Две чертички на Свети Валентин.....на любимия да подарим...eп.12

• 20 471
  • 713
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви за милите думи!  Embarassed
Случайно да съм пропуснала някоя бременна мама, някоя родила мама, да съм объркала нечий ник????

# 676
  • На планетата Земя
Аника, супер идея. И най-добре да не се връщаме назад, че тя тази тема има толкова история .................

# 677
Аника, извинявам се, че се "бъркам" в идеята,  Embarassed но мисля, че ще е хубаво да има и списък на бебеправещите мами, които пишат в тази тема.

# 678
Няма проблем Галка  Hug и аз го мислех, но е адски дълъг списъка и е по-динамичен от този на бременните (за съжаление), но ще пробвам да видим как ще стане  Hug
Тъкмо да  еготов сега да го дам на Полито,ако може да го сложи на 1ва стр. на темата й, ако не ще го сложим по средата, пък на следващата тема ще е отпред  Mr. Green

# 679
благодаря ви ! Emanuelle страхотно си го направила!  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 ето малко прашец и се надявам всички скоро да се похвалите  Hug
и аз се изкъпвам в прашеца...  bath1

# 680
момичета току що си направих тест: БРЕМЕННА СЪМ! Надявам се всичко да е наред, понеделник ще отида на лекар. Доста съм объркана и щастлива! Хубав подарък си направихме с милото ,дано дано всичко да е наред! baby_neutral
Страхотна новина !Честито и всичко да е наред!След 8 месеца с бебче !

# 681
Случайно да съм пропуснала някоя бременна мама, някоя родила мама, да съм объркала нечий ник????
Сещам се за Дор@ и Змейковица, а също и за E.L., anizi, ~Magi_TM~ , Toche - те са към бременните  Mr. Green
 -

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 14:04 от kastaliq

# 682
  • При моето слънце
Кат, честито и от мен!
Аника, невероятна както винаги,  Hug
Каси, ами аз съм добре, както и бебо, някои растат, някои дебелеят (познай аз от кои съм  Mr. Green). Ям честичко, защото иначе ми се гади, но май и този етап взе да минава, поне вече е по-леко. Чакам с нетърпение да минат трите месеца и да ходя на фитнес, че така, ако продължавам, не знам какъв слон ще стана. Но важното е бебо да е добре.
Пожелавам ви на всички в най-скоро време да се радвате на растящи тумбачета  Hug

# 683
EMA  newsm10
и аз под прашеца пу пу пу

# 684
ако знаете колко съм гладна няма ли някой да предложи нещо за похапване
Веднага

избирайте какво ви се яде  Hug
Emmanuelle- страхотна си ! Много хубава идея браво   bouquet
Кат - честито - много приятни емоции до края ти пожелавам   bouquet
и аз и аз под прашеца  bowuu

# 685
  • На планетата Земя
Само да напомня, че имаме вече чакаща отворена, следваща тема. Така че това заглавие ще влезе в употрепа едва по-следващия път. Иначе за бебеправещите не мисля, че си заслужава труда. Всичко е много динамично, идват нови, стари не пишат  Mr. Green Mr. Green, все ще има някой обиден, много сме. От опит го казвам. По-добре не си вкарвай този таралежко в гащите

# 686
ПОГЛЕДНЕТЕ ПАК ПРЕДНАТА СТРАНИЦА С ВЕЧЕ РЕДАКТИРАНИЯ СПИСЪК И КАЖЕТЕ, АКО СЕ СЕЩАТЕ НЕЩО ДРУГО, ИЛИ АКО НЕЩО НЕ ВИ КАРЕСВА. БЛАГОДАРЯ   bouquet Hug
Пачевааа  Hug много вкусно!   Благодарим, Катя   bouquet

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 14:46 от Emmanuelle

# 687
  • Габрово
Права си Милето  Wink.

Аника, чудесна идея. Можеш да добавиш и Tommelise към бременните тумбаци   Grinning

Кат88, честити ти две чертички.

# 688
Аника супер е идеята!  Hug

ka_tq  кльопачката изглежда много вкусно!

# 689
Mile, така е и аз го казах за това, че сме много и, че такъв списък ще е много динамичен, но ще го започна, пък ако има обиден го трия и готово, остават само успелите  Mr. Green за назидание на другите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Иначе идеята е този списък да не е заглавие на темата, а да е част от всяка следваща тема  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт