Две чертички на Свети Валентин.....на любимия да подарим...eп.12

• 20 487
  • 713
  •   1
Отговори
# 45
  • София
lady_v, тихичко честито! Дано всичко е наред и след 9 прекрасни месеца да се радваш на сладко бебе!   bouquet

# 46
Цитат
Ти докъде я докара със зацапванията? Ходи ли на лекар? Какво ти казаха?
Не съм ходила на лекар,зацапванезто по време на овулация го имам от около година,ходила съм на лекар и тук и в Бг и двамата лекари са на мнение че няма нужда от лечение.Това се дължи на хормоналния спад които се получава по време на овулацията.
lady_vстискам силно палци да е станали чудото. Praynig
Хубава вечер на всички   bouquet

# 47
  • София
Забравих да се похваля, че вчера ми дойде без да усетя, ама никакви болки, нищичко. Днес ми е втори ден и все още не ме е боляло, мисля, че вече няма и за кога да ме боли. След предишните мъчителни М, тази ми е направо песен.   Whistling

# 48
  • по света и у нас
Добра ви вечер,сладуранки! Hug

Нещо си дочух именцето,така ме засърбяха ушичките и хоп,пръстите от клавиатурата насам ме теглят. Mr. Green Crazy
Зори,Теодора,Миленце, Heart Eyes Hug
Чета ви,ама напоследък не успявам с много дини под една мишница и затова не пиша,а и да не досаждам де.Харесва ми,че виждам все нови и нови попълнения,желая бързо отлитане на всички мацки в отчетните теми!
Иначе за нас две думи–добре сме,все още ходя на работа,амниоцентезата мина,сега очаквам със страх резултатите,засега се очертава  stork-girl  ,почнах и да усещам първите пърхания и ритничета.
Рапорт даден! Peace

Лейди,честито!  bouquet Лека и безпроблемна бременност!

Желая на всички ви само положителни тестове и емоции.Обичайте се,всичко ще се нареди,когато най малко го очаквате!Гушки и целувки за всички муцуни! Heart Eyes Hug Hug Hug

# 49
  • Видин
Дореее, гледам ти линийката и все още не мога да повярвам  Crazy Ще чакам да ми пишеш резултата от амниото Simple Smile

# 50
Pufletka Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Lady_v-тихичко честито и от мен!Най-прекрасна бременност пожелавам
Най-хубава вечер от мен и да е бебеносна! Laughing Laughing

# 51
lady_v, честито! Стискам палци всичко да е наред! Края на 2008 и аз направих един мисед и сега ако се случи да забременея сигурно ще се чувствам по същия начин както и ти. Браво на теб, че си се решила толкова бързо на нов опит.
Дано да повлечеш крак и темичката да се напълни с  EFP
Пуфлета, дано всичко да е наред  Praynig
Много  Hug на всички, а на които бебеправят - успех!

# 52
  • София
Лейди, честито  bouquet Пожелавам ти безпроблемна бременност и най-голямата радост на финала. И аз съм бременна след мисед предния път - в 8г.с. Вярвам, че чудото този път ми се случва.
Пуфлетка, стискам палчета утре за прегледа.
Ети, много силно Hug Hug Hug Ще чакам, знам, че някой ден ще има радост и за теб!
Доре, и на теб стискам палци за резултатите от амниоцентезата!
На всички нечакащи от мен  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 53
Бързо под прашеца, нов месец - нов късмет!

# 54
Ихааааа....4 старница  #Crazy Mr. Green
Джес  Hug Благодаря за теми4ката, дано е на късмет за вси4ки!
Лейди, 4естито, мила!   bouquet
Ети, лек полет и приятно изкарване!  Hug  bouquet
Пуфлетка, много силно се моля за теб и бебо  Praynig Praynig Hug
За всяка една многооо  Hug Heart Eyes Hug

# 55
  • по света и у нас
Мерси,милички за палчетата! Hug
Биби,погали коремчо от мен! Hug

Зори,то аз не мога да го повярвам още,какво остава за теб  Laughing ,ама виж снахата ти я измайсторихме,ти глези и пази зета! Heart Eyes Hug

Хайде и от мен за всички желаещи:
babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 56
  • гр.В.Търново при моя любим
Здрасти Доре ,ха дано си ми на късмет Mr. Green
Стискам палци за амниото Heart Eyes
Ема Hug

# 57
Хайде и аз под прашеца....
мерси на бремелинките и леко бременеене

Сакси, какво се хвалиш с М бе? Ние всички ревем от нея - боли, не боли  Simple Smile

# 58
И аз веднага под прашеца- fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 59
Здравейте !
Пуфлета - дано да е още там сакчето, стискам палчета.
при нас нищо ново под небето...лелката замина ама сме малко на нож в къщи и не ми е до кекс
Lady_v- тихииичко честито и спокойствие сега.
И аз май-малко почивка ще си дам с бебеправенето, то пък иначе гледам сме се скъсали де, ама така да се каже. Сега една идея ми щукна в главата, дано да се получи де и можеби  (още нищо не е сигурно) за след година ще оставим бебето. Едни мисли сега са ми в главата, една каша направо незнам какво да правя. Както и да е лека и бебедоносна на всички.

Общи условия

Активация на акаунт