Две чертички на Свети Валентин.....на любимия да подарим...eп.12

• 20 505
  • 713
  •   1
Отговори
# 75

Добро утро момичета - виждам никой не се е погрижил за закуската сутринта, затова ще се включа аз.
Лека, успешна и много-много бебедоносна седмица на всички!  Hug
ааа да добавя и малко сутрешен ритъм http://www.youtube.com/watch?v=mc-eJ4ietaU

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 10:04 от ka_tq

# 76
mari_rouge, много ти благодаря - имах нужда да чуя нещо такова. сутринта се сринах като видях отрицателния тест, а сега така ме усмихна, макар и мъничка, пак усетих надежда. Благодаря ти! Hug

# 77
Добро утро дами.

Ети, много съжалявам, че не се е получило. Така се надявах и все си мислех, че ще е пропусне. Сега отпусни душата, наслади се на ппътуването, а от разнообразието може да позабравиш и да се случи чудото ти.

Пуфлетка,  Praynig

Mechtaia , няма как да е фоликула, защото ако О е минала, това означава, че фоликула вече се е пукнал и не е там, да не би нещо да бъркаш и да е ставало въпрос за лигавицата newsm78  А защо да не можеш да си сметнеш О, просто ще правиш тестове, ще мериш Т, и ще си ходиш на фоликулометрията, което гледам ти май го правиш, ама пък защо не я засичаш?
Моя цикъл също не е нормален, като се почне от 41 и понякога стига до 54 дена, ама от както правя всички тези процедури, вече горе долу си опознах тялото и я хващам кога е, не че сме постигнали успех засега. ooooh!

Визи, напълно те разбирам, както не веднъж вече съм споменавала, на същото дередже съм като теб. Моя също се е скъсил последните месеци, ама сега не знам кога да го чакам, защото се оказах с ановулаторен цикъл този път. Да не би и при теб така да се е случило? Защото след О е лесно да си преброиш дните на ЛФ, ама като няма О и се чуди този пусти цикъл да идва или не и доколкото разбрах, обикновено закъснява.

Катя
, благодаря за закуската   bouquet

# 78
  • На планетата Земя
Добро утро, сладурчета!

Ивапче, не завиждай, мило!  Sad Болнички отидохме, половината време мина в мои тревоги и лечение в стаята.

Jozyy, ЕлиК, да се лекувате и да оздравявате.  Peace

Мечтая, раничко е още. Пейшънс му е майката.  Mr. Green

Мам4е, дай да те гушна да те тупна по рамото.   bouquet

# 79
  • София
Хайде и аз да се разпиша в чудната темичка! Дано ни е на късмет и на две чертички на всички  Heart Eyes
Пуфлетка, стискам палци  Hug
jozyy, да се оправяш бързо, че тия неща с боледуването хич не са добре  Naughty При нас ситуацията е обратната - аз съм добре , но милото го тръшна някакъв вирус  Sick хем повръща, хем ...  Blush А овуто ми наближава и бая работа го чака  Mr. Green
Честит празник и от мен, ще пийна чашка, две днес за здраве  Whistling
А бе момичета, кажете повече инфо за срещата, че аз нещо останах в невидение - кога и къде? Такива сте сладурани, че ми се ще и на живо да ви видя и да си лафнеме на воля  Mr. Green
Хубав ден и седмица от мен  Hug

# 80
Здравейте!
Джеси прекрасна тема, дано е на късмет!
Визи аз съм в същото положение като твоето... последния ми цикъл беше на 19.12. На датата, на която трябваше да дойде лелката(22.01) имах слабо зацапване за около 2 дни, придружено с болки както при М. Правих 2 теста тогава(миналата неделя), но отрицателни, а и БТ беше ниска като за първа фаза. От вторник температурата започна да се повишава. Не съм правила тест. Мисля да направя днес или утре. Отвреме-навреме ме понаболява коремче - някаква тъпа болка, не много силна. Мисля сега да направя тест, ако е отрицателен ще изчакам около 14 дни с по-високата температура и ако още няма лелка ще отида на преглед. Моя цикъл до скоро не беше много редовен, но в последните няколко месеца значително се подобриха нещата. Доста изненадана съм сега. Надявам се да не е някакъв проблем.... Чудя се дали просто овулацията се е забавила при мен, понеже в началото на януари бях на зъболекар и ми биха упойка, ако тя е повлияла по някакъв начин, макар че се съмнявам. Само дето преди като ми закъсняваше не съм имала зацапвания, а и болки като при М, това е за първи път. май чакане му е майката....
малко се улях, извинявам се за което, хубав ден, момичета!
Ети, съжалявам Sad Успешен полет и дано тази командировка те разсее малко и те зареди с нови сили

