Две чертички на Свети Валентин.....на любимия да подарим...eп.12

• 20 488
  • 713
  •   1
Отговори
# 60
запис и от мен  Peace

Ети, много съжалявам  Hug
Lady_v, тихичко честито и от мен. Този път няма да има проблемим ще видиш  Hug
Пуфи, всичко ще е наред. Ти само си почивай  Hug

Лека вечер, момичета   love001

# 61
Джеси, страхотна тема!   bouquet нека се напълни с много положителни тестчета!
Пуфлетка, Praynig Praynig Praynig силно! Hug
Лейди  В,Честито и прекрасна и безпроблемна бременност!   bouquet
Ети, много силни прегръдки.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes истински вярвам, че скоро ще ни зарадваш, съвсем скоро, мила, не губи надежда!с теб сме!!! Heart Eyes
BergkristallPraynig следващият месец да ни покажеш теста с надписа- ИМА бременност!прегръдки!всичко ще бъде наред! Hug
Дор@,сигурна съм, че всичко ще бъде наред с амниоцентезата  Praynig ! Hug и май мога да ти честитя розовите гащенца! Hug
И аз си взимам прашец...дано е много вълшебен за всички ни.
Успешна седмица

# 62
Момичета здравейте и от мен ,джеси страхотна тема браво дано ни е на късмет.Ети мила нямахме късмет този месец , но нищо новия месец ще успеем   :hug:bergkristall и на теб ще стискам палци за другия месец.Пуфлета мила дано всичко да е наред много се надявам  Praynig PraynigЛейди В честито и от мен леко бременеене и аз под  прашеца .Аз изпратих лелката в петък и ловуваме яко  Blush,а ети лек път и много  Hug Hug Hugна всички

# 63
  • На планетата Земя
Доренце, ще чакаме резултатите от амниото. Пиши и тук, моля те!

Бибче    bouquet

# 64
Като лунен лъч любовта да ни пронизва...студена е нощта-ела ме сгрей.Светът безлюден скрил се е в тъмното....а ти любов....къде си....влез.Ела стопли ме нежно в зимата,с две ръце лицето прегърни.Целувай устните ми огнено горещи......а аз с туптящото сърце ще те благословя.Така живота от живота ражда се....и слънцето изгрява в утрешният ден....когато две сърца в едно сплотяват се.......какво е по силно на света.
newsm51 txtlovesЗА ВСИчКИ ВАС ...ВЯРВАЙТЕ.. newsm51 txtloves

# 65
Много сте писали, момичета.Аз идвам с гръм и трясък да се запиша, пък тя темата по средата.В другата ви пожелаг късмет, и в тази също, дано са ни щастливите теми  Hug

# 66
Хайде и аз да се цопна в новата темичка Grinning!
Джесика, благодаря!
Етичка, не знам какво да кажа... Желая ти разтоварващо, макар и работно, пътуване! Да се върнеш заредена с нови сили и положителни емоции  remybussi!
Бенджи, по принцип цикълът ми е доста нередовен. Не ми е за първи път да закъснее толкова, въпреки че последните месеци се беше скъсил значително. Пиех си редовно хомеопатичните за целта, но точно миналия месец ги спрях, т.е. свършиха ми и не си взех нови, защото имах записан час, при който знаех, че ще ми променят терапията. Засичана е овулация, правени са ми изследвания... Нищо. Откровено казано този месец си бях наумила, че сме успели; бях сигурна, че тестът ще е положителен, но не би. Дори контролната черта не беше с еднаква наситеност (нормална си беше, не е бил кофти теста - че така го написах... Laughing). Въпреки тези тестове все още имам надежда Embarassed. Утре ще се обадя в клиниката да си запиша час. Дано само не ме изненадат с киста вместо бебе, например.
Лейди В, честито  bouquet! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!
Доре, имаш и моите стиснати палци Hug!
Прегръдки за всички ви Hug!

