шефовете и решихме да дадем път на младите, пуснахме го на позиция 2. Така че мила Ема, защо не си поискаш и ти вместо да се нервираш?

Честито на новите бремелинки, че ви изпуснах края!

# 703
  • София
мама Инка, честито за розовите гащички. Това е и моята мечта, за това толкова много се зарадвах на новинката  Hug

# 704
Emmanuelle я се усмихни и не си го слагай толкова на сърцето. И аз до сега имах проблеми в работата, с моя колега се скарахме, направо ме изкара извън нерви smile3511, но за щастие се успокоих вече и след малко ще си ходя. У да му писне на човек от команди и всеки на шеф да се прави.  smile3512

Мама Инка, честити розови гащички  и от мен  bouquet
dianastml  и на мен, когато ходих на последния преглед ми казаха същото, бях в шок. От тогава не съм ходила на лекар, защото ще ми прявят първо цветна снимка и след това ще проследим дали въобще има ову.
анизи и аз се гмурвам под прашеца ти, дано да е на късмет, че както е тръгнало......
Днес не стигнах да уча, дано изпита е лек в Събота. Последния е да не забравите да ми стискате палци да не се изложа на края

Общи условия

Активация на акаунт