# 81
Бенджолина, цикъла  ми е между 35 - 45 дни. Ужас. Този месец правих тест за овулация, в два поредни понеделника - 18 и 25 януари ми даде категорично положителен тест. Помислих си, да не би да имам кисти, но лекарката ми каза, че съм добре в момента. Температура меря, но орално. Нямам висока в момента, но пак си има двуфазност.

# 82
Добро утро!   bouquet Hug
Пуфи Praynig да пишеш след прегледа. Hug
Джози, бързо оздравяване,мила   bouquet Hug
Мечтая, наистина е рано, но много силно стискам палци и ти желая от сърце едно хубаво, здраво бебче!  Praynig Hug
Катя Благодаря за закуската!   bouquet
Визи, Бенджи и моят цикъл е ненормален... ooooh! дано тези билки и кремчето, които си взех помогнат....
Така да ми е дотегнало вече...работа няма, пари няма, бебе няма...все няма...нищо няма...гадост  Sick ooooh! Crazy и аз не знам вече кое е по-добр, да оставя бебеправенето за един малко по-късен етап..да поотмине кризата, да намеря по-добре платена работа, или да си продължаваме ...
Охх , извинявайте, но ми е толкова нервно напоследък...
Хубав ден ви желая  Hug  bouquet

# 83
Добро утро сладуркиии! Hug Hug Минавам набързо ,че е 1.02 и ще имам мн работаа  ooooh!
Пожелавам ви в месеца на любовта мн да се обичате преди всичкооо,да сте мн здрави  и всички надежди и мечти да ни се изпълнят  preggo
Да ви почрпя по едно кафенцее,а някой да се погрижи за закусчицаа  newsm78  Heart Eyes

Ох ,аз малко пак се поразстроих днес smile3518 Моята колежка ,която е бременна постоянно ми напомня и навира в носа това.Знам ,че е нормално и има мн бременни около нас ,но тук е мн близо и е неприятно. Thinking Сега ходила на преглед ,размахва една снимка,показва крачета и ръчички и на мен всичко ми се обръщаа.  Blush Знам че не трябва ,но немога  да се сдържа!Тя е в началото и само за това говориии,направо ужас  newsm45 И при нас  също излизат магистралки ,но аз се радвам от сърце защото знам колко е желано.Ох незнам мн е различно,а може би защото имам и неприазъм към лицето и затова  newsm78
Пооплаках ви се,няма да ви развалям настроението,просто трябваше да го кажа някаде,а къде другаде освен при дружките ми!!!  Hug Hug Hug
Пуфлетка,Ети мн сте ми на мисъл, дано всичко е наред с вас
Джози бързо оздравявай мила  Praynig  Hug
На всички мн хубав дени успешен месец,палчета за всички  Hug Hug Hug

П.п А вече има и закуска аз докато се намотам  Катя Hug Hug Hug

# 84

Така да ми е дотегнало вече...работа няма, пари няма, бебе няма...все няма...нищо няма...гадост  Sick ooooh! Crazy и аз не знам вече кое е по-добр, да оставя бебеправенето за един малко по-късен етап..да поотмине кризата, да намеря по-добре платена работа, или да си продължаваме ...
Охх , извинявайте, но ми е толкова нервно напоследък...
Хубав ден ви желая  Hug  bouquet
И при мене е едно такова усещането, едвам двата края се връзват, и ту си мисля, че не е сега времето за бебе, да не забатачим още повече положението, после си мисля, че то ако е така значи никога  Sad. де да знам аз ту ми е криво, ту се успокоявам, добре че си имам едно слънчице в къщи (дето от време на време ме кара да яхвам метлата) да ме разсейва от тея мисли напоследък.
А за твойта колежка polito_86 - малко клиширано, не не се впрягай много и твоят ден ще настъпи.  Сега от това се вълнува момичето и само това говори, след някой друг месец само за бебето ще говори и така, всички минаваме през това.