# 67
Здавейте и от мен момичета.Честито на успелите и стискам палци на тези които все още чакат чудото да стане!!!!
И аз мислех че този месец ще мога да подскачам от радост,но май няма да стане.но все още нищо не е сигурно! newsm17
дано скоро и аз да ви се похваля Simple Smile

# 68
Добро утро  Hug

За мен обаче не е много добро. С гнойна ангина съм и съм на антибиотик. Трябва да спрем с бебеправенето този месец  Confused, но ми е много притеснено, ами ако вече нещо е станало  Confused Последно бебеправихме на 12ти ден от цикъла. За първи път се надявам нищо да не се е получило, че с тоя антибиотик и останалите лекарства, които трябва да пия...Чувствам се ужасно  Cry и на срещичката няма да мога да дойда, а така исках да ви видя Cry

# 69
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте и от мен! Честита нова тема, браво за оформлението, много е хубава!   bouquet
 Ети,  Hug
 Пуфлетке, на теб силно стискам палци за днес, дано още си имаш сакче и всичко да се оправи!  Praynig
 Честито на виделите 2те чертички и стискам палци на нечакащите!

Дано този месец ни е на късмет на всички и се напълни с чертички! (взех да пиша в рими рано сутрин, трябва да се прегледам!)

# 70
Просто сърце не ми дава да не се разпиша в прекрасната тема на jdesika.
Благодаря ти,мила! Hug
Надявам се месеца на любовта да ни е на късмет,да се изпълни само с хубави новини и да бъде затрупан с положителни тестчета!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Доре,мисля те,мила. Heart Eyes

Днес е св.Трифон.
Честит празник на виното!
Желая на всички именници и на всички празнуващи много много здраве,любов и щастие!   bouquet

# 71
Добро утро!
jozyy , мила и аз съм почти в твоето положение Confused
Миналата седмица бях доста зле на АБ, тази седмица все още не съм добре и днес смятам да отида отново на док и ще искам да ме снимат за всеки случай, че доста честичко правя пневмонии newsm78
Кофтито е, че точно сега съм в ову и не зная какво да правя... Така не ми се иска да пропусна и този месец, но пък не ми се и рискува.
Хубава и бебеносна седмица на всички ви Hug

# 72
Добро утро, мили момичета! Дано новата темичка е на късмет! Искам да споделя с вас нещо, за да ми дадете мнение. Моят цикъл е ненормален, по тази причина и не мога да хвана точно овулацията. Правим опити от 7 месеца, в четвъртък бях на лекар и тя ми каза, че има вероятност да настъпи бременност, защото жълотото тяло или фоликула (не разбрах точно) е около 1,5 см и имам струпване или удебеляване (и това не го разбрах) на лигавицата. По мои изчисление сряда е най-ранният ден за менсруацията ми. Иначе ми се гади от време на време, но нямам висока тепература (аз я меря орално и е около 36,7- 36, 8, като в първата фаза беше 36,4) и нямам силно болезнени гърди.
Днес сутринта правих тест - отрицателен беше. Какво мислите за моя казус? Моля ви дайте ми мнение и може би съвет!  Hug

# 73
  • Габрово
Най-сетне успявам и аз да се включа  Crazy. Хубава тема.

Ети, страшно много съжалявам. Дано мъничко поне успееш да се разведриш в Мадрид и после с нови сили.

Пуфлетка, много ми е мъчно.

Джози, Джесика, да оздравявате бързо.

Визи, съгласна съм с теб на 100% за БАН и малките болници, ама за кистите НЕ  Crossing Arms! Никакви такива, стискам палци за прегледа.

Доре, Мам4е, радвам се да ви "видя"  Hug. Доре, стискам палци за  амнио резултатите.

Исинце, ето ти една стара муцунка  newsm47.

Миле, Велинград, а  Whistling? Ех, да можех и аз ...

Още щях да пиша, ама старост нерадост, забравих  ooooh!.

Хубава седмица и късмет, това поне си го спомних  Mr. Green.

# 74
 Mechtaia, ти си отишла на преглед преди закъснение, все още е твърде рано да се каже,но докторката ти е дала добри надежди HugПри мен точно на деня на цикъла се видя това, удебелена лигавица и струпване на клетки, след още 4 -5дни се видя и сакчето.
''защото жълотото тяло или фоликула (не разбрах точно) е около 1,5 см''
Ставало е въпрос за жълотото тяло

Отностно гърдите, не е задължително да те болят Hug
Успех и ще чакаме новини , за мен си е чиста бременност, но много ранна Hug
Визи,  Praynig
Доре, всичко ще е наред Hug

Общи условия

Активация на акаунт