Две чертички на Свети Валентин.....на любимия да подарим...eп.12

• 20 475
  • 713
  •   1
Отговори
# 30
Да допълня за тестовете на Клер-блю, че показва долу-горе в какъв срок е бременността.Опциите са от 1-3седмици , 3-6 и над 6 , нещо от този род беше.
Тед, виждала съм, че може да се поръчват и по интернет.
Ети, лек полет и от мен Hug

# 31
  • София
Etigra - Hug Hug Hug,много силно те прегръщам.Убедена съм ,че скоро ще прочета как съибщаваш най-хубавата новина за теб.

# 32
# 33
здравейте момичета при мен новините никак не са добри не спирам да кървя,въпреки че си взимам утрогестана...усещам че вече съм без сакче.....ще видим утре какво става с доки Praynig Praynig Praynigимам нужда от силно стиснати палци Hug Hug Hug

# 34
  • гр.В.Търново при моя любим
Пуфлета Praynig Praynig Praynig

Момичета ,пожелавам на всички ,две чертички в тази тема или в другата-паралелна Laughing

# 35
Здравейте!
Не сам писала от доста време, сигурно заради разочарованието от преживеният мисед. Но затова пък си ви следя редовно Simple Smile И така да докладвам - след като се пазихме известно време от миналият месец подновихме опитите. Вчера отново имах щастието да видя  EFP, макар и с много бледа втора черта. Сигурно защото избързах малко с теста - в деня на М, но просто нямах търпение, а макар и без никакви симптоми имах някакво вътршно чувство, просто бях сигурна, че е станало чудото. Още не мога да се зарадвам истински, заради страха да не се случи пак нещо. Силно се надявам този път всичко да е наред и накрая да има един щастлив финал Simple Smile Чудя се дали ако отида на лекар в края на седмицата ще може да се види нещо  newsm12
И така провлачвам си и двата крака и дано има много положителни тестове този месец!!!!
puffleta  newsm17 дано всичко е наред

# 36
  • София
Пуфлета, дано всичко е наред. Пази се, лежи повече.  Praynig

Етигра, много приятни мигове и дано се върнеш с блага вест  Hug

Bergkristall, съжалявам за отрицателния тест. не съм виждала тук такива, но наистина са готини. дано следващия път изпише друго съобщение.  Peace

# 37
  • гр.В.Търново при моя любим
Ети Hug Hug Hug

Lady v,тихичко честито  bouquet

# 38
puffleta - стискам палци за утре и се моля  Praynig
Bergkristall , Etigra - много съжалявам  Sad Дано следващия месец бъде вашият!  Hug
lady_v - честити ти две чертички  Hug Дано този път всичко да мине добре и най-вече безпроблемно и да имате едно сладко здраво бебче след 9 месеца  Hug (Ако не е много нахално от моя страна, би ли споделила на лични  в коя седмица направи миседа, правила ли си някакви изследвания след това, колко време се пазехте и ако се сетиш нещо друго.И аз направих мисед преди 2 месеца  Cry)

# 39
ЕтиграHug Hug Hug ! ПуфлетаPraynig Praynig Praynig !
Lady_v, тихичко честито   bouquet !

# 40
Честита ни тема! Да я напълним с много положителни тестчета!  Praynig

Ети, не се отчайвай, всеки си го чака Чудото, никоя няма да подмине  Hug
Лейди, честито   Hug
ПуфлетаPraynig Praynig Praynig

# 41
  • На планетата Земя
Хубава темичка, желая на всички ви късмет!

Ети, прегръщам те, миличка! Лек път!

Аманитке, търси Дорето и Лана в отчетните. Надявам се да са добре и всичко да върви по план.

Лейди В, честито! Дано всичко е ОК през следващите 9 месеца.

Ние сме у дома и оправяме багажа.

# 42
Здравейте и от мен  Hug нека ни е честита новата темичкааа!!!! Джеси браво мила супер е!!! Малко стана обърване ама се надявам че момичетата няма да ни се сърдят и дано наистина е на близнацииии и без никакви лелиии Naughty
Лейди тихичко честитооо!!! Дано всичко е наред при теб  preggo
Ети едно голямо гуш от мен и хубаво се порадвай на пътуването,а каквото е трябвало да стане е станало  Hug Hug Hug
Пуфлетка бъди силна мила  spoko Мн стискам палчета за утре  Hug Hug Hug
Мн хубава вечер миличкиии  Hug Hug Дано новия месец ни донесе само положителни емоции и мн магистралкиии и нали сме се разбрали вече никакви лелкииииии Naughty
Мн гушки и целувки на всички  Hug Hug Hug

П.П. И наистина съжелявам за объркването което стана,а толкова мило ми стана щом ви е харесала и мн ми е жал да я трием!Затова наистина ако сте съгласни да я продължим след тази!?

# 43
ОК. Значи ще пишем първо тук.

Поли, би ли сложила епизод 13 на твоята темичка да се знае, че продължението е резервирано  Simple Smile

Пуфи, имаш стиснати палчета и от мен!

lady_v, честито, само позитивни мисли от тук натам.

# 44
  • Бургас
ПуфлеткаPraynig Praynig Praynig Praynig Дано всичко е наред!!!
lady_v, тихичко честито!

Общи условия

Активация на акаунт