Няма страшно момичета живота е пред нас и всичко хубаво ни чака там някъде, само да успеем да извървим трудния път. Ние сме силни и ще успеем  Hug
на всички ни http://www.vbox7.com/play:af47e19a&al=1&vid=90366 пожелавам от сърце.

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 10:36 от ka_tq

# 85
  • Варна
Привет момичета-кокичета!  Hug

Джеси, страхотна темичка, благодаря!  bouquet

Джози, много неприятна е гнойната ангина, бързо да оздравяваш. Може ли да те попитам, защо не я лекуваш с хомеопатия ангината?  newsm78 Алекс, два пъти го лекум с хомеопатия и мина за около 3-4 дни, доки му беше изписала Беладона и Меркуриус да ги редувам. По този начин няма да изпуснете и Ову-то.

Ети, много се надявах да успееш този месец и затова не намирам думи да те окуража.  spoko  Heart Eyes

Пуфлетче, надявам се днес да ни зарадваш и това зацапване да се окаже фалшива тревога.  Praynig

Мечтая, и аз мисля, че още е рано за резултат. Изчакай няколко дни и дано да ни зарадваш. Късмет.  fingerscrossed

Мама4е, Дора, радвам се, че драснахте по някой ред, правете го по-често. Дора, честита ти госпожица!  Hug

Приятен ден, сладурки!  Hug Hug Hug

# 86
: toni_St , понеже ние още не сме пили антибиотик, искам да те питам по каква схемадаваш  беладоната и Меркуриус?А последното става ли и само за зачервено гърло?
Извинявам се за спама.
Полито, много скоро и ти ще изпиташ това щастие, като на колежката!Сигурно това е нейният начин да изрази радостта си Hug

# 87
  • Бургас
kuester и Визи, дано това закъснение при вас не е проблем, а една голяма пухкава новина  Simple Smile
Мамче, пиши по-често тук   bouquet ivap
ivap , каква старост нерадост, та ние сме наборки, ей  Naughty Hug
Джози,   Hug , да се оправяте бързо, не им се давайте на настинките и болестите, имате по-важни задачи за вършене.
Ема, моя приятелка, вече с две момичета, още навремето каза - аз ако чакам всичко да ми е наред, ще трябва да не дочакам да имам деца... Е, права е. Hug

# 88
  • Gone with the wind
Ако днес не ни затрупа снега, не знам кога ще стане  Mr. Green
Сама не си вярвам, че му се кефя толкова много - ама заради него ми се размина едно ходене до Пловдив - тъй де, не се знае дали няма да ми се наложи да спя на магистралата ако тръгна сега  Thinking  

Поли, и друг път сме си говорили - много сме тези като теб - хем се радвам като дете на положителните тестчета в темата, хем ме заболява, като разбера за бременна позната. И това не е само с антипатични мен персони, дори като чух, че братовчед ми чака бебе ми стана мъчно. Не, че не се зарадвах за него, но просто .....

Mechtaia, стискам ти палчета

Джози, оправяй се по-бързо  Hug

Дора, стискам палчета за резултатите от амниото и честити ти розови гащи. "Завидях" ти с бяла завист - мноооооооооого се радвам за теб, а тез розови кЮлоти - всеедно сбъдваш моята мечта  Hug

Аника, ще ми се да те посъветвам да поизчакате с бебето, докато всичко ви се нареди, и ти стане по-спокойно, но пък знам какво е - сърцето не приема много много рационалността. Каквото и да решите - дано всичко се оправи и бъдете много щастливи.

# 89
  • Габрово
ivap , каква старост нерадост, та ние сме наборки, ей  Naughty Hug

Абе, малко съм ти кака  Wink. Като гледам, май съм най-дъртото парче в темичката Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт