Две чертички на Свети Валентин.....на любимия да подарим...eп.12

• 20 514
  • 713
  •   1
Отговори
# 90
  • Gone with the wind
ivap , каква старост нерадост, та ние сме наборки, ей  Naughty Hug

Абе, малко съм ти кака  Wink. Като гледам, май съм най-дъртото парче в темичката Mr. Green.

щИ кАжА аз на тебе дърта   fight
По-приемам да кажеш, че си най-зрялото парче в темичката  Wink

# 91
Да се запиша и аз и в тази темичка, че и аз точно около празника чакам да видим със съкровището положителен резултат от работата ни през този месец  Praynig Praynig Praynig Дано да сме оцелили (тъй като не знам кога точно ми е овулацията, че цикъла нещо ми се удължи след кюртажа за по-сигурно си работим от край до край) и за празника да получи  EFP - как ще изтрая до тогава незнам, да ви кажа честно вкъщи просто нямаме търпение ...

polito_86 - много добре те рабирам - и около мен навсякъде само бременни или скоро родили. Даже качили вторите повече ме дразнят особено някой, който дори не е искал да забременее, но за щастие е имал безпроблемна бременност и като ми зададе въпроса "ами при вас защо така стана?" или жената на колегата му: " Ох, аз така го съжалих горкия - толкова беше нещастен като изгубихте бебето.." -  Rage все едно на мен въобще не ми дреме.. - старая се (не винаги ми се получава) да давам игнор на всички и да съм спокойна докъто си работим по въпроса...

ku4o - как ще те оставим на магистралата - все ще има къде да те приберем в нашия хубав град...

Успех на всички момичета и много newsm30 в темата!!!

# 92
.. като ми зададе въпроса "ами при вас защо така стана?" или жената на колегата му: " Ох, аз така го съжалих горкия - толкова беше нещастен като изгубихте бебето.." -  Rage все едно на мен въобще не ми дреме..
Стига бее,това е супер гадно и нетактичнооо.Немога да повярвам ,че има такива хора  fight
 Hug Hug

# 93
Здравейте, прекрасни!  Hug
ka_tqpolito_86 - благодаря за закуската и кафенцето!   bouquet
jozyy - пожелавам ти бързо оздравяване и връщане на фронта  Wink
puffleta - продължавам да се моля това кървене да се окаже фалшива тревога, сакчето да си е на мястото и всичко да бъде наред  Praynig Ще те чакаме с новини след прегледа  Hug
PEMY - и аз все си викам няма да им се връзвам,ама...не винаги се получава..даже почти никога  Sad Имам чувството, че родилите и бременните ми приятелки някак си ми навират този факт пред носа  Tired , но не смея да споделя с никого за да не си помислят пък, че съм злобна или по-скоро завистлива  ooooh! Ще видиш, че скоро и нас ще ни огрее слънцето  Wink  Hug

Пожелавам на всички много лека, изпълнена с любов и положителни тестчета, седмица!   bouquet  Hug   bouquet

# 94
Здравейте, минавам да ви кажа, че не съм ви забравила  Hug  и ви чакам всичките в отчетни. Искам да честитя на всички видели заветните две чертички  Hug  bouquet
Да не забравя да честитя празника на всички почитатели на винцето  Laughing   Wine Glass
както и да ви наръся със син прашец  babydust7 babydust7 babydust7

# 95
Здравей, мила Анизи!  Hug  bouquet Радвам се, че не ни забравяш  Hug
Честити сини гащури!  Mr. Green Hug Heart Eyes Как е тумбачето?  Heart Eyes
П.П. забравих д ати се представя  Mr. Green Аника съм  Mr. Green

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 11:52 от Emmanuelle

# 96
  • Варна
toni_St , понеже ние още не сме пили антибиотик, искам да те питам по каква схемадаваш  беладоната и Меркуриус?А последното става ли и само за зачервено гърло?
Извинявам се за спама.
Полито, много скоро и ти ще изпиташ това щастие, като на колежката!Сигурно това е нейният начин да изрази радостта си Hug

Мари руж, схемата беше следната - Беладона 30сh сутрин и следобед по 3 гранулки, а Меркуриус солубилис 15 ch (мисля, че така му беше цялото име) - на обяд и вечер пак по 3 гранулки. Само за зачервено гърло пием Беладоната 4 по 3 гранулки. Но искам да отбележа, че това са лекарства за моето дете и незнам дали не трябва да се консултираш преди да даваш, че нали за различните хора са различни хомеопатичните в зависимост от характера и още куп други неща на човека.

# 97
Ани  Hug естествено, че знам че си ти и се радвам, че не сте ми забравили и мен! Коремчето е добре, да чукнем на дърво - расте си. Аз честичко ви наблюдавам и ви мисля непрекъснато!!! Надявам се скоро да се преместите при мен!!!!  Hug Praynig Hug Hug

# 98
Здравейте, мили  Hug От вчера нямам нет в квартирата, сега съм в обедна почивка и седнах в едно кафе и бързам да ви прочета. Искам да ви пожелая лека и бебеносна седмица. Прегръщам ви   Hug Hug Hug всички до една  Simple Smile

Връщам се да ви чета!

# 99
Тони , мерси!Аз беладоната си я давам винаги , когато има температура, също и Осцилукокциум (зимата профилактично 1път в седмицата), коризалия, и хомеожен.Тя боаронската е унивирсална.Това всичкото приемам и аз , когато се разболея.

Аз пък имам една приятелка, опитват за дете от 2год и нещо!Понеже ми е най-добрата приятелка винаги  съм и разказвала за малката, през бременността, постоянно и пишех как се чувствам, пращах снимки!Кой знае и тя какво си е мислела!Ама и те са си виновни!Виждат ,че и има проблем и никой не отваря дума за изследвания, дори една проста фоликуметрия!Сега са на вълна екскурзии и нова кола!

,

# 100
 Hugздравейте момичета.....с тази температура едвам се излюпвам.Успях да е сваля на 37.5 Rolling Eyes
Нещо ме наболява и корема...днес ми е 9 ден от цикъла.Викам твърдо да хващам този месец fertilization Two Hearts fertilization че нещо вече взе да ми втръсва......БТ,ТЕСТОВЕ,ВИТАМИНИ.........СЕКС МУ Е МАИКАТА.
И ЕТО В МЕСЕЦА НА ЛюБОВТА ОТ МЕН ЗА ВАС ЕДИН ПОДАРЪК....

...И ЕДИН МНОГО СПЕЦИАЛЕН ПОЗДРАВ....http://www.youtube.com/watch?v=hd310K7oKrQ

newsm51 smile3525 txtloves Two Hearts txtloves Two Hearts txtloves smile3525 newsm51

# 101
Поздравление за хубавата темичка,тъкмо в този период очакваме да разберем дали е станало бебенцетооо Simple Smile Дано темата се напални само с положителни емоции и  EFP  ylinfant

# 102
здравейте с нищо не мога да ви зарадвам все още  Embarassedлигажицата ми е огромна,както и матката ми но определено плоден сак не се вижда ooooh!продължавам още 2 дни с утрогестана и пак на преглед доки каза,че все още има надежда,но аз не вярвам....всъщност има един участък,за коийто предполага че там ще се развие сакето,ноооо все още нищо не е ясно Embarassed Hug Hug Hugвсички ви

# 103
пуфлета стискам палци Hug Hug Praynig

# 104
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Пуфлетке, много, много стискам палци!  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт